Готово на недељној бази излазе руске анкете,. Да ли су ти резултати тачни? Не знам, могу само да будем скептичан колико и на резултате анкете о популарности истог човека који ће да објави ББЦ. И то тек ако сметнем са ума да ББЦ има своју сада већ огољену русофобску агенду.Kako ti znas koliko njega podrava i tko sta kaze kad ima politicke zatvorenike. Da li bi smeo da kritikujes nesto ili nekoga u Srbiji ako ima ljudi zbog toga vec na robiji, pusti te price.
О да, има итекако критика и то јако добро аргументованих, на власт Путина из саме Русије, из Думе, од нпр. "Праведне Русије" и комуниста, само што су они схватили да на Западу немају никакве партнере којима је циљ добробит РФ и као такви Западу нису интересантни.
Политички затвореници који су критиковали Путина? Па да, ено поново ради одељење ГУЛаг-а у Сибиру за њих. Ено некада огромна либерална партија "Јаблоко" Јавлинског, са одличном инфраструктуром, има толику подршку у руској јавности, да не може да пређе цензус у "Думу" (што ме не чуди кад гледам ТВ наступе садашњег лидера партије, Рибакова) и мота се по којекаквим локалним нивоима и нико их не хапси.
Не потурам никоме ништа, већ ти кажем да сам те тезе које си поменуо, не тако давно прочитао пренесене из иностранства на неком хрватском порталу, без да неко у коментарима уопште помисли да каже "Људи, ово малчице заличило на расизам". Зар са својим животним искуством ниси помислио колико је то регистровање да "Руси не изгледају као Руси", малчице безвезе и нерелевантно?Nemoj da mi poturas rasisam, stereotipe i ostalo , ja sam radio i zivio na zapadu, radio sa vise crnaca , kosookih i ostalih vise nego sto si ti video uzivo. A pricao iz dosade o svemu sa njima vise nego sto sam napisao do sad na ovom forumu.
Није тај тип Грузин, већ, судећи по имену, Азербејџанац. Такве етнички Украјинци не називају Украјинцима.A drugo nisu ni svi Ukrainci europljani , nedavno si kacio snimak onog gruzijca sto te iznervirao.
На крају ће се свакако видети, али постоји једна фактолошка грешка: Јељцин није дошао на кормило кад је држава била руина, већ ју је таквом оставио када је то кормило оставио.A tko ce koliko izgubiti ce se vidjeti na kraju , neki su Putinu predvidjali sudbinu Jeljcina ako udje u ovaj rat , ali s tom razlikom da je Jeljcin dosao na kormilo kad je drzava bila ruina a ovaj drugi ce sam napraviti ruinu od Rusije.