Paracinac88
Član
Dal postoji neka firma koja nece da se laze kad treba da isporuce masine koje si vec platio,mene vec dva ipo meseca cimaju
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agrokompleks iz Sremske Mitrovice isporucio na vreme , pa cak i pre vremena kada mi trebala prikolica samo je doneo bez para avansa nista ,papiri za subvencije ,nije me zajebavao kad su poskupele masine da trazu doplatuDal postoji neka firma koja nece da se laze kad treba da isporuce masine koje si vec platio,mene vec dva ipo meseca cimaju
У сунце ти калајисано - и са тракторима Кинези имају праксу да лупају искривљене називе као на јефтиним патикама - Реабок, Абибас... Шта им је сад "Тавол"? Клон "Ловола"?Jel ima neko Tavol traktor ili zna nesto o njima ?
Јесте,фирма која ради са турским копијама дф и саме и сл.Укратко копија Ловола који је копија фотона тј ко ће га похватат више.Углавном крш,чим му приђеш сконташ да је имт 577 нова типа за оно ТРАКТОР.Ма шта нова,и стара. https://www.olx.ba/artikal/43392117/tavol-traktori/У сунце ти калајисано - и са тракторима Кинези имају праксу да лупају искривљене називе као на јефтиним патикама - Реабок, Абибас... Шта им је сад "Тавол"? Клон "Ловола"?
А је л' то неко код вас почео да увози те тракторе?
I do 17000usd kontejner zavisi .Погледај само сједиште какво је,па ручица мењача.Иначе нема шансе да буде та цијена више.Контејнер бродски из кине је коштао 2000долара,сада је 13500 долара.Информација из прве руке,од јуче.Кина-Ротердам.