Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i bas mi je sipma kad napises za djv-covek
pokusavas da se sakrijes ali ne polazi ti za rukom jbg

Imas dva snimka drsole jbg potrudi se malo majka mu stara,nemoj biti toliko lenj
Na pitanje odgovaras pitanjem u fazonu zvalonje--a da pitam ja vas?
Sto se tice ovog tvog pitanja opet etiketiras ljude(pises poremecena ludaca) iako ni neznas osobu...a evo da odgovorim
To pravo ne postoji,tj niko nikog ne sme da sutira na ulici(sto se tice kuce i sam sam sutirao kosmijske kuce kada sam bio ugrizen ili zamalo,mislio sam da si mislio da je ova likusa ugrizla djv jer se ovaj zalio na neku povredu na vratu kasnije iako se jasno vidi na snimcima da tu povredu ima od ranije) ali evo iskreno voleo bih i ja da sutnem ovog vucicevica a mislim realno i cirka jedno milion gradjana ove zemlje takodje to zeli,zadovoljan?
Nego opet se raspisa a ne napisa gde radis?
Sad ce opet izbori opet ces morat skupljat glasove po firmi a ni od ovih nemamo vladu--6 punih meseci
Da,stvarno nemamo vladu.Da li neko zna zašto.

Fun fact, или боље да кажем alarming fact: видим у локалном "Гомексу" да је кантица киселе павлаке, суботичке, премашила 300 динара.

Fun fact, или боље да кажем alarming fact: видим у локалном "Гомексу" да је кантица киселе павлаке, суботичке, премашила 300 динара.
Bojkot Gomexa . Idemo u Persu , tamo je 299,99 🤣 . Ja sam na vreme kupio kanticu i od tada racionalno je koristim . Umesto pune kasicice uzimam pola tako da je za mene pavlaka upola jeftinija 😆
Zoki - vlade nemamo jer ocito da tehnicka vlada ima ogranicene nadleznosti pa vrdamo i dalje . Ali cim dodje nova bice velikih promena u spoljnoj politici . Ima Lule da uziva . Verovatno ce postati i najveci branilac buduce vlasti .

Ja mislim da je nema baš zbog uvođenja sankcija Rusiji.Predsednik nema ingerencije.Samo neće moći doveka.Ako se prikloni zapadu u zemlji će izazvati nezadovoljstvo ato mu baš ne treba.Ako se prikloni Rusima onda će nas zapad izolovati. :unsure:

Ja mislim da je nema baš zbog uvođenja sankcija Rusiji.Predsednik nema ingerencije.Samo neće moći doveka.Ako se prikloni zapadu u zemlji će izazvati nezadovoljstvo ato mu baš ne treba.Ako se prikloni Rusima onda će nas zapad izolovati. :unsure:
Tako je i tako i ja razmisljam. Ali imaju mesec dana fore da narodu usade misljenje i da pricaju kako necemo preziveti ako to ne uradimo . Narodu ce biti krivo ali ce biti srecan jer ce preziveti . Maheri su ovi teski . Imaju celu ekipu koja radi na promeni svesti . Seti se samo kako je narod hrlio da dobije bocu . Toliko su bili izmanipulisani da racionalnog razmisljanja nije bilo . I da - hvala Putinu jer se zbog njega vise ne prica o najgorem virusu koji je ikada postojao .

Kroz vic si sve rekao 👏 . Svi pate tih 7 dana a mi slavimo dobijenih sedam dana 🤣
I da dodam - mislim da u vicu treba promeniti redosled Bajdana i Putina .

U suboticku mlekaru stize mleko iz poljske....navodno od 1 decembra se gasi suboticka,bio je rok i 1 septembar ali se nesto produzilo,videcemo...

banat evo ti jedan detalj od ovih teoreticara zavera o virusu

postoji knjiga koja je izasla 1981 godine Oci tame(The Eyes od Darkness) u kojoj se spominje virus napravljen u lab. u Wuhanu
izasla pomenute godine 1+9+8+1=19 a virus se pojavio 19te
u knizi se spominje na poglavlju 39...3+9=12 a viris se zvanicno pojavio u decembru
virus u knjizi se zove Wuhan-400 20*20=400 2020 godine je u svetu bio haos zbog virusa
v5YgscA.jpg
rAmTmHQ.jpg

Teoretičari zavere ili dokaz.Pa i Simpsonovi su predvideli.Ali strah je bio njihov glavni adut i uspeli su.Početkom rata u Ukrajini propaganda se okreće na drugu stranu ali je strah ostao među onima koji se još nisu osvestili.Tako isto i sada mnogi veruju u nuklearni rat što opet stvara strah-sve to bam odvlači pažnju od stvari koje nam se dešavaju ispred nosa.

POVODOM PRIPAJANJA 4 OBLASTI RUSKOJ FEDERACIJI
Kada je krenuo zapad da finansira svoje poslusnike i klovnove po Ukraini pre par godina kada su one sirovine brace Klicko krenule da vode revoluciju Rusi su upali i erkspresno zauzeli Krim i to je bio zuti karton za lose i nepromisljeno ponasanje a u drugom naletu ove godine posto zuti karton nije bio dovoljan usledio je crveni 4 oblasti sa nekoliko miliona ljudi je pripojeno Rusiji i drzava je sravnjana sa zemljom i ekonomski unistena .Umesto da se izvuku pouke Ukrainski Ceda Jovanovic Zelenski podneo clanstvo za Nato pakt ❓ Njemu a ni Ukrainskom narodu ne moze da pomogne vise niko on ih je zive sahranio razvaljeni su kao Sirija a Americki covek glumac je odradio GOOD JOB besprekorno .20 zadnjih godina je Ukraina bila pod zapadnim patronatom i bila je ubedljivo najsiromasnija drzava u Evropi bez ekonomije i proizvodnje ali sa veoma razvijenim kriminalom. Medju stanovnistvom nema pozitivne energije nema ni optimizma i njima je jedini spas /a sto je nemoguca misija/priklanjanje Rusiji jer bilo kakva zapadna kolonija od Ukraine moze da proizvede samo katastrofu .
Mnogi su ili zaboravili ili uopste nisu znali kada je Rus usao u Berlin da je intelektualni Arijevski krem preturao po kontejnerima za djubre u nadi da ce naci ostatke hrane a bili su najaca sila na planeti .Tako sam i sada imao prilike da procitam od neobavestenih ili pro zapadno orijentisanih da su se Rusi zaglavili i neznaju gde ce i kako ce❓a izgleda da su se odglavili i to dobro i jaci su i brojniji za jos nekoliko miliona ljudi .Uz to uz Ruse su i muslimanske zemlje napravljena je dobra saradnja i podrska a ojacali su mnogo i Kinezi i jos neke Azijske zemlje i RAVNOTEZA JE USPOSTAVLJENA .
Balansira klackalica sada kako treba a treba podsetiti da se Rus umesao i u Siriji .Turci vise nisu veran priljatelj kaubojima tako da je u svakom slucaju fenomenalno zaustaviti prodor i sirenje Americkih fekalija svud po svetu a ono sto mene sada zanima STA CE URADITI SPONZOR BILA KLINTONA ❓::lose:: jer sve sto je do sada uradio je bilo katastrofalno on nema taj politicki pobednicki filing da oseti i predvidi situaciju nije vizionar a nebrojeno puta je pokazao nesposobnost i neznanje npr finansiranje krvave Klinton fondacije a pobedio Donald Tramp .Nadamo se da nas nece sahraniti zive ali imamo razlog za strah jer ovaj psihopata je sve sto je mogao uneredio ,satro i destabilizovao .NEKA NAM JE BOG U POMOCI ::pomoc:;

Da se prebacim skroz od prethodnih komentara, dodjoh u NS i preko gogle map trazim datu destinaciju, pa stani ovde pa onde pa pali sva cetri, okreci se... Niko mi nije nijednom svirnuo nit stao da te opcuje. Toliko o mentalitetu, sve pohvale
Da se nadovezem .
Odsednem po prvi put u N.Sadu u hotel Planeta Inn ( Jevrejska ulica ) . Izadjem iz objekta u želji da prošetam i kako je tu trotoar prilično uzak u 3 koraka dodjem do ivice istog i stanem u želji da razmislim na koju ću stranu ( levo ili desno ) Čovek koji vozi auto to shvati kao moju pokusaj da predjem ulicu i zaustavi vozilo , iza njega još jedan i tako. ispade kolona .... Ja iznenađen , ukapiram o čemu se radi i predjem ulicu ( tu nije obeležen pešački prelaz ) iako to nisam nameravao ali eto da ne ispadne da se zajebavam .
Slučaj drugi , Baš sam se spremao da predjem jednu prometnu posiroku ulicu ( kod Varadinskog mosta ) kad me neka baka priupita da li mogu da je prevedem . Tu postoji pešački prelaz i semafor ali avaj , baka spora , nogu pred nogu , mene uhvatila pod ruku i još zastaje i raspreda ko sam , šta sam i zašto sam došao . 2x se menjale boje na semaforu dok smo zajedno prešli . Mislite da sam čuo jednu sirenu , ili video neki popreki pogled ...
Bravo N.Sade na ljudima punog strpljenja i baš mi je drago što mi je sin odlučio da tamo stiče akademska znanja a igrom slučaja upravo jutros je spakovao stvari i odselio u taj grad .

Poslednja izmena:
Јел реално да си толико рет*****. Момак је имао психичко обољење,није могло ништа више да му помогне. Мајка му је докторица,са стажом преко 30 година у Дому здравља. Шта си навалио на литије и на запад ко нездрав.

A da ti zvanicno odgovorim i pisao sam od pocetka ovde da su i pederi i litijasi isto
Bolesno i jedno i drugo na svoj nacin

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh