Chat 12

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Berko- berač kukuruza?
Pričamo o adapterima za kombajne...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Clan Jbrtka ce mi raditi ,koliko sam cuo on ima dosta iskustva u tome pa cemo da vidimo kad se iradi.

Ali opet je i to mnogo bolje nego tanjiranje pa oranje. Tamo je tek muka živa sa žetvenim ostacima prilikom oranja.(osim ako se tanjirača ne tera 3 puta)
Sečka ipak iseče tuluzinu barem na veće komade kad već ne napravi silažu.

Cini mi se ako adapter nema tarup onda neki traktorski ali i lagani kineski malceri su tu samo kilavljenje i gubljenje vremena , treba ozbiljniji malcer ili vuceni tarup , puno bolje od tanjurace koja samo pravi jos veci problem ako je mokro.

Ja sam ugradio roto sečku na mog zmajčeka, kupio od Hajagoša iz ade. Ima tome 9 ili 10 godina. Radi sasvim korektno, oranje laganica nema da guši ni malo. Tako da za te pare (tada je bilo dali 250 ili 300e po redu) je to sasvim ok.

Hteo sam da upatim neko osiguranje- pomoc na putu... ima li neko iskustva koja firma je pouzdana...
Imam lose iskustvo sa amss, doduse od pre 20tak godina, sad dal su se uozbiljili....

Ми имамо Атлас помоћ на путу. До сада нисам користио њихове услуге али један пријатељ је имао удес у Босни назвао их и за 2 сата су стигли неким великим џипом. Цела породица стала у њега,ауто натоварили на навоз и довезли их назад за Врбас.

Hteo sam da upatim neko osiguranje- pomoc na putu... ima li neko iskustva koja firma je pouzdana...
Imam lose iskustvo sa amss, doduse od pre 20tak godina, sad dal su se uozbiljili....
Dobro drale kaze,od dosta ljudi sam cuo za atlas da je dosta korektan. Ja isto planiram atlas da uzmem

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Atlas je dobar. Nas su šlepali u Ukrajini jednom, i nadoknadili štetu, a jednom brata iz Hrvatske doslepali. U hrvatskoj na autoputu naleteo na kamionsku gumu a u Ukrajini na neki metal od kamiona rikosetirao od auta ispred.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Imao sam atlas prošle godine, pisao sam već na forumu u nekoj temi. Firma je sekta, proganjaće vas dok ste živi. Samo šlepanje je ok bilo, ali ja sam imao situaciju da su auto odvezli kod njih u servis, naravno na moj zahtev. Inače, kada auto dođe u servis, ne ide odmah na popravku tj. dijagnostiku kvara već kada stigne na red. Tako je u mom slučaju bilo. Moj su odvezli u sredu, i gnjavili su do petka uveče, jer je valjda bilo 10 ili 12 automobila u servisu pre mog. U petak sam otišao u podne i seo u radionicu i nisam hteo da odem dok ne utvrdi šta je u pitanju, jer sam u subotu trebao kući. Da nisam bio tamo, možda bi zadržali auto još par nedelja. E da, lik što je šlepao, jurcao je 150 km/h sa sve autom na prikolici i nas četvoro, plus priča na telefon svakih par minuta. Posle tako ružnog iskustva, presekli smo i kupili novi auto.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh