Sapatnik
Član
На другом форуму сам прочитао да је у питању дрога и биполарни поремећај. Е сад које од ово двоје окривити за све ово? Предходно је оборио девојку са мотора и успели су да га савладају до доласка полиције. Даље сте прочитали.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како можеш мене да нервираш,никад ти очи нисам видио. Видим само да ниси добар у глави,ставови шоу живи.Искрено се надам да ти ово у надимку нису године,значи сада си преко 30,ништа жена,деца,само твитер,педери,запад,литије и дс,снс. Друже не нервираш ти мене,мени је тебе жао.Da te nerviram putineeeeee dosadno brate lije kisa u pm,ubijam dosadu
Hoces malo o putinu
Evo jedan video sa jucerasnje proslave sa trga
slican kao ovaj nas zvalonja+autobusi
I bas srecni ovi iz vrha rusije juce kada je putin zvanicno potpisao
Ја знам за биполарни поремећај одавно,е сад БГ је то,не би ме чудило да је и дроге закачио.На другом форуму сам прочитао да је у питању дрога и биполарни поремећај. Е сад које од ово двоје окривити за све ово? Предходно је оборио девојку са мотора и успели су да га савладају до доласка полиције. Даље сте прочитали.
Pa slusaj...pre 10god je i licilo na tako nesto...po mom nekom zapazanju i iskustvu NS se polako pretvara u BG pa i sa tim i vozacka kulturaDa se nadovezem .
Odsednem po prvi put u N.Sadu u hotel Planeta Inn ( Jevrejska ulica ) . Izadjem iz objekta u želji da prošetam i kako je tu trotoar prilično uzak u 3 koraka dodjem do ivice istog i stanem u želji da razmislim na koju ću stranu ( levo ili desno ) Čovek koji vozi auto to shvati kao moju pokusaj da predjem ulicu i zaustavi vozilo , iza njega još jedan i tako. ispade kolona .... Ja iznenađen , ukapiram o čemu se radi i predjem ulicu ( tu nije obeležen pešački prelaz ) iako to nisam nameravao ali eto da ne ispadne da se zajebavam .
Slučaj drugi , Baš sam se spremao da predjem jednu prometnu posiroku ulicu ( kod Varadinskog mosta ) kad me neka baka priupita da li mogu da je prevedem . Tu postoji pešački prelaz i semafor ali avaj , baka spora , nogu pred nogu , mene uhvatila pod ruku i još zastaje i raspreda ko sam , šta sam i zašto sam došao . 2x se menjale boje na semaforu dok smo zajedno prešli . Mislite da sam čuo jednu sirenu , ili video neki popreki pogled ...
Bravo N.Sade na ljudima punog strpljenja i baš mi je drago što mi je sin odlučio da tamo stiče akademska znanja a igrom slučaja upravo jutros je spakovao stvari i odselio u taj grad .
Dobro se nadas,nisu godineКако можеш мене да нервираш,никад ти очи нисам видио. Видим само да ниси добар у глави,ставови шоу живи.Искрено се надам да ти ово у надимку нису године,значи сада си преко 30,ништа жена,деца,само твитер,педери,запад,литије и дс,снс. Друже не нервираш ти мене,мени је тебе жао.
Nisam,znam samo neke reci sto verovatno i ti znas...neznam tog bradonjuлично питање да ли си научио мађарски
Momak je iz BN, zivi u onoj zgradi gdje je ''soho'' kafic, ali su imali stan i u BG, vjerovatno i drzavljanstvo, i djecko je bio dusevno bolestan, plus se kljukao dugo stereoidima i slicnim sranjima. Svi u BN koji su ga znali prelazili su na drugu stranu ulice kada ga sretnu, ne sto je bio nasilan, nego sto se na prvu moglo vidjeti da nije ok, a nikada ne znas kada ce takvom kvrcnuti nesto u glavi, kao sto je i bilo na kraju.Ја знам за биполарни поремећај одавно,е сад БГ је то,не би ме чудило да је и дроге закачио.
Sta hoces ovime da kazes ?