Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
На другом форуму сам прочитао да је у питању дрога и биполарни поремећај. Е сад које од ово двоје окривити за све ово? Предходно је оборио девојку са мотора и успели су да га савладају до доласка полиције. Даље сте прочитали.

Da te nerviram putineeeeee 🤣🤣🤣 dosadno brate lije kisa u pm,ubijam dosadu
Hoces malo o putinu
Evo jedan video sa jucerasnje proslave sa trga
slican kao ovaj nas zvalonja+autobusi
I bas srecni ovi iz vrha rusije juce kada je putin zvanicno potpisao
UNibD5d.jpg
Како можеш мене да нервираш,никад ти очи нисам видио. Видим само да ниси добар у глави,ставови шоу живи.Искрено се надам да ти ово у надимку нису године,значи сада си преко 30,ништа жена,деца,само твитер,педери,запад,литије и дс,снс. Друже не нервираш ти мене,мени је тебе жао.

На другом форуму сам прочитао да је у питању дрога и биполарни поремећај. Е сад које од ово двоје окривити за све ово? Предходно је оборио девојку са мотора и успели су да га савладају до доласка полиције. Даље сте прочитали.
Ја знам за биполарни поремећај одавно,е сад БГ је то,не би ме чудило да је и дроге закачио.

Da se nadovezem .
Odsednem po prvi put u N.Sadu u hotel Planeta Inn ( Jevrejska ulica ) . Izadjem iz objekta u želji da prošetam i kako je tu trotoar prilično uzak u 3 koraka dodjem do ivice istog i stanem u želji da razmislim na koju ću stranu ( levo ili desno ) Čovek koji vozi auto to shvati kao moju pokusaj da predjem ulicu i zaustavi vozilo , iza njega još jedan i tako. ispade kolona .... Ja iznenađen , ukapiram o čemu se radi i predjem ulicu ( tu nije obeležen pešački prelaz ) iako to nisam nameravao ali eto da ne ispadne da se zajebavam .
Slučaj drugi , Baš sam se spremao da predjem jednu prometnu posiroku ulicu ( kod Varadinskog mosta ) kad me neka baka priupita da li mogu da je prevedem . Tu postoji pešački prelaz i semafor ali avaj , baka spora , nogu pred nogu , mene uhvatila pod ruku i još zastaje i raspreda ko sam , šta sam i zašto sam došao . 2x se menjale boje na semaforu dok smo zajedno prešli . Mislite da sam čuo jednu sirenu , ili video neki popreki pogled ...
Bravo N.Sade na ljudima punog strpljenja i baš mi je drago što mi je sin odlučio da tamo stiče akademska znanja a igrom slučaja upravo jutros je spakovao stvari i odselio u taj grad .
Pa slusaj...pre 10god je i licilo na tako nesto...po mom nekom zapazanju i iskustvu NS se polako pretvara u BG pa i sa tim i vozacka kultura

Како можеш мене да нервираш,никад ти очи нисам видио. Видим само да ниси добар у глави,ставови шоу живи.Искрено се надам да ти ово у надимку нису године,значи сада си преко 30,ништа жена,деца,само твитер,педери,запад,литије и дс,снс. Друже не нервираш ти мене,мени је тебе жао.
Dobro se nadas,nisu godine 🤣
Bitno je kada ti je i zao,to ipak nesto znaci
Gore je kada si kao sto si ti meni naprimer mrtav-ladan,jedino si dobar za to da imam sa kime da se sprdam 🤣
Tvoj nadimak je vrh inace,sto ne dodas i vucic ispod,ovog prvog volis a za ovog drugog glasas svakako😉

Онда дефинитивно имаш великих проблема. Озбиљно си оптерећен неким стварима да је то за дијагнозе. Остајем при оном што сам рекао,у једном тренутку таквих само може да нам буде жао. Биће и теби самог себе ако дођеш себи некад,ал шансе су танке.

Луле био је до 2021 на овом форуму момак из малих пијаца потписиво се са брадоња са петокраком интилигентан тип из твог краја исто је пуно читао па ме интересује дали сте блиски био је сточар који има пуно времена

лично питање да ли си научио мађарски
Nisam,znam samo neke reci sto verovatno i ti znas...neznam tog bradonju

Putine uzivaj samo ti u tvom zivotu,rekao sam ti vec a i ponavljam opet,ocigledno si vrlo zadovoljan sa tvojim zivotom,mani se mene 😉
Kako je lako namirisati vas naPrdnjake to je cudo jedno

da da svi ste vi za ove okolo sto su sa 0,002% glasova kad se ovako prica a kad se glasa zaokruzi se prvorodjeni i onda ono cudjenje jeeee pa kako je dobio toliko kad niko ne glasa za njega

aj pozz

Штета што ниси упознао брадоњу исто је писао чистом екавицом и волео је бели град није могао да се уклопи у кањижу гушилога незнање мађарског Наравно гутао је сба дешавањау белом граду интелектуалан тип имао је краве и време да размишља

Malo i ostali a ne samo Vučić.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Lule.Na tim litijama koje spominješ i koje su organizovali režimlije je bilo ljudi i s koca i konopca.Radi se o sistemu vrednosti.Među tim sistemima je vera u Boga ali ne mora da znači da i oni koji ne veruju,nisu dobri ljudi.Srbija je tradicionalna zemlja još uvek i 90% stanovništva je protiv peder balova i zapadnih idiotarija (rijalitija....)Umesto da pokupimo ono što je na zapadu dobro mi pokupismo ono najgore a od sada se to i nameće da bi nam uništili osnovu (porodicu).to sve vreme pokušavam da ti rečem.Ne možeš na osnovu jednog bolesnika ili budale kreirati stav.Na zapadu samo postoje zakoni koji se sprovode a kod nas obrnuto zbog mita i korupcije.Ali zar treba podržavati tu sodomu i gomoru-zbog čega.

Ја знам за биполарни поремећај одавно,е сад БГ је то,не би ме чудило да је и дроге закачио.
Momak je iz BN, zivi u onoj zgradi gdje je ''soho'' kafic, ali su imali stan i u BG, vjerovatno i drzavljanstvo, i djecko je bio dusevno bolestan, plus se kljukao dugo stereoidima i slicnim sranjima. Svi u BN koji su ga znali prelazili su na drugu stranu ulice kada ga sretnu, ne sto je bio nasilan, nego sto se na prvu moglo vidjeti da nije ok, a nikada ne znas kada ce takvom kvrcnuti nesto u glavi, kao sto je i bilo na kraju.

Da ih niko nije sprečavao da napuste zemlju i da to nisu oni koji su dobili pozive za mobilizaciju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh