Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene jedan deo puteva pripada Kragujevcu koji je daleko 100 km,moz misliti koliko se njima jebe za nase rupe. Samo budala moze misliti da se svi predsednici opstina,pomocnici,zamenici,savet ici,direktori firmi I ostala gologuzija ne postavlja iz Beograd I da oni ne smeju da prdnu dok im iz Beograda ne dozvole

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Znaci ovi iz Beograda zabranjuju ovima iz Kragujevca da krpe rupe u Pozarevcu?

Kako ne kapiras da se lokalci nista ne pitaju,ako im neki budza iz Beograda naredi da na primer mora da sponzorisu koncert neke pevaljke da im je to prece od krpljenja rupa
Iz dosadašnjih postova smatram da si osoba sa kojom moze da se diskutuje al ovo je ipak glupost. Moze da se desi naravno al procenutalno ni blizu sanse da je ipak to sto je trebalo da se da za tw rupe nije otislo na tendere za firme u vlasništvu ili bliske lokalcima. Veruj mi da je to u 90 posto slucaj. I sto je najgore svugde je tako. Ne samo u srbiji

A kojoj sviti pripadaju ti lokalci koji su dobili tender,mislis da tu moze svako da prodje i nukome ne daje reket,mislis da se tek tako dobija tender

Postoje I sitni lopovi,i oni moraju od necega da zive kao I sitni vlastodrsci

Pa ko je doveo do toga?
Znas li da je registracija auta kad smo vec kod nje skuplja u mojoj opstini nego u bilo kojoj u BG?
Какве везе има Београд са ценом регистрације у некој општини.

Влада одређује максималне износе,
а локалне власти одреде колики ће ти износи да буду.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh