Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sad posto je odredjen procenat takav strpajmo sve u isti kos?
Da li mene i tebe sad treba da posmatraju istim ocima kao i onog sto je iz Davidoviceve reportaze dobio 1000 hektara po 200 evra, a takvih je verovatno hiljade sto prave razne malverzacije?
Ovde ih ima puno i sa njima sam vise od 20 god I veruj mi da je vecina takva

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Зашто мислиш да и домаћи који су ту нису такви исти?
И ето ако је већ и тако,зар није онда доле остао онај обичан народ за који се вреди борити и очувати? Да не причамо духовно,традиционалано и све друго,па и у најгорем случају економско које Косово и Метохија представљају Србији и Србима?
Не постоји народ на свету као ми који би се тако лако одрицао своје историјске и културне заоставштине ради тога јер му смета неко ко је добио пластеник. То не постоји на свету.

Mozda je kod tebe vecina takva ali to je u najboljem slucaju par desetina ljudi i nebitan promil ukupnog broja onih sa Kosova. A na svakog tako jednog Kosovskog milionera dodje stotina nasih domacih poznanika koji su preko noci postali uspesni poljoprivrednici, biznismeni, clanovi stranke.

Ista prica se pricala i devedesetih da su Srbi iz Hrvatske prodali kuce na moru i dosli ovde da se bahate i da nam uzimaju poslove, a mi smo pomagali koliko smo mogli par porodica koje su jedva prezivljavale, a vecina ostalih koje smo znali su bile slicne.

Bratova cerka prica da u Austriji Ukrajinci zakupljuju cele najeksluzivnije hotele, voze dzipove od 100000 evra i zive u stilu Tita a usput i bahato maltretiraju Austrijance koji rade usluznim delatnostima. Ovo mozda i jeste tacno ali opet nebitan procenat ljudi, velika vecina je ostala u Ukrajini i ko zna kako prezivljava i bori se za parce leba.

Ovde vlast uvek nadje krivca za svoju nesposobnost i stotinu izgovora.
Ako Vucic proda Kosovo, krivo je par hiljada onih sto su prodali kuce i zemlju.
Kada dovede Rio Tinto krivo je pedesetak seljaka sto su prodali svoju zemlju.
Kada Saric kupi Mitrosrem, a ostali kriminalci koji rade za drzavu i finansiraju njihove stranke stotine fabrika kriv je Pera magacioner.

jbg kasnim sa odgovorom-vakumirao slaninu za zamrzivac 22kg :)

dijana paunovic,bila niko i nista,pojavila se na pinku davno(kao i mnoge izgledala starije nego sto sada izgledaju),ako si cuo slucajno za Ziku iz Granda(ima sada emisiju Nikad nije kasno) je ozenio,hvala bogu kako to ide kuravi nikad dosta pa se razveli,bila opet neka voditeljka na pinku a sada je ocigledno guzi neko mnogo jak
ima fondaciju na njeno ime i u poslednjih pola godine je najvise navodne pomoci za srbe sa kosova

ovih likusa imas koliko hoces al da ne postavljam svima slike-ove dve postavljene,Darija Kisic,Milena Popovic itd itd

Ljudi manite se prepucavanjs oko Kosova.Kosovo je otislo onog dana kada se vojska i polcija povukla '99.

jbg kasnim sa odgovorom-vakumirao slaninu za zamrzivac 22kg :)

dijana paunovic,bila niko i nista,pojavila se na pinku davno(kao i mnoge izgledala starije nego sto sada izgledaju),ako si cuo slucajno za Ziku iz Granda(ima sada emisiju Nikad nije kasno) je ozenio,hvala bogu kako to ide kuravi nikad dosta pa se razveli,bila opet neka voditeljka na pinku a sada je ocigledno guzi neko mnogo jak
ima fondaciju na njeno ime i u poslednjih pola godine je najvise navodne pomoci za srbe sa kosova

ovih likusa imas koliko hoces al da ne postavljam svima slike-ove dve postavljene,Darija Kisic,Milena Popovic itd itd
Sve moj do mojega.

Ljudi manite se prepucavanjs oko Kosova.Kosovo je otislo onog dana kada se vojska i polcija povukla '99.
Bilo je velikih sranja dole, nase policija se bahatila.Pre regularne vojske isle su pravojne formacije koje su palile i pljackale.Sve je lako moglo da se zaobidje ali nasi politicari mnogo vole pare.

Sve je to delo nasih politicara.Naravno zapad je to davno hteo da ocepi, finasirali siptare da daju nasim ogromne pare za kuce, imanja... Kasnije finasirali uck... Bilo je sranja i 81, ovi stariji znaju i upuceni su u to.

Najveci problem je sto su dosta njih tamo rasrodali dedovinu siptarima za masne pare pa polako nas ovde okupiraju i kupuju sve sto im padne pod
Хе, хе, може то да се подведе и под освежавање крви.
Прво, продали су они који су стекли и имали шта да продају. Друго, можда би више волео да су отишли у иностранство и изнели те паре? Треће, ако ти нећеш да им продаш, џаба им паре (значи нису могли да покупују шта се није продавало). Четврто, ако ти је криво ајд' да ти обезбедим једно 20 Ха најплодније земље и кућу за џабе па иди ради ал' прво мораш да избациш узурпатора (добијеш легалан уговор).
Пето, увек било и биће: "закон јачег" па то што су продали могу да поврате али за то би требало да нас је бар 10х више и да смо у просеку дупло мађи ал' то неће никад да буде, на жалост.

@miksan
Ovakve nebuloze mogao si samo na Happy-u da cujes, da je zapad finansirao siptare da kupuju imovinu srbima na Kosovu😂
Ako si mislio u smislu da zaradjeni siptarski novac po zapadnim zemljama su potrosili za kupovinu srpskih kuca i imanja onda vec mogu da se slazem s tobom!
Треће, ако ти нећеш да им продаш, џаба им паре (значи нису могли да покупују шта се није продавало).
Tacno tako, ali postoji tu ipak jedan tajni kljuc koji otvara i ta vrata, a zove se novac u vecim merama!
Naime, jedno pravilo govori da nema niceg sto nije za prodaju ako ima dobru cenu!
E ta cena moze biti dupla a i veca gde vise ne pali prica da vise nije za prodaju!

A ko je peet pa oni su veca sirotinja od nas?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Kako da ne . Milijarde su tamo od kriminala + gastrabajteri koji salju novac . Sa @MONTOYA bi se slozio da smo trebali da proglasimo okupiranom teritorijom . Onda UN brinu za bezbednost ali teritorija ostaje nasa . Kao da je sada neka razlika oko bezbednosti . Opet oni brinu a mi sve predali . Sta dalje to malo ljudi zna . Mislim da i ne treba da lupamo o tome . 10 godina narod nije pitao sta i kako niti nam otkriva sta potpisuje , koji su predlozi . Ej bre jednom je KiM bila tema u Skupstini . Pametnom dosta .

Хе, хе, може то да се подведе и под освежавање крви.
Прво, продали су они који су стекли и имали шта да продају. Друго, можда би више волео да су отишли у иностранство и изнели те паре? Треће, ако ти нећеш да им продаш, џаба им паре (значи нису могли да покупују шта се није продавало). Четврто, ако ти је криво ајд' да ти обезбедим једно 20 Ха најплодније земље и кућу за џабе па иди ради ал' прво мораш да избациш узурпатора (добијеш легалан уговор).
Пето, увек било и биће: "закон јачег" па то што су продали могу да поврате али за то би требало да нас је бар 10х више и да смо у просеку дупло мађи ал' то неће никад да буде, на жалост.
Nit mi je krivo niti sam sta prodao niti mi treba nesto da mi ti poklanjas,ali mi nije jasno ako ti to podrzavas i tebi slicni sta onda trazite nesto sto je prodato, hteli bi i jare i pare

A ko je peet pa oni su veca sirotinja od nas?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Siptarska sirotinja sigurno nije kupila imanja od srba dok onim gastarbajterima prvo sta im je palo na pamet je upravo bila kupovina srpskih imanja!
Da se razumemo, ni oni srbi sa Kosova koji su prodali nisu bili imucni, moglo bi se reci bedni do priblizno prosecni!

Isto se danas dogadja ovde u Vojvodini.. cokoladni na ime stranke i romske zajednice za mlade dobiju do 27.000€ za kucu u selu… narod prodaje rusevine za debele pare a novce ovi nisu zaradili nego dobili, za neko vreme kad budu imali svoja sela i opstine, onda ce biti da su nam oteli… a zapravo ih je neko pomogao da uzmu…
Kazem na ime stranke jer prolaze kod krkobabica kao siguran glas a ostalo se brine romska kancelarija…

Поврх свега има и једна "маленкост" о којој нико ништа не говори нити ромори а то је:Метохија која је била ,а и остала,две трећине саашњег Космета или ти Косова, по модерном политичком речнику,је у "мираз" донела Краљевина Црна Гора уласком у Краљевину Срба Хрвата и Словенаца ,потоњу Југославију.Све Црногорске владе до сада су о томе мудро ћутале и тако ће и наставити с рачуницом да је мир најважнији,бар тако су ми рекли .

Ima li neko od forumasa da ima nalog na nemackom landtreff.de forumu? Potrebno mi je nesto a ne dozvoljavaju registraciju novih clanova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh