Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,stvarno nemamo vladu.Da li neko zna zašto.Imas dva snimka drsole jbg potrudi se malo majka mu stara,nemoj biti toliko lenj
Na pitanje odgovaras pitanjem u fazonu zvalonje--a da pitam ja vas?
Sto se tice ovog tvog pitanja opet etiketiras ljude(pises poremecena ludaca) iako ni neznas osobu...a evo da odgovorim
To pravo ne postoji,tj niko nikog ne sme da sutira na ulici(sto se tice kuce i sam sam sutirao kosmijske kuce kada sam bio ugrizen ili zamalo,mislio sam da si mislio da je ova likusa ugrizla djv jer se ovaj zalio na neku povredu na vratu kasnije iako se jasno vidi na snimcima da tu povredu ima od ranije) ali evo iskreno voleo bih i ja da sutnem ovog vucicevica a mislim realno i cirka jedno milion gradjana ove zemlje takodje to zeli,zadovoljan?
Nego opet se raspisa a ne napisa gde radis?
Sad ce opet izbori opet ces morat skupljat glasove po firmi a ni od ovih nemamo vladu--6 punih meseci
U temama sa ovakvim sadržajem ,celo leto je bilo kišovito.Vidi se da je vreme kišovito
Bojkot Gomexa . Idemo u Persu , tamo je 299,99 . Ja sam na vreme kupio kanticu i od tada racionalno je koristim . Umesto pune kasicice uzimam pola tako da je za mene pavlaka upola jeftinijaFun fact, или боље да кажем alarming fact: видим у локалном "Гомексу" да је кантица киселе павлаке, суботичке, премашила 300 динара.
Tako je i tako i ja razmisljam. Ali imaju mesec dana fore da narodu usade misljenje i da pricaju kako necemo preziveti ako to ne uradimo . Narodu ce biti krivo ali ce biti srecan jer ce preziveti . Maheri su ovi teski . Imaju celu ekipu koja radi na promeni svesti . Seti se samo kako je narod hrlio da dobije bocu . Toliko su bili izmanipulisani da racionalnog razmisljanja nije bilo . I da - hvala Putinu jer se zbog njega vise ne prica o najgorem virusu koji je ikada postojao .Ja mislim da je nema baš zbog uvođenja sankcija Rusiji.Predsednik nema ingerencije.Samo neće moći doveka.Ako se prikloni zapadu u zemlji će izazvati nezadovoljstvo ato mu baš ne treba.Ako se prikloni Rusima onda će nas zapad izolovati.
U suboticku mlekaru stize mleko iz poljske....navodno od 1 decembra se gasi suboticka,bio je rok i 1 septembar ali se nesto produzilo,videcemo...Fun fact, или боље да кажем alarming fact: видим у локалном "Гомексу" да је кантица киселе павлаке, суботичке, премашила 300 динара.
Da se nadovezem .Da se prebacim skroz od prethodnih komentara, dodjoh u NS i preko gogle map trazim datu destinaciju, pa stani ovde pa onde pa pali sva cetri, okreci se... Niko mi nije nijednom svirnuo nit stao da te opcuje. Toliko o mentalitetu, sve pohvale