Chat 12

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teorije zavere jelda.Mislite da Orban nema informacije o svim mogucnostima a tek njegovo obezbedjenje .Nisu to ljudi angazovani preko omladinske zadruge pa da cekaju od nasih informacije
U danima gde svakodnevno su lazne dojave,sad kad madjar dolazi odjednom nema? Precutno je provereno i teraj dalje,da je drugacije izgledali bi nesposobno.
 
U danima gde svakodnevno su lazne dojave,sad kad madjar dolazi odjednom nema? Precutno je provereno i teraj dalje,da je drugacije izgledali bi nesposobno.
Ja nisam rekao da nije bilo laznih dojava tog dana ali su to proveravali i njihove bezbednosne sluzbe.Pa Srbija je poznata gde i premijera mogu da sklone a sluzbe bas tog trenutka su na kafe pauzi.
 
Ајде маните се шта мислите какав би то скандал био долази премијер друге државе и неко дојави о подметнутој бомби па све и лажна дојава. Тај сајам је био под микроскопском присмотром, а шта мислите колико је снајпериста наших и њихови ту било постављено недељу дана пре посете. А чини ми се да су ови наши изгледа избунарили те што шаљу лажне дојаве јер од петка више нема дојава о подметнутим бомбама?!
 
Онда нисам у току деца редовно иду у школу, а било нам је јављено да ће ићи он лајн до даљњега. Не видим ни на вестима да има нових дојава.
 
Јуче су слали анонимне дојаве новинским кућама и телевизијама. Не верујем да су ухватили анонимусе, пре ће бити да се знају раније и блокирају их добро.
 
Na sajmu ima policije dosta,a i van sajma na nekoliko raskrsnica u autu cekaju,neki regulisu saobracaj takodje,guzva u tri lepe,kao da dele dzabe na sajmu masine.
 
Идем у четвртак, пут, улазница, ручак и два пића. На "предузећетов" рачун. Доста их је отказало, осети се да нема пара народ.
 
Колико сам данас чуо отпуштају 30% радника и смањују за 50% капацитет сточарства. Тешко да га интересује пољопривреда...
 
Насловна страна "Курира": "ЕНЕРГИЈА - Вучић: Узећемо зајам од Америке за соларне и хидро пројекте"

3038443_01page001_ff-s.jpg


Па мајку му, не тако давно из власти причали да су схватили да су ветрењаче и којекакви "алтернативни извор енергије" поприлично непоуздани, али Србија свеједно ће да за такве зајебације узима кредите од Америке да их спуцава у то што, да би радило, мора да издвајамо додатна средства, баш као што имамо и ставку у рачунима за струју за обновљиве изворе или како се већ зове.
 
Ко зна какву штету је изазвало оно коришћење алтернативног угља. Па сад треба крпити на овакве начине.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh