Chat 12

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naljutio se pa nece da pise.

Slično je uradio i član " pole " , veoma aktivan na temi o malinama , čovek od koga se mnogo šta dalo naučiti , isprovociran je i samo je prestao da piše .

Nije dao nikakvo objasnjenje pa se tacan razlog ne zna, ne pise od 10 .3. a pretpostavljam da je digao ruke kad je video koliko smo beznadezan narod.

Погодите ко ће да жање у Украјини?
Запоржје

IMG-20220615-122300-624.jpg

Poslednja izmena:
Па јесте!

Да неће срповима да секу, везују у снопове, па на крај њиве дотерају вршалицу. :)

Da li je neko isao ove godine sa maloletnog decom u crnu goru, da li im je potreban pasos?
Treba da putujem, imam 2 deteta jedno 5 drugo 7 meseci, citam po internetu za njih treba pasos, da li moze da se prodaje sa izvodom ili ne, uz prisustvo oba roditelja?

Pa nije naš Momo dečaćić pa da se naburi.Odrastao je i familijaran čovek.Ako misliš na situaciju u Ukrajini,normalno je da proevropski orijentisani osuđuju Rusiju a oni koji nisu su na strani Rusije.Videće se na zimu koliko će nas ta težnja EU koja samo što se nije raspala,koštati.Koja je sama sebi uvela sankcije i koja u zajednici sa SAD pravi ekonomsku krizu i optužuje Rusiju za isto.Malo je ratova do sada vođeno pa nije bilo takvih problema.Putin je izjavio: Ako vam podignu cene nafte i gasa,znajte da vas vaša država krade.
Nakon korone,koja je na pauzi je ovo sada nastavak propagande.Za svu nesposobnost državnog vrha biće kriva operacija u Ukrajini.Korona je mnogo novca odnela na globalnom nivou.Neko to mora da plati.Polako nas i predsednik sprema za jesen.Mi ni vladu nemamo.Zar je i za to kriva Rusija.Poljoprivredna zemlja-nema šećera ( a naš šećer svugde u okruženju i dalje)-pa ko je ovde lud.Samo za koronu je za neke bila lek vakcina (ili su bar tako mislili) a šta će sada biti lek...

Смета форсирање једног система и начина живота као безгрешног, било са запада или истока.
Има ли повратника са запада а понајвише из аустрије по вашим селима?

Pa da, po vama je svako uljez kad nije na strani jeb.. g agresora!
Jaka vam brazda!
Гора је болест подржавати агресора који је убијао и бесомучно бомбардовао 3 мјесеца земљу у којој живиш. То може само комплетно ретардирана особа без трунке мозга у глави. Само жица да држи уши.Шта се дешава у Украјини њихов је проблем,то траје 10 година већ.

Kad gledate nase vesti jel verujete sve sto tamo kazu? Isti je q.... I sa ukrajinom,ne verujem nista dog ne vidim a ne planiram da idem u ukrajinu. Stric mi tamo ziveo 20+godina i sad je tu sa zenom i detetom pa i sam kaze da tamo ima onih koji su za rusiju i neutralnih a kaze ako nacisti ostanu tamo njemu povratka nema sigurno

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh