MOMOSARIC
Član
Kojeg zakona ? Ekspropriacije ili referenduma ? Sta je najdrasticnije u tim zakonima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kopas po netu da nadjes nesto protiv ivermektina... nadji brate i o ovome ima koliko hocesKojeg zakona ? Ekspropriacije ili referenduma ? Sta je najdrasticnije u tim zakonima ?
Ne mogu da verujem sta smo dopustili da nam rade....Sns bagra udarila na goloruk narod
Podrinske Šabac
BLOKADA U ŠAPCU Velika grupa maskiranih muškaraca, koji se predstavljaju kao navijači u sukobu sa građanima.l.facebook.com
Ovo nije zvaničan stav.Pa kopas po netu da nadjes nesto protiv ivermektina... nadji brate i o ovome ima koliko hoces
Ja procito neki tekst i sad mi je jasno zasto se Merkelica lize sa V*** i razlog zasto EU gleda kroz prste V**** . se zove rio tinto , prelazak sa fosilnih goriva na baterije. Jel sam pogodio u centar ili promasio.Da iste motke , zato i kazem . Sad cu reci nesto sto ce mnogi da ospu po meni , al moram , pratim neke stvari duze i .... Nije ovo organizovanje huligana i jos neke stvari proslo bez Rusa , i onog smrada Dacica . Zivi bili pa vidjeli . Treba samo uvatiti i skloniti par palijasa pa istraziti
Prodata i deo Viktorije istom moldavcu.Granexport prodat Transoil-u ?!
Да појури међед у њиховом правцу, да их из'еде, и даље би држали телефоне и снимали. НИје једном било - неком се нешто догоди, нико да приђе да помигне, већ сви држе телефоне и снимају.Jebote toliko naroda a svi telefoncic i snimaju.