Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce ono na Pinku u HIt TVitu strasna blamaza i zamena teze AV. Za neke stvari i da ga razumem pa cak i podrzim, ali kada kaze da je bager mirno isao putem i da mu je onemogucen prolaz, a vozac bez razloga iznabadan ma STRASNO. Kako onda za druge stvari da mu verujes? A u pozadini ide snimak , a sve bez onih batinasa sa motkama. Je em mu mater i njemu i Mitrovicu.

Да не буде да нешто серем али ја исто нисам видео да је багер насрнуо на народ већ је народ почео да ускаче у кашику, шта је био циљ багеристи не знам али насиљем се ништа не решава. При оном премлаћивању багеристе могло се свашта десити да је изгубио контролу и погазио народ около, ко би онда био крив?

Drale, narod je blokirao most na sat vremena kuda je trebao da prodje autobusi sa degenerima... oni nisu hteli da cekaju da istekne taj sat vec su poslali ult kojim su upravljali clanovi sekte s namerom da probiju blokadu, tada je se taj mladic popeo i naflekao lika sa stepenica.... zatim su dosli sns batinasi, bivsi robijasi i kriminalci sa motkama i cekicima u rukama i rasturili protest.... ukratko

Све сте у праву али свака акција доводи до реакције. Једноставно нисам упућен не пратим шта се дешава лежим на Мишелуку, а и да не лежим политика ме не интересују јер не води ничему. Учествовао сам кад сам био млађи и ништа добро нисам извукао из свега тога. Једноставно мислим да насиље треба избећи превише је младих и усиљених глава крв може пасти за секунду, а чему то хоће ли пала крв променити нешто? Никада ни она крв што је у ратовима пала па је нико сем породице не цени. Тако и ово изгинуће омладима за туђе идеале, и нико их се више неће ни сетити, а нас је све мање поред ове короне још нам треба и улични рат.

Nadje se jos po neki Obilic.
dbf8cf2319241ce8694d125d5b7ff77f.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Zet stoji na stepenicama, tast vozi.
Ovaj sto ih tukao nema veze sa njima.

Каже премијерка возио 2-3 км/х да не би неког повредио а кренуо да ради неки посао... И сад од једном закон о експропријацији није потписан? Кажу чека се извештај правног тима или тако нешто.

Kakav to covek treba da bude da sedne u ulta i tera na ljude

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Za rio tinto ne krivim 100% sadasnju vlast, zuti su im dozvolili ispitivanja jos davne 2003-4....
E sad da li samo ispitivanja ili i eksploataciju, to niko ne kaze.
Uglavnom ljudi su ulozili ogromne pare, placali su enormne cifre stanovnicima za okucnice i obradivo zemljiste.
Cisto sumnjam da sad ima nazad, pare su odavno potrosene, stanovi u Lo-Bg...

Poslednja izmena:
Razumem takve da imju posao pa moraju nekoga navesti kao siguran glas ali ovo nebi nikad mogao,vec me par puta zvali dal idem na glasanje jer me neko naveo kao siguran glas,zato ja ne propustam glasanje a za koga to je moj izbor.

Kad je kod nas bio strajk tada sam video kakvih nas sve ima a par nas smo morali zbog toga posle i po sudovima se vuci.

Meni to ko u onom vicu kad mujo imao zavrsni ispit u FBI-u pa kad im dali corke pa kao da ubiju svoju majku pa na kraju on morao drskom da je dokrajci

Priča se da je jedan od batinaša,brat zvezdinog igrača Srnića.Moguće je da su navijači zvezde u pitanju.

Да не буде да нешто серем али ја исто нисам видео да је багер насрнуо на народ већ је народ почео да ускаче у кашику, шта је био циљ багеристи не знам али насиљем се ништа не решава. При оном премлаћивању багеристе могло се свашта десити да је изгубио контролу и погазио народ около, ко би онда био крив?
On je išao sa ciljem da napravi prolaz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh