Chat 12

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima nekih troskova 20tak k eura ali to je normalna stvar...ima tu procedure...
Ja znam ovdje koji su uplatili 35000E da dobiju silne milione kao nasledstvo, a jbg izgleda posta kad je trebao da im donesu odneli na pogresnu adresu 8-) , posle prijavili policiji , ni nasledstva ni uplate , negdje vani otislo.

Meni je na poslovni mejl došla takva poruka o nasledstvu. Stricu je stigla poruka na mesendzer, ladno se upalio, jer su ovi dosta dobro pogodili priču. Stričev pradeda je bio u Americi, gde je nešto stekao i valjda imao vanbračnu decu :)

Ne znam da li.ima tema presao bi na nekog drugog provajdera da li neko koristi usluge orion telekoma I koja je razlika tu izmedju mts telekom i orion telekom

Poslednja izmena:
Људи, да под хитно уводимо санкције Русији!

Рече Шизоје у интервјуу да би смо живели ДЕСЕТ пута боље када би смо то учинили.

Извин'те браћо Руси, ал' десет пута боље је десет пута боље!

Шта 'оћеш је ли зорана рекла пре неки дан да kw/h мора поскупети, а вођа је изјавио да он не да. И још спомињу усклађивање минималца два пута годишње.
Од би али му не дају на седници да изгласа.
И још ће да помогне радницима фиата. Каже 100 пута бољи уговор него сада.

Посматрајући остале приватизоване фирме и раднике у фиату колико су добили па то је просто несхватљиво. Пола странке му је из г 17+. И он 'ладно изјави колико ће бољи уговор имати него кад је била прошла власт. Па чекај мало а ми сви остали радници код приватника и што сами зарађују?
Колико ће се тек уградити у тај много бољи уговор.
Опет фаворизовање једне мале групе и разбијања јединства.
Ено ставио сам линк горе, тема је цена пшенице. Тражили јефтино вештачко ђубриво и сад ће да их возају за откупну цену. Мала група добила повластице а наплатиће свима.

Ne znam da li.ima tema presao bi na nekog drugog provajdera da li neko koristi usluge orion telekoma I koja je razlika tu izmedju mts telekom i orion telekom
Ja sam se povezao na Orion optiku pre nekih deset dana. Ja sam tačnije prešao sa MTS DSL tipa konekcije na Orion optiku. Prednosti optičke konekcije su mnogo veće brzine, kod mene je MTS imao brzinu 10Mbps download/1Mbps upload. Orion ima realnih 400Mbps download/50Mbps upload. Prednost Oriona je što je jeftiniji, ja imam paket Bestseller koji uključuje TV, fiksni i internet za 2 crvene, i tri STB-a besplatno. Dok sam u MTS-u plaćao treći STB, ali nešto sitno mesečno.
Što se tiče loših strana Oriona, nije stabilna konekcija kao što je to slučaj sa MTS-om, za ovih deset dana bila su dva prekida konekcije. Jedan je trajao od 20:30h uveče do nekih 12h narednog dana. Posle 5 dana je nestalo konekcije na 2 sata.
Takođe Orion koristi lošiji glavni ruter/modem u smislu pokrivenosti bežičnom mrežom (WiFi).

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh