Darko Dren
Član
Možda je bio kad je bio mladji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Добро је да можемо да се сагласимо око једног - да свако има право да искаже своје мишљење. Надам се да то сагласје обухвата и то да свако може да подржава свој став најбољим аргументима које може да изнесе и да може да посумња аргументе кога изнесе његов саговорник и да то каже.Ja se ne trudim da nekoga ubedim ili skrenem sa puta nikako, a svakako imam pravo isto kao i vi i ako ste u vecini da se izjasnim i dam svoj stav.
Ali nikako ne mora da znaci da ako ste vecina na forumu a mozda i u Srbiji da imate pravo i da ste na strani agresora.
Kao sto sam napisao, ovo nije vam agresija a nas kad su bombardovali bila je agresija. Stvarno smesno!
A sto se tice toga o celom svetu, pa valjda nije svet S. Koreja, Srbija i jos par zemalja dok cela Evropa, Amerika Japan Australija itd. kao najrazvijenije zemlje sveta su lude a ovi pametni. Kina stoji po strani i ne pruza podrsku P (enisu).
Niti joj pada na pamet da prekine visoku ekonomsku saradnju sa Amerikom i Evropom.
Ne bi ja nas potcenjivao.U tim godinama samo u prezentu može da se piše.
Zanimljivo pitanje je šta je cilj Rusije ...............................
Evo niko se ne mesa, bas da vidimo gde ce se pacov zaustaviti i kad ce zavrsiti!
Usao je u takva govna ..........
Tuđe je sve ono što nije tvoje. Jači je onaj koji je brojniji/slabiji je onaj koga ima manje, naprimer. Podrška Peetu je u tome da se slažem sa većinom njegovih stavova. Podrška onih koji su napadnuti je u tome da izdrže te napade što duže mogu i što pre se odbrane od napada. Neko ubija napadajući a neko ubija braneći se. Napadnut je onaj koji je napadnut, ne znam šta tu nije jasno.Шта је Туђе?Шта су Јачи?Шта је Подршка?Ко је Слабији?Ко убија и због Чега?Ко је Нападнут???
I sad znaci da ukoliko je Amerika zlocinasta i vrsii teror gde joj se dize, sto obe strane osudjujem a da potom je daleko od toga da dovodi u pitanje unistavanje planete, onda opravdavas i agresiju rusije nad UK uz direktnu pretnju da je u stanju da unisti svet ukoliko joj se neko umesa u posao!
Evo niko se ne mesa, bas da vidimo gde ce se pacov zaustaviti i kad ce zavrsiti!
Usao je u takva govna kao sto sam i ranije napisao da ce izazvati nuklearni rat jer drugog izlaska nema!
Ludo burazeru! Bistro razmisljanje!
Славко, не било ти заповеђено, испричај ту причу о "русском военном корабле" за "екипу што седи испред дисконта" и није је чула. Мени она најлепше описује овај рат.mogu da idu tamo gde i русский военный корабль!
Nema više sedenja pred diskontom kao nekada, barem ne kod nas, mada nikad nisam praktikovao takav vid druženja. Priča je dostupna svima, nema šta da je prepričavam. Ali je univerzalna za svaki rat ne samo za ovaj jasna je poruka za sve koji vole rat i koji se raduju ratu na bilo kom mestu na ovoj planeti.Славко, не било ти заповеђено, испричај ту причу о "русском военном корабле" за "екипу што седи испред дисконта" и није је чула. Мени она најлепше описује овај рат.
Mozda kao u Ceceniji, 2 puta su se rokali i sad Ceceni predu ko male mace.Zanimljivo pitanje je šta je cilj Rusije .
Eto neka osvoje i celu Ukrajinu šta onda ?
Ako su želeli da smene njihovo rukovodstvo i postave marionetsku vlast to će verovatno moći ali koliko će to trajati i kolika je cena plaćena .
Ako su želeli da unište njihove vojne efektive i to su na putu da odrade ali će ovi vremenom ponovo ojačati ( tek sada će im zapad slati svašta nešto )
Najgora solucija bi bila da pokušaju trajno da ostanu tamo . Verujem da imaju neki plan i vremenom će isplivati šta je u pitanju .