Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Istina.И онда падне у шест мрак а ти седнеш за комп и буде после пола један а ти устанеш и одешда спаваш а снаша бесна заспала
@Зорге
A koji su ti vasi i njihovi bas ne mogu da rastumacim
Po tvojim izjavama opet ispadne ceo svet nenormalan a agresor u pravu za sve sto cini. Ne listaj vise diktatorske sajtove a i ako viris u ta lazna sranja bar pokusaj procitati i vesti ostalog normalnog sveta!
Za tvoj dobro!
Ti i ja samo ne idemo u iste biblioteke ali sam slično radio kada sam bio sposoban.Samo što sam imao malo obaveza oko stoke i zimi u firmi.Jedino što posle ručka odmaram jer se držim onoga što su stari rekli-svako jelo kune telo....Та мани га у красни! Право кажеш! Ал' пчеле нећу да помислим да држим. Потрефило се да у исто време је још зимска пауза и да немам посла ван куће и ово срање у Украјини.
Ево јутрос се пробудим и до доручка погледам вести о Украјини на Нету (и кад сам већ ту, и форум наравно) јер сам заборавио на ТВ одавно, намирио то ситно што имам, отишао прво до поште, па после тога до пумпе, па сео да погледам вести са Нета. Онда одем да мељем и замешавам концентрат, па довучем угаљ у котларницу и упалим пећ, па поново погледам вести на Нету, Послажем обашка канистере пуне и канистере празне, раздвојим евро-палете од оних које то нису, па их послажем да заузимају што мање места и онда одем, погађаш, да видим вести на Нету.
Уто дође и ручак, па док га варим, погледам вести на Нету. После те паузе одем у веркштет да ископам премерим неке старе необичне (провалио да ипак нису необичне; већ наобичније са четвртком 3/8"; лепо кажу - човек се учи док је жив) пољске гедоре, да неком следећом приликом пазарим носач за њих и онда у стару кућу, која служи као магацин, да послажем неке керефеке које сам ту донео. Завршим то, изађем напоље да почистим по ко зна који пут оне опале иглице од борића иза куће које се разнесу ама баш свуда, кад оно "пуше" 'ладно и почиње киша да промиче и ја налево круг.... да погледам вести на Нету.
Штагод да радим у ових задњих недељу дана, стално ме тера да видим има ли добрих вести и да л' се смирује ситуација. Овај режим ће ме сатари скроз! Ево сад кад прелистам теме које ме интересују на форуму, идем да видим вести на Нету.
Још ћу да се намолим да сутра везујем метле, пун комби, које ми је донео ујак.