Slažem se sa tobom oko medijske manipulacije.Na našim prostorima baš je bilo toga u izobilju.Ali isto tako znamo i ko je prednjačio u tome i opet ut pomoć tog zapada.Zašto onda nisu samo prenijeli vijest da je nešto pogođeno raketom?
Ovdje se radi o medijskom ratu koji je postojao i prije nego je zamirisao barut. Zbog toga su mi svi medijski izvještaji bljutavi.
Možda ima i poštenih novinara ali one što odobravaju šta će biti objavljeno, kad i na koji način, treba smjestiti u zatvor i tretirati kao i svakog zločinca.
Ovo što je Zoran 0230 postavio je isto propaganda. Ne radi se o tome dali ja vjerujem da postoje ili ne postoje A bombe. Sistem pripovjedanja je takav da slušaoca navede da donese ciljani zaključak.
I onda, kao vrh licemjerja, mi još kažu da je to objektivno izvještavanje.
Što se A bombe tiče,mene je jedan deo videa naterao da poverujem.To je o pojavi vegetacije nakon mesec dana i otpočinjanje raščišćavanja /od 5,20 na dalje/.Naravno,ako je ovaj podatak tačan.Mada stručnjaci iz ove oblasti to ne bi smatrali mogućem.
Pa i otpisani su izgleda bili četnici a ne partizani.I nismo o tome znali dok se nisu pojavila ova sokoćala.Definitivno smo ili živeli ili živimo u laži.