Chat 12

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali nikad nije bio clan ds,vesic iskljucen iz ds za vreme tadica,goran knezevic uhapsen 2008 godine i tada prelazi u Sns(u novembru 2012 kada sns pocinje okupaciju dobija gle cuda oslobadjajucu presudu),Trivanka napusta ds godinu dana posle afere sa doktoratom iz 2013godine,udovicki takodje nikad clan ds kao i tanja miscevic i upravo ovo sto si na kraju naveo mnogi gurani od strane Dss-a i g17+ a mnogi ih zovu zuti sto aludira na DS

Ja mislim da to ne moze proci jer ko ce vjerovati da je to jeftinije od 300eura koliko mogu prenijeti preko granice.

Do sada sto sam imao prilike da vidim od tih adaptacija za tarup sto je donoseno iz Srbije nista ne radi ni priblizno kao original , ima koji bolje da nisu ni montirali.

Problem je pretpostavljam i mjesto montaze noza , daleko su iza otkidackih valjaka , odsjece citav kukuruz bez da ga isjece u nekoliko manjih komada , i onda muka kod zaoravanja , stabljike koje padnu poprijeko smjera kretanja , a u jednom su komadu, plug ih samo skuplja.

Originalni noz je postavljen da kako ga otkidacki valjci vuku ide na taj noz , i onda nema problema sa zaoravanjem, nema stabljika koje su ostale citave i samo dolje odsjecene.

To je tačno, položaj za montažu nije odgovarajuć.Ne košta džabe dobar adapter koji pravi silažu od mase kao pola pa i ceo kombajn.

Ali opet je i to mnogo bolje nego tanjiranje pa oranje. Tamo je tek muka živa sa žetvenim ostacima prilikom oranja.(osim ako se tanjirača ne tera 3 puta)
Sečka ipak iseče tuluzinu barem na veće komade kad već ne napravi silažu.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Možda zavisi i od majstora koji montiraju.Na Berka to dobro funkcioniše.Ali su ubacili sečke sa fiksnim noževima i eliminisali su vibracije koje su bile dok su noževi bili slobodni..Svi su govorili da to ne valja a evo već 10godina odlično radi.Noževe samo oštrim.Do tada sam u tom delu pa i kljunove stalno morao da varim a još čelični limovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh