da ovi nisu smanjili subvencije i povecali harac na porez,odvodnjavanje i struju itd realno da se ne lazemo narod bi ziveo vise nego dobro tj sasvim pristojno,ovi sa preko 50h nebi znali sta ce od muke koji traktor da kupe pa bi kupili 2 od muke,toliko o tome
SSP je potpisan zbog evropske unije ali jbg mi jos vucemo repove od onog titovog "nesvrstani" pa se kasnije ugradila rusija a mi ostali go **greška ni tamo ni amo
hrvati su ga potpisali 2001
makedonci 2002
albanci 2004
crna gora 2007
@ За медије сам ти рекао шта су медији по закону. И то не разумеш...Што се тиче разних интернет платформи, подцењујеш народ: знају врло добро шта је шта, само им ту не нуде макароне. И средине у којима то не познају имају много гласача, толико много да не верујеш...па села су скоро празна.
ti pricas o teoriji ja o praksi ti to ne razumes
kakvi mediji po zakonu vrede na selu gde se gledaju tri kanala rts,pink i hepi....gledali bi te ko tele u sarena vrata da im ovo kazes
pa zbog sela vlada kakvi gradovi,dele se paketi,2 3 kubika drva,menjaju se bandere,nasipaju putovi,sredjuju invalidske penzije,imas obezbedjen prevoz do birackog mesta...pa referendum nije prosao u glavnom gradu Beogradu,11 prema 6 gradskih opstina je reklo ne
mnogo vi dizete narod u nesto sto nije to je cini mi se najveca fora