Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvog crnog dogovora ,SSSR je bio komunisticki div truo i prozuk'o iznutra kao truo jasen u sumi koji ceka prvi vetar da ga obori.
A i to da je bio protiv bombardovanja nije sasvim tacno ..........
Ako je nekome odgovaralo bombardovanje Srbije onda je to Rusima ( i shpcima ) . Narod je ( s pravom ) omrzao NATO i zapad , a Rusi dobili prijatelje na ovim prostorima preko kojih će da se shilje i oponiraju tom vojnom savezu .
Zauvek smo zatvorili vrata Evropi a da toga nismo ni svesni . Retrogradne snage će uvek imati materijala da nas guraju od zapadnih vrednosti a u zagrljaj rujkama .

Шта значи ретроградне снаге дали је то озбиљно ево пример ја неволим педере и за веће празнике идем у цркву неволим ни лопове да ли сам ја део тих ретроградних снага које претпостављам неволе западне вредности

Шта значи ретроградне снаге дали је то озбиљно ево пример ја неволим педере и за веће празнике идем у цркву неволим ни лопове да ли сам ја део тих ретроградних снага које претпостављам неволе западне вредности
Узми у обзир да те интересује мишљење човјека који не зна шта је бабушка а шта мрена. На основу се тога равњај.

Zauvek smo zatvorili vrata Evropi a da toga nismo ni svesni . ... da nas guraju od zapadnih vrednosti
Та су врата затворена још од крсташких ратова а што се тиче западних вредности, ако ти је стало до њих увек можеш да их купиш. Само бркнеш руку у џеп...

Можда може да иде као наставак ове ваше дискусије, али и не мора: ено ухватим на вестима пре неки дан да је прворођени успео да превали преко усана да су Немци ти који у институцијама ЕУ беспоговорно подржавају све шараде косметских Шиптара и лобирају за њих... нека таква изјава, у којој се јасно наводе Немци (а и Британци ван ЕУ институција), а није употребљена нека заменица. Обзиром на досадашњи однос прворођеног према Немцима, има ли неко идеју шта му би?

Тврди пазар. Кроз исте те наслове можеш прочитати како гомила албанаца иде преко ламанша (добар део косовари) и легално као код родбине. Али се нешто тешко враћају. Једном ће се и косово откачити са еу сисе (на силу наравно). Сад харадинај "смирује" ситуацију око таблица и оставки, судећи по нашим медијима. Али како год сазнаћемо за који месец шта кошта и колико.

Ovo ako pročita neko na položaju, tačno bi mogao da vas angažuje kao analitičare ili savetnike, toliko znanja na malom prostoru. :haha:

Шта значи ретроградне снаге .....
Recimo ovako , pre podne Subota-Nedelja na pink-u kod Jovane prvi dan izmedju ostalih Sheshelj a drugo jutro Palma , osuli po zapadu a dižu u nebesa Putina i crvenu armiju , uvece na hepiyu neki vojni analitičari ( do sada nepoznati ) se ubiše objašnjavajući kako je Herson ruski trojanski konj i klopka koja samo čeka da se sklopi oko naivnih Ukrajinaca
Po meni te osobe i takvi mediji su retrogradne snage a i svi ostali koji duvaju u istu tikvu sa Shesheljom , Palmom , pinkom , hepiyem i slicnima
Izvinjavam se unapred ako se neko prepoznao .

p.s. Putin se skinuo go . . .

Poslednja izmena:
Чисто као информација, кога у Србији сматраш за дијаметралну супротност врлој екипи коју си именовао?

Dragana Vučićevića ( tabloid informer ) i Aleksandar Vulin ( višestruki ministar trenutno na birou rada )

Милоје па зар не примећујеш да ти гледаш две вучићеве телевизије и које већ 10 година замајавају овај народ са глупостима већ су те ставили у машину Чист пример је прошла недеља те телевизије су се бавиле америчким изборима по твојој логици онда су били западњаци или можда убијају народ у главу док они краду и уништавају ову државу а Милоје то невиди него размишља зашто му ретградне снаге не дају у европу а они краду ли краду

Сви ти које си набројо сутра да вучко каже идемо у европу би били највећи европљани а Милоје да ринта да би се вратили дугови а они на пинк хепи брисел страсбур беч

A koji je naš interes da u ovom sukobu podrzavamo crvenu armiju ?

шешељ крстио данила вучића вучићевић се окумио са петровићом струја исто вучков кум вулин кум са митровићем пинк и реко си палма препродаје угаљ из ресавских рудника а Милоје се сикира због ретроградних снага којиму недају у европу

Dragana Vučićevića ( tabloid informer ) i Aleksandar Vulin ( višestruki ministar trenutno na birou rada )
Милоице, брате мили, ја те питам ко су ти који су потпуно различити, који нису ретоградне снаге, а ти ми наведеш ову двојицу.

Шта се нисмо разумели?

Сад, можда ја, како каже она изрека, "не разумем се у врсте гована", па некако не умем да препознам разлику између "Пинка" и Ди-Џеј Вучићевића...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh