MOMOSARIC
Član
Bolje mrtav pijan ,nego mrtav ttezan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sutra najavljene nuklearne i balističke probe , nadgleda ih Putin .
A vi krkate
Pojasni malo nasta mislis.Nisam nasao adekvatnu temu da postavim pitanje pa moze i ovde. Da li neko od forumasa radi u poljoprivrednoj apoteci? Kakav je bio pocetak i susret sa hemijom? S obzirom da sam zavrsio poljoprivredni fakultet a nismo imali nekog velikog susreta sa aktivnim materijama u meni postoji odredjena doza straha. Ne bih da placam tudje unistene njive zbog mog slabog znanja iz hemije.
Gorane.Uživajte i prijatno vam bilo.Možda u tom vašem duhovnom i telesnom prosvetljenju i dok ste u voznom stanju iskoči i rešenje o krizi u Ukrajini.Samo nemojte 9 puta da se testirate (ako razumeš,na šta sam mislio).Subota,sutra 19.2. 13 časova
Klopa oko 10 e a pice ko sta popije to plati.
Tennis Academy Elite, Булевар Јована Дучића, Нови Сад
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока
Za sutra najavljene nuklearne i balističke probe , nadgleda ih Putin .
A vi krkate
Pa mislim da li mi je potrebno kakvo dodatno obrazovanje? Zavrsio sam smjer biljna proizvodnja. Pesticide kao predmet nismo imali. Malo me je strah hemije jer ponudu koju imam radio bih sam u apoteci.Pojasni malo nasta mislis.
Moramo jednom da napravimo susret i u vašem delu Banata.Gorane.Uživajte i prijatno vam bilo.Možda u tom vašem duhovnom i telesnom prosvetljenju i dok ste u voznom stanju iskoči i rešenje o krizi u Ukrajini.Samo nemojte 9 puta da se testirate (ako razumeš,na šta sam mislio).
Ima nas ovde koji smo nazvani "političarima",tako da nemate razloga za brigu ako vi preterate u testiranju.
Pa mislim da li mi je potrebno kakvo dodatno obrazovanje? Zavrsio sam smjer biljna proizvodnja. Pesticide kao predmet nismo imali. Malo me je strah hemije jer ponudu koju imam radio bih sam u ap