Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je tacno ali...
Trenutno su od ekonomskog tigra pobegli daleko od ognjista obrazovani, posteni, ambiciozni ljudi koji nisu mogli da se bore protiv olosa da im be bi zivot prosao u tome....
Nadam se da kad ode kaligula pojavice se neko ko ce povesti Srbiju u bolje dane...
Trenutno njegova smena nema drugu alternativu....inace ostadosmo bez domovine... za ovoga nema svetinje, sve je na prodaju... sem onoga sto njemu i bratiji treba
То за бегање образованих и способних, за остајање без свега, 'ладно, да не трепнеш, можеш да кажеш (а и говорили смо) за сваку влас' од кад памтиш и вазда се надамо да ће се "појавити неко ко ће повести Србију у боље дане". Можда некад и 'оће, ал' да то очекујеш од оних коју су се једном већ о-хо-хо "доказали", то је будалаштина. Те форе са бирањем мањег зла ми данас не пију воду, а и питање је да ли нпр. "жуто предузеће" то мање зло или смо ми, после десетак година, малчице заборавили да су људи на изборима гласали за напрдњаке не што су били бољи (јеб' га - ја сам у то време стварно очекивао да ће бити мање лоши од ДС и екипе), него што су нам преQурчили сви ти Шутановци, Дулићке, Давинићи, Свилановићи, Батићи...

То за бегање образованих и способних, за остајање без свега, 'ладно, да не трепнеш, можеш да кажеш (а и говорили смо) за сваку влас' од кад памтиш и вазда се надамо да ће се "појавити неко ко ће повести Србију у боље дане". Можда некад и 'оће, ал' да то очекујеш од оних коју су се једном већ о-хо-хо "доказали", то је будалаштина. Те форе са бирањем мањег зла ми данас не пију воду, а и питање је да ли нпр. "жуто предузеће" то мање зло или смо ми, после десетак година, малчице заборавили да су људи на изборима гласали за напрдњаке не што су били бољи (јеб' га - ја сам у то време стварно очекивао да ће бити мање лоши од ДС и екипе), него што су нам преQурчили сви ти Шутановци, Дулићке, Давинићи, Свилановићи, Батићи...
Nazalost...
Ima li drugog resenja, pustiti ove jos 4 god.?
Nisam zaboravio zute i razocarenje u demokratske promene... Tadica nisam mogao da smislim...
Ovo je sad referendum...ili si s njima ili protiv

Onda su ovi valjda dosli kao alternativa jer su svi verovali da ne postoji gore od zutih ali eto, ispostavilo se da su jos gori unistitelji...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pratite skup u Beogradu.Ne može da se postavi video.
Protest za bezbedan vazduh.Nepregledna kolona građana.Policije nema.

Poslednja izmena:
Kod nas je uvek bio problem da je država za neke majka a za neke maćeha , za neke ima sve a za neke ništa , ta podeljenost se namerno stvara jer se time slabi ceo srbski narod .....
Zato udari brat na brata , komšija na komšiju , zato neko dočeka okupatora a neko se bori za slobodu...
Ovaj ili ovo mora da ode samo ne znam kako , oni koji su ga postavili neće ga još duže vreme sklanjati jer ispunjava sve njihove zahteve dok glumi veliko srbina izdaje sve što se može izdati i na njega se nakačio sav ljudski šljam koji bi zbog malo ćara izdali sve , i oca i mater i brata ...i državu i Boga ....sve!
Od mirnih protesta nema ništa , treba se žrtvovati za slobodu jer mi živimo u okupiranoj zemlji....al nema ko ili nas je malo...
Možda treba jedan metak ili jedna glava ....a možda treba potpuni sunovrat da bi se ovaj narod uspravio i oslobodio......jedna velika katarza tj. pročišćenje....

Tesko se ovaj narod pokrece, treba da se desi bas neko veliko sranje da bi se probudili a to se retko desava. Da smo svi bar 20 posto kao onaj sto je izlupao onog govnara na ulti sve bi se resilo za 24 sata. Ja bi za buducnost svoje i sve druge dece zrtvovao glavu bez trena razmisljanja ali izgleda da ima vise onih koji bi umesto glave okrenuli **greška.

Meni samo nije jasno, ovaj svevišnji kad god izadje na televizor puna mu usta Djilasa i 500 mil evra. Pa kad tako pričaš na tv-u onda imaš i dokaze! Na sud pa nek hapse bagru! A opet, ovaj žuća ništa ne preduzima povodom tih optužbi. Pa mene neko tako da izkleveće na tv-u ja bi ga odmah tužio za klevetu. A oni blebeću na tv-u svako svoje bez ikakvih posledica. Ko tu koga tapše po ramenu sam Bog zna...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Meni samo nije jasno, ovaj svevišnji kad god izadje na televizor puna mu usta Djilasa i 500 mil evra. Pa kad tako pričaš na tv-u onda imaš i dokaze! Na sud pa nek hapse bagru! A opet, ovaj žuća ništa ne preduzima povodom tih optužbi. Pa mene neko tako da izkleveće na tv-u ja bi ga odmah tužio za klevetu. A oni blebeću na tv-u svako svoje bez ikakvih posledica. Ko tu koga tapše po ramenu sam Bog zna...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Tuzio ga je vise puta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh