Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Djubrivo i gorivo?Ja imam utisak da se sve cene polako pokušavaju vratiti na staro.
Verovatno neće moći potpuno, ali se svojski trude da vrate..
Pik Becej?Ova vlast na čelu s predsednikom treba da zaglavi debelu robiju kada dođe do promene vlasti.Ako se budu njihove malverzacije češljale ne može ih oprati ni Dunav ni Sava.Samo nešto od njih:Savamala ,Krušik,Jovanjica,PKB,Babićeva udes na naplatnoj,Rio Tinto.Ako bude i EPS to će biti šlag na torti.
Nekad je bilo zadovoljan radnik je dobar radnik, kapitalisti su to preveli u duzan radnik je dobar radnik… a ovo da bez obaveza je dobar radnik ce jos krace, pre ce biti bez samosvesti…Propaganda ide u smeru - prvo karijera pa porodica...mlade skolovane zene savetuju da se ne udaju ili da ne radjaju...da se ostvare prvo na poslovnom planu....moderna zena, savremena zena...
A kad da radja u 40-45...
Radnik bez obaveza je vise posvecen poslu...zato za homoseksualce kazu da su bolji radnici nego hetero porodicni ljudi...
Nadzorni odbor je usvojio predlog odluke prelaska u AD. A inače, to je sve krenulo još 2014.godine kada je napravljen program za reorganizaciju EPS-a koji je i usvojen tada.Eps je zatrazio cini mi se neki dan da predje iz javnog preduzeca u akcionarsko drustvo
to je korak ka privatizaciji
Na koje staro misliš.?Ja imam utisak da se sve cene polako pokušavaju vratiti na staro.
Verovatno neće moći potpuno, ali se svojski trude da vrate..