MONTOYA
Član
Od kako polupismeni ljudi sa kupljenim diplomama vode drzavu a skolovani ljudi kazu, morao sam da se uclanim zbog posla, morao sam da glasam zbog posla... ja nikom nista ne verujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kraljevo je centar svetske medicine.И шта кажу у вет.спец. институту Краљево? Изгледа да су miksan-у били доступнији подаци јер ево он каже да се "лично уверио". Како то да се неки далеко стручнији људи нису „лично уверили“ јер докази не постоје (докази спроведени по правилима медицине, а не докази са тврдњама – тврдња није доказ).
Како то да докторка препоручује нешто у смислу промоције и користи. Није лоше да се пажљиво слуша јер он објашњава у чему је „фора“.
С обзиром да те ово дисквалификује као саговорника могу само да се сложим са BARBUL-ом (и са тобом како си сам себе „оквалификовао“ не бих, али ми ништа друго не преостаје).
Radi se samo o potcenjivanju.Evo i Nestorović je lepo isto objasnio u par minuta.I sada kada ti napišeš:Ko je Nestorović da priča o pandemiji i vakcinama.Kako bi ti to nazvao.Ja ne mogu da napišem da Kon nema pojma o toj temi,kad ima.Sad što je on režimski opredeljen,to je druga priča.Zorane , Sto rece milan vatate se za pojedine rijeci i tu nema kraja .
Ne vatamo se mi za nista nego kazemo da ne prilici nekom miksanu da ponizava jednu doktorku pa makar i da je kupila diplomu kako on tvrdiZorane , Sto rece milan vatate se za pojedine rijeci i tu nema kraja .
Pa zar nije pronađeno rešenje:Vakcina je rešenje.Znači da mi ne treba da tražimo.Globalisti rade svoj posao dok se mi raspravljamo-ima veštice,nema veštice.Voleo bi da od vas koji se u sve razumete i sve komentarisete dobijemo i neke predloge za resenja. Francuska suspendovala 3000 zdravstvenih radnika koji nisu hteli da se vakcinisu, Nemacka uvodi rigorozne mere, pojedine drzave u Australiji zabranile saobracajnu komunikaciju sa susedima i avionski saobracaj sa Evropom, Kinezi vakcinisali milijardu ljudi, nase susedne zemlje nam zabranile ulazak, a vi se vezali par sarlatana. Dajte resenja situacije pa da o njima razgovaramo. Primecujem da su se neki ljudi koji su se u medjuvremenu razboleli, povukli iz rasprave i ne pisu vise podcenjivacki ni o bolesti ni o vakcini.
Jesi li ti nas slušao.Nisi.Tako isto i ostali.Poštujem sve koji hoće da se vakcinišu i ne stojim im na putu.Ali nevakcinisane uslovljavati je malo prevršilo sve granice.Šta će oni koji ne smeju da se vakcinišu a tih ima mnogo.Šta da se radi-da se prinudno vakcinišu ili šta.Kako da se ljudi vakcinisu kad ste ih ubedjivali da je to prevara i da sluzi da se pojedinci bogate?
Ni na jednoj.A informacija za tebe i zokija posto vidim da me konstatno povezujete sa sendvicarima.Nemam poso, nikada nisam radio u drzavnim firmama.Nikada nisam bio clan stranke, glasao sam samo jednom i to nisam trebao pojeo sam govna pre desetak godina.A na kojoj televiziji si ti gledao doktore ako nije tajna
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Slusam ja vas od 14 11 2020. Ne umorni ste.Jesi li ti nas slušao.Nisi.Tako isto i ostali.Poštujem sve koji hoće da se vakcinišu i ne stojim im na putu.Ali nevakcinisane uslovljavati je malo prevršilo sve granice.Šta će oni koji ne smeju da se vakcinišu a tih ima mnogo.Šta da se radi-da se prinudno vakcinišu ili šta.
Pronađi mi,gde sam te ja nazvao sendvičarom i ovde citiraj da vide svi koji prate ovu temu ako si toliko ponosan-što kod čoveka izuzetno cenim.To što imamo različite stavove,to je drugo.I vi nama prezentirajte video koji vi podržavate a ne da nipodaštavate nekoga koga ne poznajete.I videćeš onda reakcije na te osobe sa snimka.Naroćito na ove iz KŠ koji ne znaju da li su došli ili pošli.Ni na jednoj.A informacija za tebe i zokija posto vidim da me konstatno povezujete sa sendvicarima.Nemam poso, nikada nisam radio u drzavnim firmama.Nikada nisam bio clan stranke, glasao sam samo jednom i to nisam trebao pojeo sam govna pre desetak godina.
Nikada nisam botovao i uvlacio se nikom u **greška.Niko vas ni primorava ninasta.Potcenjujem doktore koje gostuju na mafijaskim televizijama.
Za ove dr. koji lupetaju koji se lece snitom slanine koji dodatno zbunjuju i zaludjuju ovaj narod nemam komentar stvarno.Rade za rezim i to svi znaju.
Prvo ste lupali da nema virusa, pa da je blag.
Prenosite nebuloze koje tupadzije stavaljau po mrezama i zaludjujete ovaj narod isto kao i ovi rezimski doktori koji dolaze kod komunjare marica.
Pa se pozivivali na svedjane.Sta bi sa svedjanima?
Ajde kad si ti tako bistar prosvetli I nas napisi sta je bilo sa Norvezanima a sta sa Izraelom ali samo Bez filozofiranja i ako nije tajna odakle se ti to informises i znas sve o virusu i vakcinama ako ne slusas i ne gledas nista nigde,da nisi mozda clan kriznog stabaNi na jednoj.A informacija za tebe i zokija posto vidim da me konstatno povezujete sa sendvicarima.Nemam poso, nikada nisam radio u drzavnim firmama.Nikada nisam bio clan stranke, glasao sam samo jednom i to nisam trebao pojeo sam govna pre desetak godina.
Nikada nisam botovao i uvlacio se nikom u **greška.Niko vas ni primorava ninasta.Potcenjujem doktore koje gostuju na mafijaskim televizijama.
Za ove dr. koji lupetaju koji se lece snitom slanine koji dodatno zbunjuju i zaludjuju ovaj narod nemam komentar stvarno.Rade za rezim i to svi znaju.
Prvo ste lupali da nema virusa, pa da je blag.
Prenosite nebuloze koje tupadzije stavaljau po mrezama i zaludjujete ovaj narod isto kao i ovi rezimski doktori koji dolaze kod komunjare marica.
Pa se pozivivali na svedjane.Sta bi sa svedjanima?
On misli da su Kon I ekipa bogom dani a da su svi ostalu kupili diplome,a sto se tice Francuza ispada da je kod njih par budala pametnije od 3000 zdravstvenih radnika samo zato sto imaju mocPronađi mi,gde sam te ja nazvao sendvičarom i ovde citiraj da vide svi koji prate ovu temu ako si toliko ponosan-što kod čoveka izuzetno cenim.To što imamo različite stavove,to je drugo.I vi nama prezentirajte video koji vi podržavate a ne da nipodaštavate nekoga koga ne poznajete.I videćeš onda reakcije na te osobe sa snimka.Naroćito na ove iz KŠ koji ne znaju da li su došli ili pošli.
Najprihvatljiviji stav coveka koji je bio svojevremeno clan kriznog staba zaduzen za "opustanje" situacije za sta je i odlikovan od preCednika licno ,sa nekoliko neutmeljenih izjava u pocetku pandemije za koje bi trebao odgovarati.Sarlatani vode drzavu, loncar ministar zdravlja...
tih 3000 zdravstvenih radnika nije dzaba odbilo vakcinu, mozdasu teoreticari zavere ili sarlatani
Nesto se desava sigurno ali moje misljenje je da ono sto propagiraju sigurno nije, trenutno kod nas a koje ja poznajem dasu se razboleli su uglavnom vakcinisani neki cak i 3 puta
Trenutno mi je stav Dr Nestorovica najprihvatljiviji
Inace dobili smo od eu vozila za prevoz vakcina... sto znaci da ovome se ne vidi kraj i planirano je bockanje ko zna dokle
EU donirala Srbiji 26 vozila opremljenih za prevoz vakcina
Srpskom zdravstvenom sistemu je predato 26 vozila koja su opremljena za prevoz vakcina, a biće dodeljena za 24 ustanove širom države, čime će se rašiti ozbiljan logistički problem, jer su dosad morala da se iznajmljuju.rs.n1info.com