Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Velika nam je to uteha da je veliki uspeh.BG je pao
nikad u istoriji nije bilo da RIK ode bukvalno kuci i da se ne oglasi vise
nazalost dobio je izgleda u prvom ali videcemo kada se oglasi koliko je ta pobeda zaista velika i da li je pobeda
sns nema sam vecinu u skupstini
evo napisao radoslav veliki uspeh
svi osim ludog raduleta u skupstini za sada
A za Irak su dobili odobrenje... ili Libiju, Siriju....Да, а замисли нису добили мандат од савета безбедности ун-а за то. Као ни нато 1999 године.
Зоран, сад свако од учесника може да прогласи победу док се рик пробуди.
Pa dogodilo se to da je Djilas konačno shvatio gde mu je mestn je najviše trubio o tome kako velika izlaznost skida Vučića,kad ono medjutim.Žalosno malo su osvojili,svi skupa.Vućić ima 59% a Ponoš 17-Lule,šta se sad tu desilo.A velika izlaznost.
A da li će opozicione stranke ćutati na nepravilnosti zbog kojih su trebala biti zatvarana biračka mesta.Pa dogodilo se to da je Djilas konačno shvatio gde mu je mestn je najviše trubio o tome kako velika izlaznost skida Vučića,kad ono medjutim.Žalosno malo su osvojili,svi skupa.
Jedino služba nije zatajila i progutala tačno gde treba da ima Vučić čime da maše gazdama u EU.
Vidiš da se to uopšte ne sprovodi. Jako je malo nevažećih listića, ljudi izgleda ipak vole da glasaju za žvalavog.Samo mi nije jasno kad neko kaze ja moram da glasam za Vucica.
Lepo ga zaokruzis, slikas listic i onda presaras i zaokruzis koga hoces. Nismo mi za bolje.