SeljakizGrada
Član
Opozicija sinoć nije izašla ni sa jednim rezultatom.Oni su mučeni verovali da će RIK da broji za njih.Nažalost Ponoš je bačen glas,žao mi što sam glasao za njega.Ono sinoć nakon izbora je sramota za opoziciju koja hoće da menja neku vlast.A da li će opozicione stranke ćutati na nepravilnosti zbog kojih su trebala biti zatvarana biračka mesta.
To znači,da se obratim LULETU,da su svi Vučićevi i od mene je ovo bilo zadnje glasanje u životu.Izašao sam zbog dece.I ne verujem u ove rezultate izbora ili je naš narod skup lažova-trećeg nema.Deljenje paketa,kupovina glasova,Birački spiskovi u rukama SNS aktivista,van biračkog mesta i niko ne snosi odgovornost za ta dela.
Opoziciju je očigledno neko debelo lagao kakvi su im %,sinoć su dobili šamarčinu koja im je pokazala gde su i šta su.
I oni iz Moramo,vidi se taj elitizam koji je samo čekao da se dokopa Beograda bez obzira na %.
Sa druge strane služba 5+.Tačno su znali ko apstinira, a to je desnica.
Zavetnici pokupili Šešelju,Dveri se vozile na Nestoroviću.Taman sad Vučić ima brisan prostor kod šefova da pokaže ko mu je alternativa Dveri i Zavetnici i da je to Srbija bez njega.