mixer87kac
Član
Ko koga?Tuzio ga je vise puta
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko koga?Tuzio ga je vise puta
Tuzio je djilas nekoliko lista i televizije.Mislim da su morali na pinku da citaju presudu.Uzeo im malo para.Meni samo nije jasno, ovaj svevišnji kad god izadje na televizor puna mu usta Djilasa i 500 mil evra. Pa kad tako pričaš na tv-u onda imaš i dokaze! Na sud pa nek hapse bagru! A opet, ovaj žuća ništa ne preduzima povodom tih optužbi. Pa mene neko tako da izkleveće na tv-u ja bi ga odmah tužio za klevetu. A oni blebeću na tv-u svako svoje bez ikakvih posledica. Ko tu koga tapše po ramenu sam Bog zna...
Djiki tuzio pic..ustogKo koga?
Meni samo nije jasno .......... kako Aco uspeva da nakupi toliko glasova .Meni samo nije jasno........
Pa video si sve sinoć u areni.Meni samo nije jasno .......... kako Aco uspeva da nakupi toliko glasova .
Recimo , u firmi gde radim od nas 33 samo dvojica su njegovi simpatizeri . U komšiluku takodje znam samo dvojicu koji ga redovno zaokružuju , kako se po prirodi posla dosta krećem po deonicama ( terenu ) u prilici sam da razgovaram sa ljudima i ogromna većina je protiv ove vlasti , mesta gde izlazim i ljudi sa kojima se družim su skoro svi protiv naprednjaka pa se onda pitam kako dolazi do toliko glasova ?
Znam reći će neko penzioneri e pa nije ni to , moja majka i krug ljudi oko nje ( penzioneri ) su listom protiv njega .
Šta se dešava ?
Izasao je spisak batinasa po imenu i prezimenu...Кад имаш више мањих неорганизованих протеста онда мора да долазе батинаши са стране као јуче у шапцу. А то је провидно. Један, други, трећи неорганизовани протест упада у очи. Јуче су се укопали са оним догађајем. Мале средине сви се знају.