MONTOYA
Član
Beograd donosi ogroman broj glasaca... moja macva je svakako sigurica a i da nije sitna brojka je u pitanju u odnosu na bgd....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momo, pa ti kolega nisi u tom rangu idiota da tumacih potpunu Autonomiju Pokrajne kao otcepljenje i promene drzavne granice!Covjek vjerovatno razmislja zasto komplikovati situaciju ako covjeku nista bolje nece biti .
Mijenjanje granica drzave nije mala stvar . Zasto mraciti da se nasalim . Postoje drugi , legalniji , i manje opasni nacini da se nesto promijeni od tako krupmih i opasnih stvari kao otcjepljenja , .aneksije , secesije i drugo .
Ne mijenja se skoro nista u Lokvama dali su u srbiji,vojvodini , banatu, eu , madjarskoj itd
Nedorecen i nejasan si, moze dati odgovor sta te kopka po pitanju potpune autonomije.Peet :"Pusti ti dodjose, mada i njih ne mogu shvatiiti jer zive na ovim prostorima i pruzeno im je vise nego starosedeocima uz jos uvek nejasne privilegije na svakom koraku".
Auuuuuuauuuauuuuauaua ccccccc što bi rekao Konjuzin .....jel ima ovde Srba?
Dal ima neko od svih nas ovde da ovo prokomentarise.
Pa šta bi ti radio nama da mi smo mi u Rumuniji?
Sta bi radio, ono sto su i uradili, smanjili na nivo statisticke greske. Pogledaj koliko je Srba bilo u Temisvarskoj eparhiji pre 100 godina a koliko sada, sta su im radili.Peet :"Pusti ti dodjose, mada i njih ne mogu shvatiiti jer zive na ovim prostorima i pruzeno im je vise nego starosedeocima uz jos uvek nejasne privilegije na svakom koraku".
Auuuuuuauuuauuuuauaua ccccccc što bi rekao Konjuzin .....jel ima ovde Srba?
Dal ima neko od svih nas ovde da ovo prokomentarise.
Pa šta bi ti radio nama da mi smo mi u Rumuniji?
Ma kaži ti meni što tvoji Rumuni ne daju autonomiju Madjarima?Nedorecen i nejasan si, moze dati odgovor sta te kopka po pitanju potpune autonomije.
Ne moraju, uzece je madjari samiMa kaži ti meni što tvoji Rumuni ne daju autonomiju Madjarima?
Što se ne decentralizuje prvo u naprednim zemljama EU da vidimo kako to izgleda?