Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi na mostu ti se vidi lice, odeca i lako je ostati bez posla, socijale, subvencija...
Na izborima je dovoljno da krisom zaokruzis XY broj, stavis licnu kartu i slikas pa imas i dalje platu, socijalu ili ko zna sta.
E ovo mi se nikako ne uklapa ? Tacno sam bosanac .
Na mostu nisi anoniman pa nesmijes da se pojavis , na glasanju si anoniman pa smijes da zaokružiš ono za koga si ? , Ništsa mi nije logično u tvom postu , a tek u Zoranovom da zbog mene sa manjinskim mišljenjem neke stvari nisu se odigrale kako je trebalo ?
Nemogu više

Sad ce izbori ubrzo .
Аха, и опет ће напрдњаци глатко да добију јер опозицију никакву немају. А то што се постави као њима супротстављена страна је смејурија - ови који су им као супротстављени су се или огадили људима у прошлости, или су директно организовани и потпомогнути од стране напрдњачког апарата. То није потпуна и детаља слика, али.... јесте тако. И то народ види и зато је сада постало проблем да на изборима излазност пређе 50%.

Bas je kod vas opozicija razbijena, od budala tipa Ceda, Canak, do nacionalista Radikali, Dveri, zatim bivse demokrate Tadic, Djilas i Jeremic, nema tu niko kapacitet da uradi bilo sta sam a skupa zbog ideologije nikako ne mogu.
Mislim da je Jeremic taj koji bi trebo predvoditi opoziciju, samo ne znam koliko mu narod vjeruje, iz mog ugla ima najcistiji obraz mada nisam kompetentan za politicku scenu Srbije

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Ако Јеремић има најчистији образ како ли изгледа прљави? Све је то иста багра која је била на власти и шта су урадили? И сад после свега шта очекују да се врате на исту и као доживели су просветљење и сада су као за народ, да како да не. Само неко нов из народа, а такав се појави једном у 100 година. Стиме што тих 100 година се код нас продужило тако да смо осуђени на курту и мурту.

Bog je prvo sebi bradu stvorio.
Zakoni se kroje kako njima odgovara.
Pretpostavimo da je neko nesto potpisao i naravno dobio dobru nadoknadu za to. ( pun dzak para)
Kroz skupstinu proslo glat, i tu je banda strasna, vecina SNS naravno.
Lepo rece Cuta u debati kod onog usukanog Stanojevica, gospodo papire na sto, na uvid narodu, lepo da se zna kome ste i sta potpisivali!!!!
@MONTOYA, to sam i ja rekao, glasacu Djilasa i nek se nakrao, nek krade opet, oni su manje unistavali ovu drzavu, a priznacete i mi seljaci smo lakse ziveli, nije bilo protesta i cuda, ovi nas dovedose do prosjacnog stapa!!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

E ovo mi se nikako ne uklapa ? Tacno sam bosanac .
Na mostu nisi anoniman pa nesmijes da se pojavis , na glasanju si anoniman pa smijes da zaokružiš ono za koga si ? , Ništsa mi nije logično u tvom postu , a tek u Zoranovom da zbog mene sa manjinskim mišljenjem neke stvari nisu se odigrale kako je trebalo ?
Nemogu više
Svi ovi što su bili u areni,moraju da glasaju za SNS uz dokaz da slikaju listić.Vratili su se u ponoć iz Beograda ovi naši.
Jasno je tebi,šta sam ja napisao.I iz Hrvatske su bežali u Srbiju a nas mobilisali da idemo da se borimo za njihova ognjišta,naročito iz Vojvodine.Knin nije mogao da padne bez izdaje ili prodaje.
Kolko je ovde glupih zakona doneseno , mi smo sampioni . Sta cu , Dodika i te naci ideje podrzava vecina u entitetu , i to je to . Ako neko jaci odluci da ga udari po usima , ako ne , sta bi? Sa manjinom da idem da blokiram most ?
Zbog ovog sam ti napisao.Zato smo tu gde jesmo-zbog takvog razmišljanja.Ta manjina se brzo pretvori u većinu ali ne bih da se uvlačim u dugu diskusiju,kojoj nema kraja.
Baš ti na mostu su pokazali da ima časnih i hrabrih ljudi.Nisu bili organizovani.Da li si pogledao snimak one žene koja je sa velikim strahom snimala.I to mnogi neće ni videti.Da nije takvih snimaka,mi bi živeli u zemlji dembeliji.A to se na ovom forumu po tebi zovu teorije zavere i kojekakvi sumnjivi izvori.Videćemo kakav će biti izvor od KŠ.To će biti istina i ništa drugo.

Poslednja izmena:
Bog je prvo sebi bradu stvorio.
Zakoni se kroje kako njima odgovara.
Pretpostavimo da je neko nesto potpisao i naravno dobio dobru nadoknadu za to. ( pun dzak para)
Kroz skupstinu proslo glat, i tu je banda strasna, vecina SNS naravno.
Lepo rece Cuta u debati kod onog usukanog Stanojevica, gospodo papire na sto, na uvid narodu, lepo da se zna kome ste i sta potpisivali!!!!
@MONTOYA, to sam i ja rekao, glasacu Djilasa i nek se nakrao, nek krade opet, oni su manje unistavali ovu drzavu, a priznacete i mi seljaci smo lakse ziveli, nije bilo protesta i cuda, ovi nas dovedose do prosjacnog stapa!!!

Kruže priče da je i taj Ćuta u sprezi sa vlašću.

Sve je moguce, vise nikome niko ne veruje, izgleda nevinih nema.
Ma da je juce vodio grupu narada, u Kneza Milosa valjda...

Pa slusaj nek su bagra i olos ali glasacu djilasa lopova samo da ode kaligula sa vlasti.... ovako razvijenu kriminalna institucija nije zabelezena u nasoj istoriji nuti je mogu ovi posle njega tako razviti

Људови, јести ви добро? Са тим резоном ћемо се нон-стоп вртети у круг и тонути све више. Ја нема воље (а на жалост, ни времена) да се сваких осам-десет година разбесним и поново доводим некога ко ми се претходног пута огадио, само зато што ми се огадио овај тренутни.

Problem je sto nema sistema u kome mogu da se izvse izmene, jer ceo sistem cine nazovi odrasli ljudi 30-50g, a mentalno su na nivou srednjoskolskog copora, sto se i videlo juce na prebijanju naroda, a inace tako resavaju probleme problematicne osobe u adolescenciji bez razmisljanja o posledicama, moralu ili kako to izgleda spolja, samo kokaj...

Људови, јести ви добро? Са тим резоном ћемо се нон-стоп вртети у круг и тонути све више. Ја нема воље (а на жалост, ни времена) да се сваких осам-десет година разбесним и поново доводим некога ко ми се претходног пута огадио, само зато што ми се огадио овај тренутни.
To je tacno ali...
Trenutno su od ekonomskog tigra pobegli daleko od ognjista obrazovani, posteni, ambiciozni ljudi koji nisu mogli da se bore protiv olosa da im be bi zivot prosao u tome....
Nadam se da kad ode kaligula pojavice se neko ko ce povesti Srbiju u bolje dane...
Trenutno njegova smena nema drugu alternativu....inace ostadosmo bez domovine... za ovoga nema svetinje, sve je na prodaju... sem onoga sto njemu i bratiji treba

Mafija nece smenu, treba da se peru pare preko izgradnje, beograd na vodi, prodaja imt-a itd.... za pranje treba da stizu pare spolja preko zaduzivanja-kredita, a i inace drzava zivi od prodaje i sverca droge, pa pobogu od cega zivi 2.000 000 ljudi u bg-u... a ovakav scenario odgovara i zapadu da bi ostvarivali svoje ciljeve rio tinto itd.... blago receno u govnima smo do guse

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh