Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lazna opozicija. Tipicno , isto kao i ovde . Totalno je nebitno dali je lazna opozicija tako sto su u dogovoru , ili cesci slucaj , pustanje nesposobnih , usitnjenih stranaka , bez potencijala ,i bacanje im pred noge laznih kolacica , navodjenje na manje bitne stvari i skandale .
Svi se vataju za svakodnevne sitne koske milioncici i to , a tamo gdje odu milijarde nasih para to niko ne pita . Rast bdpa , da bi se opstalo , a kako ? Vjestackim pumpanjem bdpa ogromnim investicijama , autoputevi vrijedni stotine milijardi od Sapca do Rume npr , molim te lijepo. Lako je tako drzati bdp , rast 4,5 ..pa 7 posto , a kolko narod posto bolje zivi ?
Takvu opoziciju i takve proteste oni samo pozeleti mogu .
Drzavni medij , sto tu tzv opozicija ne udari , zmija se tuce u glavu

Ма све си у праву момо али кад власт почне да смањује број учесника у протестима као јуче то нешто говори. Проблеме праве неорганизовани скупови.

Кад имаш више мањих неорганизованих протеста онда мора да долазе батинаши са стране као јуче у шапцу. А то је провидно. Један, други, трећи неорганизовани протест упада у очи. Јуче су се укопали са оним догађајем. Мале средине сви се знају.

Meni samo nije jasno, ovaj svevišnji kad god izadje na televizor puna mu usta Djilasa i 500 mil evra. Pa kad tako pričaš na tv-u onda imaš i dokaze! Na sud pa nek hapse bagru! A opet, ovaj žuća ništa ne preduzima povodom tih optužbi. Pa mene neko tako da izkleveće na tv-u ja bi ga odmah tužio za klevetu. A oni blebeću na tv-u svako svoje bez ikakvih posledica. Ko tu koga tapše po ramenu sam Bog zna...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Tuzio je djilas nekoliko lista i televizije.Mislim da su morali na pinku da citaju presudu.Uzeo im malo para.

Meni samo nije jasno........
Meni samo nije jasno .......... kako Aco uspeva da nakupi toliko glasova .
Recimo , u firmi gde radim od nas 33 samo dvojica su njegovi simpatizeri . U komšiluku takodje znam samo dvojicu koji ga redovno zaokružuju , kako se po prirodi posla dosta krećem po deonicama ( terenu ) u prilici sam da razgovaram sa ljudima i ogromna većina je protiv ove vlasti , mesta gde izlazim i ljudi sa kojima se družim su skoro svi protiv naprednjaka pa se onda pitam kako dolazi do toliko glasova ?
Znam reći će neko penzioneri e pa nije ni to , moja majka i krug ljudi oko nje ( penzioneri ) su listom protiv njega .
Šta se dešava ?

Pa oni sto glasaju ili moraju da glasaju za njega izlaze i glasaju, a ovi koji misle drugačije ne izlaze na izbore, e pa mora se izaci i glasati protiv sljama

Meni samo nije jasno .......... kako Aco uspeva da nakupi toliko glasova .
Recimo , u firmi gde radim od nas 33 samo dvojica su njegovi simpatizeri . U komšiluku takodje znam samo dvojicu koji ga redovno zaokružuju , kako se po prirodi posla dosta krećem po deonicama ( terenu ) u prilici sam da razgovaram sa ljudima i ogromna većina je protiv ove vlasti , mesta gde izlazim i ljudi sa kojima se družim su skoro svi protiv naprednjaka pa se onda pitam kako dolazi do toliko glasova ?
Znam reći će neko penzioneri e pa nije ni to , moja majka i krug ljudi oko nje ( penzioneri ) su listom protiv njega .
Šta se dešava ?
Pa video si sve sinoć u areni.

Кад имаш више мањих неорганизованих протеста онда мора да долазе батинаши са стране као јуче у шапцу. А то је провидно. Један, други, трећи неорганизовани протест упада у очи. Јуче су се укопали са оним догађајем. Мале средине сви се знају.
Izasao je spisak batinasa po imenu i prezimenu...
Sve lokalci, okolna sela, rade za velikog krimosa iz Sapca, sns od njega trazio pomoc verovatno.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Stara vest mozda ste je citali,dzaba mi pisemo ovde ko koga napada,optuzuje itd,svi su oni isti,vesti i reci sto sire su za siroke narodne mase,svi se oni lizu. Piju vince i dogovaraju se kako da nam uteraju a mi padamo na price ko je vise ukrao. Menjaju se na pozicijama da bi sto vise opstali ili kao pozicija ili kao opozicija

Nije to prvi put, lepo oni piju vino i po ambasadama.Sa sekijem, dss...

Jos vidim opzicija sastavila neki savez vidm vuckov psg.Za koje levijatan skuplja potpise i onog blentavog grbovica.Zemljo otvori se.
Neki me napljuvase kad sam reko za ludog radula.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh