Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na žalost-vidiš da kod nas ispod 2 mandata,niko ne silazi.A ovi što se duže zadrže-neće ni da silaze.Bilo bi to lepo na 2 godine....sve sto sam napisao si sa ovim tvojim poslednjim postom potvrdio
pa cak i da bude gore(sto nece ali ajde neka bude) ponovo promenis tu vlast da dodje sledeca,posle 2godine vlade se zna da li valjaju ili ne,i biras ponovo
ovako evo 10godina znas da padas i propadas ali ne menjas nista+govoris nesto sto neznas sta bi bilo vec pretpostavka i to zasnovana na lazima ovih sto vladaju
Naravno i Milošević.Ovo su sve njegovi šegrti.Milosevic > ili Milosevic ≥ ?
Pa tako smo skinuli i demokrate i evo šta smo dobili.Nazalost da dodje neko cestit nece se dogoditi uskoro.Ali od svih zla mora se birati manje.Ne gotivim nijednu opciju ali ove moramo skloniti.
netacnoNa žalost-vidiš da kod nas ispod 2 mandata,niko ne silazi.A ovi što se duže zadrže-neće ni da silaze.Bilo bi to lepo na 2 godine....
Mafija i cestitost ne idu zajedno, zato ce to tesko i da se desi, ovde samo treba vojni udar, ali i da se pocisti i mafija i skupstina do poslednjeg parazita...Nazalost da dodje neko cestit nece se dogoditi uskoro.Ali od svih zla mora se birati manje.Ne gotivim nijednu opciju ali ove moramo skloniti.
Šta nije tačno-nisu li to sve demokrate.netacno
Djindjic 00-03
Zivkovic 03-04
Kostunica 04-07
Cvetkovic 08-12
niko vise od 1 mandata cak ni pun mandat osim vlade cvetkovica niko nije imao
i onda krece vladavina Vucica
Dacic 12-14 iako se on nista nije pitao u toj vladi vec Vucic
i do sada sve SNS stranka na celu vlade
Niko se ovde ne razume u politiku a ne znam zbog čega tebi smeta što se piše.Pa zar na nas ne utiče politika.Da ne utiče,ne bi je ni spominjali.Ako misliš da o politici ne treba pisati omda nas lepo poizbacuj ili da mi odemo sami-kao i mnogi do sada.Tebi je možda dobro i ima sigurno onih kojima je dobro ali veliko većini nije.Kad vidim kako se neki ljudi na forumu razumeju u politiku i imaju vremena za politikovanje, prosto me začudi zašto ne odu malo u neku stranku pa da njima tamo sve objasne.