Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Памет је релативна ствар,глупост је нажалост перманентна. Не требаш бити пуно паметан да би резоновао и размишљао,али да би се овако понашао,тврдио,гурао вређао,без основе,мораш бити глуп или изузетно лош човјек. Ја се искрено надам да је колега само глуп.
Na tvoju nesrecu lose se nadas :)

Глупом рећи да је глуп није увреда него чињеница. А неком претити као он мени је други ствар рукавица.
Него мани се ти њега,одговори ти на оно што си ти започео?
Шта сам започео? За путеве? Рекох већ.

Не вас,него тебе. Немој друге убацивати у исти кош са тобом. Неки су само неинформисани,мало тврдоглави итд. Нормална дискусија би све то довела у ред. Ал ти,ти си се већ доказао.
А и људи виде, кад се са глупим расправљаш спушта те на његов ниво да буде на домаћем терену па неће да се мешају,него шаљу пп. мени генерално није проблем рећи глупом да је глуп, јер ипак,то није срамота. Чињенице су увјек биле главна ствар која се не обара,а ја од тебе не видех ниједну.Па рекох кад већ хоћеш да ме убациш на твој терен да ти бар објасним како стоје ствари.
Sada nisi fer . Prvo ne smes nikoga nazivati glupim . Drugo posto sam ti ja pustio PP da ti objasnim za koga gines i da ne pisem o doticnoj premijerki ovde . Uhvati se za ruku sa njome pa uzivajte i pevajte zivela Srbija . Bler i Sreder ce vam aplaudirati . Riba se sece od glave a ne od repa !

Sada nisi fer . Prvo ne smes nikoga nazivati glupim . Drugo posto sam ti ja pustio PP da ti objasnim za koga gines i da ne pisem o doticnoj premijerki ovde . Uhvati se za ruku sa njome pa uzivajte i pevajte zivela Srbija . Bler i Sreder ce vam aplaudirati . Riba se sece od glave a ne od repa !
нисам мислио на тебе уопште,него на чек, 8 њих, Твоје сам прочитао и још не могу у глави да рашчивијам смисао и логику.

Kod nas to ovako kazu, riba od glave smrdi al se od repa cisti…
Ja sam glup pa neznam sta znaci, al ovi prepotentni ce valda rascijivijati…

N
нисам мислио на тебе уопште,него на чек, 8 њих, Твоје сам прочитао и још не могу у глави да рашчивијам смисао и логику.
Nema logike . Ima ideje a ta ideja je odbrana nas ( drzave , celine , bica ) od spodoba koje upravljaju zemljom . Kada ribu odseces od glave i narod ce se promeniti . Do tada svako radi sta hoce i kako hoce . Posten covek nije dobrodosao u ovakvom sistemu .

Добро то стоји,ал ја и даље не могу да повежем јел ти причаш сад о Београду само или о целокупној политичкој структури Србије? Ако се сјећам од Суботице до Медвеђе слабо ког поштеног можеш наћи.Шта нам је решење?

Добро то стоји,ал ја и даље не могу да повежем јел ти причаш сад о Београду само или о целокупној политичкој структури Србије? Ако се сјећам од Суботице до Медвеђе слабо ког поштеног можеш наћи.Шта нам је решење?
Pitanje za milion E . Previse smo zaduzeni da bi prava resenja izgurali . Pritom vise nase proizvodnje ni nemamo . Osudjeni smo na skidanje gaca . Lepo neki kazu . Uspeh ideje EU su prazni ambari , kocine , stale i ostali objekti . Za to je centrala najveci krivac jer je sve radila da ide u tom smeru .

„Bo vas bucko.. i on je delo istih koji je tu da postojanje lalinske vojvodine jos vise ocrni i unizi i stvori o njoj jos crnju sliku te osigura jos vise vojvodino mrzaca…

Kod mene jedan deo puteva pripada Kragujevcu koji je daleko 100 km,moz misliti koliko se njima jebe za nase rupe. Samo budala moze misliti da se svi predsednici opstina,pomocnici,zamenici,savet ici,direktori firmi I ostala gologuzija ne postavlja iz Beograd I da oni ne smeju da prdnu dok im iz Beograda ne dozvole

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh