guest 43101
Član
A zašto mislite da se muče? Možda baš tako treba da bude.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je tako,kako si napisao-odavno bi bilo sve gotovo.Vidi se da idu sa ciljem da što manje ljudi strada.Sad što Ukrajinci podmeću civile i sakrivaju se po bolnicama i školama i odatle tuku-kakav odgovor treba da bude.Ukrajina je igračka u rukama NATO.Ponavljam-treba prvo razmotriti uzrok.Ovo su sada samo posledice i možemo da molimo boga da ne dođe do razbuktavanja sukoba u Evropi u 21 veku.Znamo gde je taj isti NATO sprovodio svoju demokratiju uz komandu SAD.Kada je Nemačka u NATO,ne znam o čemu se ima razgovarati.Niko ne opravdava NATO, ali se mora priznati da Rusija primenjuje puno brutalnije mere.
Ukrajina nije deo nato-a? Nije potpisala pristupnicu, pa se ne pika..Daleko je to od glave......
Ukrajina i nije deo Nato-a pa se eto Rusi muče 100 i kusur dana....
A kada će i da li doći na red i glava veliko je pitanje
Ti glavonjo djabe ti je glava ko u slona kad ti je mozak ko u magarca!Od onog sto sam napisao,samo potvrdjujes koliko mozga imas,nista drugo.Nemoj vise pisati nebuloze molim te,nisi od juce na forumu i nije ti prvi post da ljudi ne znaju ko si i sta si. PS pusti ti ruski narod,pripadas narodu koji je duplo siromasiniji iako je clan EU. Tako da,odmori glavu,ako ti pukne zica,otpasce ti usi,onda si u problemu.
Druze ti definitivno nisi u vinklu. Ja ne vidim gde je to neko na ovom forumu podržao rat? Pa makar i ja? A ne vidim nesto da im ide lose, sta vise, pre ce biti da ovi tvoji lagano al polako privode sve na svrsen cin slanjem oruzija i podgrevanjem vatre non stop. Al ogranicen si ti da to vidis, to mi je jasno. Postoji izreka" kad umres svi placu, samo ti ne jer ne znas da si umro za razliku od ostalih, tako je isto kad si glup". Nadji se sam.Ti glavonjo djabe ti je glava ko u slona kad ti je mozak ko u magarca!
Opravdavas zlocin onog seronje a osudjujes napad natoa nad nama!
Isto je to sranje i da ti kliker donekle to razbuva shvatio bi da to nikako nije u redu i da su govna i ovi i oni!
Ali jbg u putku vidis idola i on je po tebi nedodirljiv! Lizace sam sebi muda i to ce vreme pokazati, jedino ako ne sjebe zemljinu kuglu jer za drugo i nije sposoban!
Verovatno neki debil slican tebi je kod crvenog dugmeta i jedva ceka da mu se da zeleno svetlo da ga pritisne!
Serem ti se u nickname!
Imam predlog za vas dvojicu da okončate ljutnju,svađu .Svaka tema koja se tiče rusa i zapada vi se posvađate,nemojte biti taki...............
izađite na dvoboj pa okončajte više svaku prepirku
Lupetas debilski kao i obicno i da znas da komuniciras bez vredjanja ne bi ti uzvracao na takav nacin vec bi nekim normalnim tokom raspravljali o desavanjima u Ukrajni.Druze ti definitivno nisi u vinklu. Ja ne vidim gde je to neko na ovom forumu podržao rat? Pa makar i ja? A ne vidim nesto da im ide lose, sta vise, pre ce biti da ovi tvoji lagano al polako privode sve na svrsen cin slanjem oruzija i podgrevanjem vatre non stop. Al ogranicen si ti da to vidis, to mi je jasno. Postoji izreka" kad umres svi placu, samo ti ne jer ne znas da si umro za razliku od ostalih, tako je isto kad si glup". Nadji se sam.
A sto se tice imena na formu, Pero ako su ti svi rodjeni pobegli u ameriku iz njima znanih razloga (saradnja sa okupatorom, ko ce znati) i ko zna sta su imali sa rusima pa ih toliko mrzis, al nisi morao da stavis sebi nadimak jer ti nisu ameri mogli izgovoriti ime, nego si postao Peet to vec lici na komplekse.
Covece al ti lupetas, da raruju kao amerikanci na Bliskom istoku do sad bi bio fajront davno. Znaci da nema nuklearno naoruzanje sve zemlje natoa bi ih napale i pobili ih sve? Irak, Libija, Sirija, Srbija, Palestina,Avganistan iz kog je najveca sila sveta pobegla glavom bez obzira, trcecim korakom, mozda sam nekog zaboravio? Jel i to Putin i Rusi? Stotine hiljada djece, milioni ljudi? Jesu li i to rusi? Agresori? Sta je sa djece i civila koje su ukrajnici pobili za 8 godina, sa zabranom jezika, skola, zivota? I ja sam slijep ?Lupetas debilski kao i obicno i da znas da komuniciras bez vredjanja ne bi ti uzvracao na takav nacin vec bi nekim normalnim tokom raspravljali o desavanjima u Ukrajni.
Cuj, saradnja sa okupatorom Otisli ljudi sto dalje od komunizma kao i vecina iz sela i sire jer su im konfiskovali sve zivo od imovine.
Tacno, ne opravdavas ti nikakav rat kad drugi rokaju osim sto ovu agresiju i unistavanje na nacin koji ni Hitler nije cinio to ti godi.
Pitas li se koliko malih Milica je ginulo u Ukrajni od ruke onog govna kojem je palo na pamet da krene u ofanzivu na neku suverenu drzavu a da pritom preti nuklearnim ratom. Al si coravi debil i to ne zelis videti jer gledas samo tvoj interes i tvoju tacku gledista.
Da nije pretio odnosno da su nato zemlje nenormalne ili da ne postoji to nuklearno naoruzanje iskarali bi ga za ne pune dve nedelje da ne bi znao da se pokupi.
Немој да си толико самокритичан и груб према себи.Al si coravi debil i to ne zelis videti jer gledas samo tvoj interes i tvoju tacku gledista.
Sto,pa oni svaki drugi dan imaju kontraofanzive i u svakoj potuku ruse i oteraju ih u VladivostokDa nije tragičan ovaj rat u Ukrajini bi na momente bio komičan .
Baš sada slušam vesti i neki lik visoko pozicioniran u vladi Ukrajine ( nisam zapamtio ime ) reče : " Ukrajina sada nije zainteresovana za pregovore ali situacija će se promeniti u drugoj polovini Avgusta posle naše kontraofanzive "
Jbte pa to je vojna tajna ko još najavljuje takve operacije , ako je istina , njegovi bi trebalo da ga streljaju kao izdajnika
Ceo katastar je bukvalno blokiran. Cuo sam neke price od zaposlenih da verovatno nece ni plate dobiti za ovaj mesec jer je sve ama bas sve oflajnNe radi sajt GeoSrbija ,tj ona opcija za pregled parcela,a ni katastar .....spominjali neke hakere kao ,a ko zna koji je pravi razlog.
https://a3.geosrbija.rs