Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nije dobro . Najgore je kad se stvori haos a narod pola pola . Kad postoji vecina prilicna dobro je , tad nebude nasilja . Tako to bude na ovim zbunjenim prostorima

Sns bagra udarila na goloruk narod
Ne mogu da verujem sta smo dopustili da nam rade....
Kao dobar dan posalju batinase sa motkama, nije mi jasno za koje pare su "ljudi" spremni da prihvate ovako nesto, da biju sugradjane, seme im se zatrlo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Moze li iko da istrazi dali su poslani ovi sa motkama , i ko ih je poslao ? Sta radi tuzilastvo , moralo bi to da se istrazi ako neko pokrene tuzbu , a neko od motkasa ce propjevati olako??

Немој тако момо, то већ звучи као организовани криминал... Ето свако је по нешто имао у ауту или код себе...

Da iste motke , zato i kazem . Sad cu reci nesto sto ce mnogi da ospu po meni , al moram , pratim neke stvari duze i .... Nije ovo organizovanje huligana i jos neke stvari proslo bez Rusa , i onog smrada Dacica . Zivi bili pa vidjeli . Treba samo uvatiti i skloniti par palijasa pa istraziti

Najjaci je brat ovaj sto je uspeo da se popne na ult i sevne nekoliko puta onu dzukelu pa potom ulece u kabinu i napada vozaca...
A ostali? Niko nista?
Da je srece skocili bi da pomognu bratu a ne da snimaju telefonom pi*durine raspale.
Ovaj ult trebalo zapaliti da vide kako prodje onaj ko krene na narod!!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Da iste motke , zato i kazem . Sad cu reci nesto sto ce mnogi da ospu po meni , al moram , pratim neke stvari duze i .... Nije ovo organizovanje huligana i jos neke stvari proslo bez Rusa , i onog smrada Dacica . Zivi bili pa vidjeli . Treba samo uvatiti i skloniti par palijasa pa istraziti
Ja procito neki tekst i sad mi je jasno zasto se Merkelica lize sa V*** i razlog zasto EU gleda kroz prste V**** . se zove rio tinto , prelazak sa fosilnih goriva na baterije. Jel sam pogodio u centar ili promasio.

Uf gde ja zivim,ja tu nemam pojma ko je ko,ja sam imao tako nesto sa strajkom pa gazdarica imala veze pa poslala na nas pandure tako da nije to od juce

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

@deks I meni cudno sto niko nije napravio nikakvu stetu na ultu, dok su ovi jajarosi lupali stakla na traktorima kako sam cuo. Jebote toliko naroda a svi telefoncic i snimaju. Makar da su izlupali koji lim na ultu, nego su samo bacali nesto na prednje staklo. Da je bio neko pametan i zapalio taj ult vjerovatno bi sad bio u policijskoj stanici, a da su ovi jajarosi to uradili prosli bi ne kaznjeno.
Nisu oni culi navijaca, svi imaju isto orudje i znaju kako sta. Vidi se da su u treningu i skakucu poput boksaca.

Jebote toliko naroda a svi telefoncic i snimaju.
Да појури међед у њиховом правцу, да их из'еде, и даље би држали телефоне и снимали. НИје једном било - неком се нешто догоди, нико да приђе да помигне, већ сви држе телефоне и снимају.

А у вези телефона, је л' неко приметио како је гледање у телефон овог кркана на УЛТ-у коштало батина. Да се није јебав'о са телефоном, овај са јаком левицом не би успео да приђе кркану. Погледајте још једном - тачно му фонтеле дош'о главе.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh