Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo svabe krenule kod nas da se greju sa cokanjima,cutkama kazu kod nas je odlicno
sve sto pises je istina i ja to nigde nisam ni napisao da nije tako(neznam gde si to zakljucio) samo neznam kako ne kontas da oni i dalje zive 20 puta bolje nego mi sto cemo ikada
a kod nas je inace sve pojeftinilo i minimalac nam od januara ide cak na 40hilj dinara

brate mili pa posle WW2 i NDH pricam,ne pricam o kraljevini srba hrvata i sloveneca

drsole treba te ljudske dzukele sutati a tek cemo ih sutati samo polako,lasom cemo ih hvatati po ulici samo da se smire malo ove zajebancije u evropi
Поента је у томе да не живе 20 пута боље од него ми,и не греју се на чокање него на тај плин и плаћају га троструко више. Ти тврдиш да они неће осетити последице овог свега до следеће зиме. Велики број људи тешко састави крај са крајем без муљања и социјале,поготово на ниско плаћеним пословима,Лидл,складишта и сл. Ал за тебе је то научна фантастика па ајд.

Lule pa nisu lude Svabe da ovde dolaze kada znaju da i ovde moze da bude hladno . Odlaze u Rusiju do proleca 👍
Ako treba ( a ne treba nikog ) vijati lasom onda sam i da se lasom vijaju svi iz NVO organizacija . Da sklonimo sve . Jel smem da te pitam ? Jel si ti u nekoj NVO ili si samo clan DS ?

evo svabe krenule kod nas da se greju sa cokanjima,cutkama kazu kod nas je odlicno
sve sto pises je istina i ja to nigde nisam ni napisao da nije tako(neznam gde si to zakljucio) samo neznam kako ne kontas da oni i dalje zive 20 puta bolje nego mi sto cemo ikada
a kod nas je inace sve pojeftinilo i minimalac nam od januara ide cak na 40hilj dinara

brate mili pa posle WW2 i NDH pricam,ne pricam o kraljevini srba hrvata i sloveneca

drsole treba te ljudske dzukele sutati a tek cemo ih sutati samo polako,lasom cemo ih hvatati po ulici samo da se smire malo ove zajebancije u evrop
pa zoki ko je te hrvate uopste i zvao u zajednicku drzavu
Ovo si ti pisao a ja ti odgovorio.Pazi na času.

putine iz moje blize okoline pa i porodice ima koji su otisli u nemacku,austriju da zive i rade
apsolutno i pored ovih poskupljenja zive 20 puta bolje nego mi

banat po milioniti put pisem da nisam i nikad necu biti clan ni jedne stranke,partije,organizacije itd dosadno je vec to ponavljati

ne treba ih hvatati lasom? pa ovi su toliko pokrali,unistili sve instucije,kurve doveli da budu narodne poslanice itd itd
znas li da u beogradu od 2018-19 postoji javno komunalno preduzece Metro Beograd?
ima 63 zaposlena a prosecna plata je 123hiljade dinara a metro naravno ne postoji

auu zoki druze
opet ti isto,posle svega u drugom svetskom trebali su biti na margini ali necu sad dalje zbog nacionalnosti ovo ono bice prekrsaja za iskljucenje

...
banat po milioniti put pisem da nisam i nikad necu biti clan ni jedne stranke,partije,organizacije itd dosadno je vec to ponavljati

ne treba ih hvatati lasom? pa ovi su toliko pokrali,unistili sve instucije,kurve doveli da budu narodne poslanice itd itd
znas li da u beogradu od 2018-19 postoji javno komunalno preduzece Metro Beograd?
ima 63 zaposlena a prosecna plata je 123hiljade dinara a metro naravno ne postoji
...
Покушаваш да се пребациш на то шта су покрали и сличне трице (и кучине). Изгледа да те брља жешће „ради“...

Питања су била јасна па да поновим:

Да ли је нормално да нека поремећена лудача шутира човека на улици (било којег)? Одакле потиче то право? Да се човек окренуо и ударио џукелу која га је угризла, скочила би читава прозападна јавност...да штити џукелу, наравно.“

Према томе, Banat013 те оправдано пита да ли си друг члан странке (јер си се борио да они опет дођу на власт) или НВО (што показујеш својим понашањем – постављањем „тњитер“ сплачина неких помахниталих особа). Ниси члан али си „ заблудели симпатизер“ који би ласом некога ловио. Дакле, јеси поборник идеја проевропских неофашиста...и...и тачка. Данас поборник сутра друг члан. Тако су неки битни историјски ликови били за „лов ласом“ (мислим гиљотину и на Робеспјера или Дантона) па им глава завршила мало даље од тела...на истој тој гиљотини.

Кога бре ти да ловиш, јеси ли ти при себи.

ПС

Јавно предузеће метро је за 'вакта Весића. Тај је исто био „симпатизер“ :) жутих, такозвани Ђинђићев мали за прљаве послове. Бирај друштво и не галами:)...и немој више да пијеш.:)

I moj je teca trenutno u Briselu . Radi tamo par godina . U pocetku je razmisljao da povede tamo porodicu ali rece mi u avgustu da to vise ne dolazi u obzir . I moram samo ovo da ti kazem . Ne meri se sreca visinom plate i velikim bdp . U zivotu treba juriti srecu . Neko je srecniji sa 5e u dzepu od onoga koji ima 5.000e . E ja vise cenim i postujem takve sa 5e .
Izvini nisam znao da nisi clan stranke ili NVO . Moja topla preporuka je da sto pre nadjes neku organizaciju . Mozda bi ti najbolje legle zene u crnom 😉

drsole ti jos uvek nisi odgovorio gde ono radis? :ROFLMAO:

prvi on je krenuo u fizicki kontakt sa njom,pa ima snimak ili neverujes svojim ocima ili toliko bas moras da branis ove na vlasti ;)
preko milion evra iz budzeta dobija informer tj ovaj vucicevic....pez pinka i informera lagani pad ove mafije

banat e izvini nisam te prepoznao,volim ove filozovske misli nego imas na zajam jedno 3hiljade evradi da bacim nesto pod zimsko tj kukuruz,jbg sreca me nesto nece sa ovih 5e u dzepu :ROFLMAO:

PS drsole nisam bas pazljivo citao sad vidom ovo pitanje-
Да се човек окренуо и ударио џукелу која га је угризла, скочила би читава прозападна јавност...да штити џукелу, наравно.“
ugrizla??? auu druze drsole jer realno da ovo mislis i pises

Poslednja izmena:
Imam . Za tebe zapadnjaka 20% kamata . Za ove istocne kamate nema 👍
Pogledaj u pravcu zapada od tebe . Stize ti pljusak 😉

a jbg jak si i zelenasi ne deru ko ti
Uskoro ce i njihove usloge kostati vise . Svi pricaju kako novac vise nije jeftin . Pocni pomno da pratis kako polako zemlje tonu u blato . Mogu da stancaju koliko hoce ali to nece zaustaviti tonjenje . Ono ce biti samo malo neznije . I naravno nije mi drago zbog toga ☹️

prvi on je krenuo u fizicki kontakt sa njom,pa ima snimak ili neverujes svojim ocima ili toliko bas moras da branis ove na vlasti ;)
preko milion evra iz budzeta dobija informer tj ovaj vucicevic....pez pinka i informera lagani pad ove mafije
Не пратим тако манијачки шта разне будале раде (у смислу замлаћивања народа) па ми ти линкуј неки снимак. Тачније, погледао сам на брзака и видим човека који измиче а за њим нека лудача која га вређа...и на крају шутира. Да ли је то по закону о родној равноправности, не знам.

Немој само да удариш у танку жицу: па то је ДЈВ...то видим, али разматрамо догађај напада.

Можда ја нисам гледао цео снимак јер и ту може да фали „два минута“...
PS drsole nisam bas pazljivo citao sad vidom ovo pitanje-
Да се човек окренуо и ударио џукелу која га је угризла, скочила би читава прозападна јавност...да штити џукелу, наравно.“
ugrizla??? auu druze drsole jer realno da ovo mislis i pises
То је додатак прозападнофашистиком наративу (који би некога ловио ласом, јел'те :haha:). И реч је о џукели па како другачије да напишем. Па и то је прозападнофашистички наратив: штитимо џукеле, народ ко ј.бе. Ако ти је лепше (да буде дугиних боја), ето нека не буде џукелу него куцу...јер је реч о куци.

Него држи се ти првог питања које се тиче људи (понављам јер бежиш к'о ...замисли даље):

Да ли је нормално да нека поремећена лудача шутира човека на улици (било којег)? Одакле потиче то право?“

ПС
drsole ti jos uvek nisi odgovorio gde ono radis? :ROFLMAO:
По наваљивању на ово љигаво бежање од правих одговора, стварно закључујем да си у некој НВО. Овакве ствари се само на обуци уче: одваљуј нешто што је периферно да се склониш од суштине. А да ја тебе питам: какве везе има то где ја радим? Да ли је тема мој радни стаж? Или само вежбаш то што сте учили код жена у црном...или бата у розе хеланкама...

Драган вучићевић је дечко са села који је хтео свој део колача п успео у томе то што је са села је утицало да сви који га познају кажу да је јако вредан Тип је јако велика вуцибатина која је успела да се обогати успео је да се окум са вучковим кумом петровићем то је онај што прави хидроелектране

Banatu sam odg

Banat
Niko nezna realno gde svet ide,ako pogledas naprimer 95' i 20' to su bukvalno kako se kaze svet razlike u smislu nebo i zemlja
Sta ce biti za 10godina ko zna,problem je sto smo mi opet kao i 90tih bacili ovih 10godina za nista bukvalno(ako nisi clan Sns) pa zivis ko bubreg u loju,ne licno ti vec uopsteno

Za kraj veceri jedan car sa tik toka 🤣
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:..................................

Драган вучићевић је дечко са села који је хтео свој део колача п успео у томе то што је са села је утицало да сви који га познају кажу да је јако вредан Тип је јако велика вуцибатина која је успела да се обогати успео је да се окум са вучковим кумом петровићем то је онај што прави хидроелектране
Немој то 'леба ти :) . Сада ће Lule28 да се у'вати да пише о Вучићевићу до сутра. Није тема ко је он. Знамо да је фукара.

Него је тема о нападу скичаве лудаче на човека у п'о бела дана на улици. Питао сам да ли то по закону о родној равноправности...јер ту пише да штити жене. Да ли и ове ненормалне које могу некога шутирати па када добију по лабрњи онда јој куку леле.

Imas dva snimka drsole jbg potrudi se malo majka mu stara,nemoj biti toliko lenj
Na pitanje odgovaras pitanjem u fazonu zvalonje--a da pitam ja vas?
Sto se tice ovog tvog pitanja opet etiketiras ljude(pises poremecena ludaca) iako ni neznas osobu...a evo da odgovorim
To pravo ne postoji,tj niko nikog ne sme da sutira na ulici(sto se tice kuce i sam sam sutirao kosmijske kuce kada sam bio ugrizen ili zamalo,mislio sam da si mislio da je ova likusa ugrizla djv jer se ovaj zalio na neku povredu na vratu kasnije iako se jasno vidi na snimcima da tu povredu ima od ranije) ali evo iskreno voleo bih i ja da sutnem ovog vucicevica a mislim realno i cirka jedno milion gradjana ove zemlje takodje to zeli,zadovoljan?
Nego opet se raspisa a ne napisa gde radis?
Sad ce opet izbori opet ces morat skupljat glasove po firmi a ni od ovih nemamo vladu--6 punih meseci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh