Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj procitaj tvoja dva zadnja posta meni pa vidi sam sta si napisao i sta si napisao da ja ne radim

dok nama selakovic potpisuje neki navodni sporazum sa rusima koji bukvalno nista ne znaci jer gotovo da nista ni nepise u tom sporazumu ili kako ga vec navesti,hrvati su juce dobili 9milijardi evra bespovratne pomoci od Brisela
tako da sledeci put kada bilo ko krene kukati ali hrvati imaju 400e subvencije po hektaru a mi 50e e pa jbg,tu smo gde smo
zatucan narod al do bola

Ja sam onaj twit Serifovicke prekinuo na pola cim je krenula histerija . Lepo sto uvidja neke stvari ali sestro ti si poznata i mozes mnogo bolje da iskazes nezadovoljstvo . Svi zivi kake o vrsnjackom nasilju , nasilju nad zenama , saobracaju i slicnim stvarima . Bolje da nista ne pricaju jer to ne sluzi nicemu . Lepo najavite strajk gladju pa neki zahtev da se neko od nadleznih smeni pa ce posle toga nekog rezultata i biti . Ali sto bi tako nesto radili kada i za kakenje dobijaju lovu .

aj procitaj tvoja dva zadnja posta meni pa vidi sam sta si napisao i sta si napisao da ja ne radim

dok nama selakovic potpisuje neki navodni sporazum sa rusima koji bukvalno nista ne znaci jer gotovo da nista ni nepise u tom sporazumu ili kako ga vec navesti,hrvati su juce dobili 9milijardi evra bespovratne pomoci od Brisela
tako da sledeci put kada bilo ko krene kukati ali hrvati imaju 400e subvencije po hektaru a mi 50e e pa jbg,tu smo gde smo
zatucan narod al do bola
jel mislis da je narod zatucan ili su zatucani svi narodi koji zive u Srbiji ?

fora ce biti ako rat uskoro prestane i donekle sve krene u normalu na cega ce se ovaj nas zvalonja onda vaditi-tek onda krece ludilo kod nas,u to budite sigurni

narod kao narod je nazalost neobrazovan i previse,nepismenih koliko hoces,to zatucan je mozda teska rec
kod nas ima taj neki istinski inat(vezan za sve u zivotu) pa kada i vidimo da propadamo i da ne valja nama inat proradi da vidimo dokle to propadanje moze da ide

Po tvojoj prici zakljucujem da su sada postali zatucani i narodi zapadnog shvatanja . Vide da propadaju ali rucnu prema Rusiji ne povlace . Jebo njihovo obrazovanje kada su prsli sa mozgom i sebi cine zlo i kada hoce da izadju iz normalnog zivota 🤔

Pa neka onda izadju na ulice i neka ruse vlast koja ih iskusava u propadanju . Evo Italijani su prvi regularno napravili zaokret . Izgleda da Italijani imaju nesto mozga naspram ostalih EU naroda .

ali ko ti kaze da propadaju? pa odes u market kod njih i kupis nesto za 5crvenih kod nas ce ti za isto to trebati 7-8 crvenih--plate da ne racunamo to bar svi znaju koja je razlika

zatucan narod al do bola
Opet ti mešaš babe i žabe.pa Hrvati su se odvojili zahvaljujući tom zapadu.Da li su oni njima za to nešto dužni ne znam.Samo znam da mladi odlaze i iz Hrvatske kao i iz Srbije i Bosne.Ti možda bolje znaš zašto.Da li zbog standarda ili...

A strava . Znaci znas da sada zive jos bolje i ovu zimu nece osetiti nikakvu promenu ?

Omalovažiti tebe ili mene je daleko manja šteta nego kada ti podceniš ceo jedan narod. Ako ti srbi ili rusi smetaju tvoj problem, ali ne očekuj da ti neko ne ukaže na to.
I da, ne nameravam diskutovati sa tobom.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ako ne umes realno gledati na situaciju ni nisi za diskusiju.

banat nece imati nikakvu promenu ove zime,sledece moguce ako se ne resi snabdevanje gasom

pa zoki ko je te hrvate uopste i zvao u zajednicku drzavu,prva i osnovna greska,tito je zbog bratsva jedinstva i sto vece drzave cak i makedonce napravio i evo posle 80 godina posle i oni zvanicno dobili drzavu
dugacka je to sve tema
ima tu jos ljudi koji vam mogu neke stvari objasniti osim mene
uzivajte

Kako li se sad Sloba M. zadovoljno ceri na onom svetu kad vidi da i njegovi najljuci protivnici (u obicnom narodu) govore kroz njegova usta i vode njegovu politiku.

banat nece imati nikakvu promenu ove zime,sledece moguce ako se ne resi snabdevanje gasom

pa zoki ko je te hrvate uopste i zvao u zajednicku drzavu,prva i osnovna greska,tito je zbog bratsva jedinstva i sto vece drzave cak i makedonce napravio i evo posle 80 godina posle i oni zvanicno dobili drzavu
dugacka je to sve tema
uzivajte
Знаш ли ти уопште шта причаш ил лупаш сваки божији дан као отворен прозор? Имаш ли представу колико је плин за гријање домаћинстава скочио у Де од почетка рата? Месо,гориво? Хлеб? Дај прекини млатити **greška по цијели дан Бог те твој.

Mora da cita neki zapadni informer koji prica kako je sve pojeftinilo 🤣
Hrvati su jos pre par meseci duplo ako ne i vise podigli cene gasa i struje . Bas sam gledao Hr. dnevnike u to vreme i svi su kukali . Ali oni su u EU i postuju prava a nisu imali jos uvek evroprajd niti njihovim vlastima to ne pada na pamet da i pokusaju . Ma koliko zvucalo ludo ali Srbija je luda koliko dopusta prava !

hahaha drsole nebranis ga ali eto cisto da to spomenes tako radi reda hoce to tako
pazi danas su uhapsili onog silovatelja sa kojim je upravo informer radio intervju i uhapsili su ga upravo na osnovu tog ludackog intervjua
pazi tu bolest.oni se bukvalno ali bukvalno sprdaju sa nama

ti se drzi rakije i piva kao i ja,jbg hemija je skupa al udara i ovo

znaci i marija serifovic po tebi "zviznula" sto ajde i nije neko cudo sobzirom da non stop etiketiras ljude

nisam ozenjen
Говориш о писмености а не умеш да прочиташ да је то цитат и то сам нагласио. Али шта има кога да браним. Да ли је нормално да нека поремећена лудача шутира човека на улици (било којег)? Одакле потиче то право? Да се човек окренуо и ударио џукелу која га је угризла, скочила би читава прозападна јавност...да штити џукелу, наравно.

Мало си се зај... ако си хтео да будеш духовит – не пијем скоро уопште, деценијама. А и ти си претерао колико видим...хемија ти скупа, али не туци по брљи: отроваћеш се.:)

А што се тиче питања о Шерифовићевој, по ономе што видим јесте звизнула...и то малко више. Ко нормалан онако урла и износи нешто без доказа (да је човек тукао бебу од две године). Ако то није тачно, требала би да кривично да одговара.

dugacka je to sve tema
uzivajte
Slabo poznaješ istorijuKralj Aleksandar je to uradio jer su na taj način svi Srbi bili pod jednim barjakom.A neprijatelji Srbije to nazivaju Velikom Srbijom.
Uncut si ti.Vešto izbegavaš odgovore na pitanje.

Лупа а појма нема,гас је скочио 3 пута,кућа која је плаћала 110е просек мјесечно гас сада даје 330е,струја поскупила за 25 посто, гориво се врти око 2е константно,цијене намирница,осигурања,ренте такође. Већина немаца је против власти а и против тих санкција,јер виде да све горе и горе живе. Инфлација је реална ствар и изгледа да иде горе и горе. Цијене сам добио директно од власника куће,колико му је поскупило. .Овај дошао до Октобарфеста и по цијеле дане виси на твитеру и фб и мисли да је попио сву памет света.

Mora da cita neki zapadni informer koji prica kako je sve pojeftinilo 🤣
Hrvati su jos pre par meseci duplo ako ne i vise podigli cene gasa i struje . Bas sam gledao Hr. dnevnike u to vreme i svi su kukali . Ali oni su u EU i postuju prava a nisu imali jos uvek evroprajd niti njihovim vlastima to ne pada na pamet da i pokusaju . Ma koliko zvucalo ludo ali Srbija je luda koliko dopusta prava !
Hrvatska za zapad nije interesantna.Oni su njihovo odradili kao i u 2 ratu.Srbi njima smetaju-čitaj Pravoslavlje.Mi smo na vetrometini a ne oni.

Знаш ли ти уопште шта причаш ил лупаш сваки божији дан као отворен прозор? Имаш ли представу колико је плин за гријање домаћинстава скочио у Де од почетка рата? Месо,гориво? Хлеб? Дај прекини млатити **greška по цијели дан Бог те твој.
evo svabe krenule kod nas da se greju sa cokanjima,cutkama kazu kod nas je odlicno
sve sto pises je istina i ja to nigde nisam ni napisao da nije tako(neznam gde si to zakljucio) samo neznam kako ne kontas da oni i dalje zive 20 puta bolje nego mi sto cemo ikada
a kod nas je inace sve pojeftinilo i minimalac nam od januara ide cak na 40hilj dinara
Slabo poznaješ istorijuKralj Aleksandar je to uradio jer su na taj način svi Srbi bili pod jednim barjakom.A neprijatelji Srbije to nazivaju Velikom Srbijom.
Uncut si ti.Vešto izbegavaš odgovore na pitanje.
brate mili pa posle WW2 i NDH pricam,ne pricam o kraljevini srba hrvata i sloveneca

drsole treba te ljudske dzukele sutati a tek cemo ih sutati samo polako,lasom cemo ih hvatati po ulici samo da se smire malo ove zajebancije u evropi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh