diesel d-60
Član
Ili neko ko ne zivi u ovom svetu…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci ovi iz Beograda zabranjuju ovima iz Kragujevca da krpe rupe u Pozarevcu?Kod mene jedan deo puteva pripada Kragujevcu koji je daleko 100 km,moz misliti koliko se njima jebe za nase rupe. Samo budala moze misliti da se svi predsednici opstina,pomocnici,zamenici,savet ici,direktori firmi I ostala gologuzija ne postavlja iz Beograd I da oni ne smeju da prdnu dok im iz Beograda ne dozvole
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Kolega u tvom svetu ne zivi niko osim tebe. To smo ustanovili.Ili neko ko ne zivi u ovom svetu…
Kako ne kapiras da se lokalci nista ne pitaju,ako im neki budza iz Beograda naredi da na primer mora da sponzorisu koncert neke pevaljke da im je to prece od krpljenja rupaZnaci ovi iz Beograda zabranjuju ovima iz Kragujevca da krpe rupe u Pozarevcu?
Da bas.. kako ne kapiras? Tako elokventan tipKako ne kapiras da se lokalci nista ne pitaju,ako im neki budza iz Beograda naredi da na primer mora da sponzorisu koncert neke pevaljke da im je to prece od krpljenja rupa
Iz dosadašnjih postova smatram da si osoba sa kojom moze da se diskutuje al ovo je ipak glupost. Moze da se desi naravno al procenutalno ni blizu sanse da je ipak to sto je trebalo da se da za tw rupe nije otislo na tendere za firme u vlasništvu ili bliske lokalcima. Veruj mi da je to u 90 posto slucaj. I sto je najgore svugde je tako. Ne samo u srbijiKako ne kapiras da se lokalci nista ne pitaju,ako im neki budza iz Beograda naredi da na primer mora da sponzorisu koncert neke pevaljke da im je to prece od krpljenja rupa
Ja se nadam da ne pokusavas da popravis ocenu pa se ubacujes kao u skoliDa bas.. kako ne kapiras? Tako elokventan tip
Mozda… al ti sigurno ne kapiras i dalje.Ja se nadam da ne pokusavas da popravis ocenu pa se ubacujes kao u skoli
Cuj misli.. on cinjenicno zna.A kojoj sviti pripadaju ti lokalci koji su dobili tender,mislis da tu moze svako da prodje i nukome ne daje reket
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Какве везе има Београд са ценом регистрације у некој општини.Pa ko je doveo do toga?
Znas li da je registracija auta kad smo vec kod nje skuplja u mojoj opstini nego u bilo kojoj u BG?
Dal si realan. Polako prelazis u ocaj, sacuvaj malo dostojanstva majku mu. Dobro kolega rece, svetac je.Mozda… al ti sigurno ne kapiras i dalje.
Dodikov kum, koliko sam cuo. Privatna firma, tesko se hvata ciji je kapital glavni.Putine jedno pitanje nevezano za vasu diskusiju :
Jel se zna ko je pravi vlasnik gradj. firme "Integral" i "Integra"?