Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prođi pored DZ i sve će ti se kasti.Mislio sam da nas ima vise od 10-15%
Na zalost, tesko...Mislio sam da nas ima vise od 10-15%
To je jos jeftin, kiflice i perece po 40 din, burek s mesom 200 din 200gramaБоме ћеш ти до зиме да баталиш тај бранч и носиш јаузну од куће.
Мене је прошле недеље запањио на бурек са сиром за 185 динара у Панчеву, из неке пристојне мале, не фенси пекаре.
On iz kg mesa istera skoro 7 pljeskavicai to mu je oko 2400 din.koliko je dobar.Svi sada hoće preko noći da se obogate a ovakva vremena su idealna za te stvari.Sad se vidi ko gura soju,a ko meso.Na ove cene ništa ne ostaje kako je bilbična pljeskavica 150g 350din na proverenom mestu.Karadjordjeva 420din.
Evo juče me naterala žena u neku kupovinu 35.000 ode kao da ih nije ni bilo,a kad pogledaš ništa kupljeno nije vredno tih para.
U marketu 17.000,kao da me opljačkao neko kad sam pogledao u korpu.50l dizela okruglo 11.000 din.Dok obnovio garderobu ode 35.000.
Danas kupovao neku gvoždjušiju,farbu,šrafove,neke nosače,graničnike ode 56.820 dok si dlanom o dlan.
Komšija troje dece on platu 85.000 žena 45.000 kuka kao ranijen.Kad staviš na papir nema za osnovan život.