Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Боме ћеш ти до зиме да баталиш тај бранч и носиш јаузну од куће.

Мене је прошле недеље запањио на бурек са сиром за 185 динара у Панчеву, из неке пристојне мале, не фенси пекаре.

Ма ово сам пролазио кроз село и рек'о да узмем да ме жеља мине. Кад оно... Још се продавачица извињава што је поскупело. Имам топли оброк на послу ако и то поскупи испада да радим само да једем

Боме ћеш ти до зиме да баталиш тај бранч и носиш јаузну од куће.

Мене је прошле недеље запањио на бурек са сиром за 185 динара у Панчеву, из неке пристојне мале, не фенси пекаре.
To je jos jeftin, kiflice i perece po 40 din, burek s mesom 200 din 200grama

Генерално, са ким год да разговарам преко дунава што би се рекло изненађени су платама овде у војводини које су мање него што су мислили или чули на тв-у. Исто тако важи и за цене хране које су веће. Број продаваца који продају храну и кућну хемију из мађарске је невероватан. И поред тога ко има велике потребе иде да купује преко.

Sad se vidi ko gura soju,a ko meso.Na ove cene ništa ne ostaje kako je bilo_Obična pljeskavica 150g 350din na proverenom mestu.Karadjordjeva 420din.

Evo juče me naterala žena u neku kupovinu 35.000 ode kao da ih nije ni bilo,a kad pogledaš ništa kupljeno nije vredno tih para.

U marketu 17.000,kao da me opljačkao neko kad sam pogledao u korpu.50l dizela okruglo 11.000 din.Dok obnovio garderobu ode 35.000.

Danas kupovao neku gvoždjušiju,farbu,šrafove,neke nosače,graničnike ode 56.820 dok si dlanom o dlan.

Komšija troje dece on platu 85.000 žena 45.000 kuka kao ranijen.Kad staviš na papir nema za osnovan život.

Sad se vidi ko gura soju,a ko meso.Na ove cene ništa ne ostaje kako je bilo_Obična pljeskavica 150g 350din na proverenom mestu.Karadjordjeva 420din.

Evo juče me naterala žena u neku kupovinu 35.000 ode kao da ih nije ni bilo,a kad pogledaš ništa kupljeno nije vredno tih para.

U marketu 17.000,kao da me opljačkao neko kad sam pogledao u korpu.50l dizela okruglo 11.000 din.Dok obnovio garderobu ode 35.000.

Danas kupovao neku gvoždjušiju,farbu,šrafove,neke nosače,graničnike ode 56.820 dok si dlanom o dlan.

Komšija troje dece on platu 85.000 žena 45.000 kuka kao ranijen.Kad staviš na papir nema za osnovan život.
On iz kg mesa istera skoro 7 pljeskavicai to mu je oko 2400 din.koliko je dobar.Svi sada hoće preko noći da se obogate a ovakva vremena su idealna za te stvari.
Barel nafte sve jeftiniji a kod nas derivati sve skuplji.Koja logika-stvarno ima logike.
Ima mnogo gorih slučajeva od tvog komšije.

Šta da se obogati preko noći,čovek 50 godina ima radnju na istom mestu :D

A gde ti je lepinja + dodaci,ne jedemo golu pljeskavicu.

Uvek ima gore,ali kad čovek sa platom od 85.000 jedva sastavlja jasno je dokle je stigla ova džamahirija.

Pa tu u okolini pootvarali kao neke fabrike al plate 35000 pa sta tek oni da kazu

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Sudeći po ulicama tim ljudima je dobro ili čekaju da im neko drugi donese sreću.

Plata od 35.000 je puko siromaštvo.Ali nešto se slabo bilo ko buni.

Puna zemlja šaljivdžija koji sipaju za 1000 din pa ih briga koja je cena goriva.

Ne bune se za hladne stanove,dok predsednik deli po 30.000€ odbojkašicama.

Ovako nije bilo nikad,ja sam radim tri posla pomislio bi čovek gde ću sa parama kad ono medjutim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh