MOMOSARIC
Član
Kojeg zakona ? Ekspropriacije ili referenduma ? Sta je najdrasticnije u tim zakonima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kopas po netu da nadjes nesto protiv ivermektina... nadji brate i o ovome ima koliko hocesKojeg zakona ? Ekspropriacije ili referenduma ? Sta je najdrasticnije u tim zakonima ?
Ne mogu da verujem sta smo dopustili da nam rade....Sns bagra udarila na goloruk narod
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.l.facebook.com
Ovo nije zvaničan stav.Pa kopas po netu da nadjes nesto protiv ivermektina... nadji brate i o ovome ima koliko hoces
Ja procito neki tekst i sad mi je jasno zasto se Merkelica lize sa V*** i razlog zasto EU gleda kroz prste V**** . se zove rio tinto , prelazak sa fosilnih goriva na baterije. Jel sam pogodio u centar ili promasio.Da iste motke , zato i kazem . Sad cu reci nesto sto ce mnogi da ospu po meni , al moram , pratim neke stvari duze i .... Nije ovo organizovanje huligana i jos neke stvari proslo bez Rusa , i onog smrada Dacica . Zivi bili pa vidjeli . Treba samo uvatiti i skloniti par palijasa pa istraziti
Prodata i deo Viktorije istom moldavcu.Granexport prodat Transoil-u ?!
Да појури међед у њиховом правцу, да их из'еде, и даље би држали телефоне и снимали. НИје једном било - неком се нешто догоди, нико да приђе да помигне, већ сви држе телефоне и снимају.Jebote toliko naroda a svi telefoncic i snimaju.