Radulović je covjek koji treba dosta bolje da prolazi nego sada. Bio je ministar i vidio sta se radi i digao sidro i svesno otisao na marginu. Covjek koji je izuzetan ekonomista i vlasnik uspesnih firmi i u De i u Americi. Mogao je da jase do dan danas a nije. Ne vidim sta bi neko imao protiv njega. Al posto imamo ovakve kao brka45 i lule i ostali pioniri jahace ove dve sekte srbijom jos dosta godina. Sa takvima nema razgovor tezama i cinjenicama jer eto znaju i to je to.
Ево ту се слажемо у мишљењу. Али и за Радуловића постоји повика како је он исти као и ови јер је био „вучићев министар“. И сиротиња раја се прими на те **greška, нажалост...
Али ту треба додати и оно важније и човек је то лепо објашњавао...само раја верује „иформеру“ и сличним г....ма. Саша Радуловић је сарађивао са Верицом Бараћ и полицијом у вези са злоупотребама власти. Да би га удаљили од тих случајева, понуђено му је место министра.
Е, тек када је видео каква је то банда, дао је оставку. И јавно је говорио о многим злоупотребама.
Али народ верује „иформеру“ и Вучићевим лајавцима.
ПС
И на исти начин је и кренула ова расправа о Здравку Поношу. Е ту се не слажем са мишљењима да је он изјавио да је почињен геноцид (јер то
није тачно...и не говоримо о новинским чланцима где је неки новинар „досолио по потреби“ него
постоје видео снимци и чује се шта човек говори).
Иначе о Поношу не говорим навијачки него о чињеницама, како их ја схватам...а Понош је са „жутима“ дошао у сукоб (и зато је смењен), када је зубар био министар војни и Понош је указао на ненаменска трошења новца (еуфемизам за пљачку) и мислим да је посебан осврт био на ваздухопловство (мислим на основу неких података које сам читао, али ово немој узети као тачан податак).
Тако да, по старом обичају, мора неко и на њега да пљује јер их је очепио. Наравно, ако некога занима може истражити по интернету...има података, свакако.