Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poslusaj ponovno govor sa pocetka rata.Написао си огроман нонсенс. Ове прве су убедили да спасавају СОПСТВЕНУ кожу, као да је Русима циљ да их побију, што нема везе са везом - не пуцаш на Русе, неће ни они на тебе нити им је циљ да те устреле зато што си Украјинац.. Да је другачије, тј. онако како се то представља у западним и украјинским медијима, гинуло би цивила толико, да не би успевали да их посахрањују. А то се не догађа ни у ком случају. Ако будеш у прилици да дођеш до података о жртвама међу војним лицима и цивилима у Украјини, израчунај однос погинулих и видећеш да је далеко од односа војници-цивили погинулих у ратовима на територији екс-СФРЈ.
Аха, а политички естаблишмент Украјинаца има мозга не претек, па је израчунао да им се више исплати да буде прокси Америке и зарад њених интереса жртвује народ и државу какву су имали до тада. Можда би било боље за Украјину да су ти фамозни КГБ-овци чврсто држали узде у држави.
Успут, ти "рестлови СССР-а" не беже од Русије, већ беже у њу - потражи колико људи из тих "рестлова" годишње долази у Русију да ради и колико их добије руско држављанство.
Taj sam danas video, al ima ih bas dosta, sve sam neki dobar i posten, jadan narodДа те није потакло да ово напишеш снимак оног лика са украјинском заставом на крову аута, који у једном моменту начини "поздрав сунцу", а све то се догађа док британске вести говоре о одушевљењу грађана због ослобађања Херсона?
Чији говор да послушам и шта у њему могу да чујем? Ако имаш линк за њега да оставиш, да се не бих зезао и дуго тражио конкретно то на шта ми указујеш.Poslusaj ponovno govor sa pocetka rata....
Прочитам јутрос на војном форуму коментар једног лика, нешто типа "нема у Украјини неонациста, тако ми споменика Степану Бандери у Лавову" (додао бих и у Тернопољу и Ивано-Франковску... иначе, тај Бандера, ако неко не зна, је трећеразредни немачки колаборациониста, са својом организацијом одговоран за убиства десетине хиљада Јевреја, Пољака и Руса). Ја бих у тај коментар кога сам прочитао, додао и споменике и улице назване по Шушкевичу, који је био главни украјински полицај у немачкој организацији, неком Стецку, главном у украјинској колаборационистичкој влади насталој под окриљем Шваба, па Палију, једном од оснивача 14 СС дивизије "Галиција" попуњене Украјинцима и ко зна колико још ситних битанги...Taj sam danas video, al ima ih bas dosta, sve sam neki dobar i posten, jadan narod
Кад су ти домаћини били Руси. Иначе, тај је споменик распрострањен у целом свеу. Код нас га имаш на сваких тридесетак метара; што дрвених, што бетонских, што гвоздених.Jbg, bio sam u Lavovu nekoliko puta, i nevideh taj banderin spomenik.. Ni domaćini nisu smatrali vrednim da ga pomenu..
Нацизам или национализам је свуда стално присутан. Пођи од нас. Служи за напад или одбрану. За одбрану када су угрожени интереси или егзистенција сопствене нације а за напад кад хоћеш да отмеш туђу имовину и онда нацизам служи за умирење савести. Тако је од кад су формиране нације а пре тога се ишло у пљачку суседне пећине, села, племена...Tacno tako, a sve uz precutno odobravanje demokratske Evrope, i SAD, po meni iz te njihove demokratije polako ce se opet izpiliti nacizam,
Ма срамота их било јер су их претекли у монументалности они из Ивано-Франковска: лево из Лавова , а десно из Ивано-Франковска.Jbg, bio sam u Lavovu nekoliko puta, i nevideh taj banderin spomenik.. Ni domaćini nisu smatrali vrednim da ga pomenu..