Да није овај - Алексеј Љоха Арестович?Baš sada slušam vesti i neki lik visoko pozicioniran u vladi Ukrajine
Њега не треба да стрељају, већ да га пошаљу у менталну институцију затвореног типа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да није овај - Алексеј Љоха Арестович?Baš sada slušam vesti i neki lik visoko pozicioniran u vladi Ukrajine
Чуо сам јутрос и ја ту изјаву. Дошла је од Давида Арахамије, шефа оних преговарачких делегација које су се сретале у Белорусији и Турској. Тип се винуо у висине украјинског естаблишмента од када је дошао Зелени.Ma nisam zapazio koji je lik , samo taj detalj da je najavio konta-ofanzivu za drugu polovinu avgusta .
Pa ili će da joj sija kao sunce ili neće više da ga vidi.Знате за интервју ове бивше "високе функционерке" МУП-а, Кркаловићеве?
Ја немам жеље да слушам та политичка подметања напрдњака једна другима, али ево јутрос пролазим поред ТВ-а и чујем како мадам у контексту Вучића изјављује нешто типа "...зар бих ја то учинила њему, КОГА ГЛЕДАМ КАО СУНЦЕ".
'Леб те 'ебо...
U cemu ih tacno podrzavas Zoki?Podrška Šumadincima.