Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пробаш да напишеш свој став па макар и неисправан? И онда кад сконташ да је неисправан онда се убеђујеш да није и глумиш већег човека који ето боље да не пишем.И онда сам ја морон? Размисли два пута ко је ту морон.

Цоци ти то правиш разлику између политичара у Новом Саду и Београду?
Nema razlike zato sto sve diktira i postavlja Bg.
Бања Луку. Ти хоћеш да повучеш паралелу Бања Лука -Сарајево и Београд -Нови Сад ? Јеси толико како да најблаже кажем,умно заостао?
Sada se ne moze podvuci paralela i da nikad ni ne bude, ali zamisli jednog dana da se sve promeni da sve pare odu za Sarajevo, a da se u Banja Luku vraca na kasicicu.

Шта рећи да већ није речено. 5-6 једних те истих, без икаквих чињеница,само лично мишљење и тупе ли тупе. И наравно земљак из Вајске,револуционар ,типа Вива ла Франс. Нек вас краду код очију,боље нисте ни заслужили и то је то.

Dobro nek prodaju eps al bez elektrovojvodine i elektromorave… u bre pa toga nema vise… kako to?
Usisala ih slucajno centrala .
Tesko je znati sedista firmi na kojima Putin insistira . Recimo kod mene jedna jaca firma radi , eksplatise zemljiste a sediste joj je u Leskovcu ( 99% sam siguran u to ) . Tamo je verovatno manji porez ili je gazdi tako lakse bilo . To nisam siguran .

Samo kad vama dadu dok nas kradu… il te mozda strah da ce lale pobedit pa postat skrti i nedat nikom za razliku zadnjih 130 godina. I da Vojvodina je postojala pre mnogo drugih nekih stvari koje su tebi vaznije.
I da nije takva kakva je, nebi ni bilo mesta za ljude koji nisu za nju…
Iz kog si razloga toliko protiv Vojvodine i nje kao takve? Koga su to lalosi toliko ostetili u istoriji?

@putin - moram nesto da te pitam . Stvarno ne zelim nesto radi fore nego stvarno ne zna . Koliko vidim ti si poreklom iz RS . Zanima me koji pasos ti imas i ljudi koji zive u RS ? Posto gradjani RS imaju ovde pravo glasa . Ili imaju pravo glasa ako uzmu Srpsko drzavljanstvo .

Ja mislim da je pravedno da se sav budžet slije u Kikindu i Čelarevo.
Onda u celoj državi biće blagostanje.....
Jebe se meni za centar slivanja mene interesuje si su naši novci....

Шта рећи да већ није речено. 5-6 једних те истих, без икаквих чињеница,само лично мишљење и тупе ли тупе. И наравно земљак из Вајске,револуционар ,типа Вива ла Франс. Нек вас краду код очију,боље нисте ни заслужили и то је то.
Verovatno sam jedan od tih 5-6 sto lupaju ali da ti recem clan sam od 2009 god ovog foruma pod dva nik-a i nacitao sam se tvog baljezganja da ne koristim recnik neprimeren ovom forumu koji prate pripadnici svih nasih nacionalnih manjina kao i vecinsko stanovnistvo.

@putin - moram nesto da te pitam . Stvarno ne zelim nesto radi fore nego stvarno ne zna . Koliko vidim ti si poreklom iz RS . Zanima me koji pasos ti imas i ljudi koji zive u RS ? Posto gradjani RS imaju ovde pravo glasa . Ili imaju pravo glasa ako uzmu Srpsko drzavljanstvo .
Имају право гласа ако узму Држављанство. Хрвати исто тако,иако они добијају држављанство Хрватске без пребивалишта у Хр. Ми морамо имати пребивалише у Ср. Ја лично имам двојно. Иначе нема права гласа.

Verovatno sam jedan od tih 5-6 sto lupaju ali da ti recem clan sam od 2009 god ovog foruma pod dva nik-a i nacitao sam se tvog baljezganja da ne koristim recnik neprimeren ovom forumu koji prate pripadnici svih nasih nacionalnih manjina kao i vecinsko stanovnistvo.
Ma ima tu mnogo vise njih, ali navikli da budi pasivni…

Можеш ти бити и члан Озне од 1949 и да си прочитао милион постова који теби сметају. Ово сад што смо дискутовали је чињеница да апсулутно немаш појма,не владаш основним знањем,резонујеш као да си запео у 1989 и причаш приче без икакве залеђине. Ал зато покушаваш да се свађаш и вређаш да би то опрао и скренуо тему са тога. Врати се на постове,културно и нормално сам те питао да наведеш ЧИЊЕНИЧНО ОНО ШТО ТИ САМ ТВРДИШ. И јеси ли?

Momo sta je smesno? Neznas da gradjani banja luke igraju i uplacuju igre na srecu drzavne lutrije srbije?

Имају право гласа ако узму Држављанство. Хрвати исто тако,иако они добијају држављанство Хрватске без пребивалишта у Хр. Ми морамо имати пребивалише у Ср. Ја лично имам двојно. Иначе нема права гласа.
Kapiram . To znaci da i ja nemam pravo glasa u RS . Ali ako odradim prebivaliste jer bih mogao da dobijem drzavljanstvo BiH i da glasam na svim nivoima ?

U Kikindi prikupljanje smeca i deponiju drzi firma iz Bg, parking sluzba sve do skora takodje Bg firma Metroparking.

Da igras nesto od nase lutrije pratio bi i video da se dobitni listici kupuju i u bjeljini i banja luci… eto kolko znas.. to sto imate paralelno to je obaska.

Mislis da mogu da te UBEDIM?Pa to niko od vise hiljada clanova foruma nije uspeo nisam ni racunao na to.Budi ubedjen da si me ubedio za NIS sigurno.Sutra zovem strucne sluzbe da me opamete da ne dozivljavam bruku ovde na forumu.Kolege laku noc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh