emigrant
Član
Misliš ko u Sjenici na referendumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaze jedan ovde moja baba ide na glasanje, pre toga joj je odrzano predavanje, ako zajebe zna da joj invalidska kolica ne ginuZa pocetak svako ko ima penzionera u domacinstvu neka ga 3. Aprila zakljuca u podrum.
Књажевац је изгледа општина пензионера а могуће је да их највише има у „руралним“ срединамаZa pocetak svako ko ima penzionera u domacinstvu neka ga 3. Aprila zakljuca u podrum.
Našao!!!Tako sam i ja zaglavio u Sremskim Karlovcima, vamo-tamo, niđe kafane, kad ti tteba !!!!
Pa taj sto nema staza je ceo zivot gulio socijalu i bolo ga tuki da radi, sad mu jos i to treba dati.Uvodi se socijalna penzija u visini oko 100E za ljude koji nemaju staza ili nemaju dovoljno za penziju. Sta sve nece smisliti?
Na Passatu se desava da digne ler na 1000 o/min i krene da trese. Na dijagnostici nema greske. Sad kod Žeravice sumnjaju na regulator pritiskaKojom mukom kod Žeravice? Šta je sa autom?
Мени није јасно шта теби није јасно у једној одвали од агенцијске вести. Агенције могу бити свачије и најчешће су у поседу оних којима не одговара никакав глас разума, па желе закувати још више.Kako reko ja skoro ovde mediji su čudo , al čuuudo , pogotovo ovde gdje je plodno tlo , inače informacije i dezinformacije pa to su moderni ratovi .
Gledaj sad iste novine , isti dan , isti čovjek , pročitajte ova dva članka pa da padneš sa stolice . A narod zino i sluša .
[/URL]
[/URL]
Ovde je vjerovatno negdje došlo do gluvih telefona u naredbi urednicima
Мислио сам да „лајкујем“ па сам одустао јер имаш и предлог који се може свакако тумачити. А свакако значи и да би тих 100 „јеврова“ могло да се додели и онима који већ имају добру пеМзију, па то није лепо.Pa taj sto nema staza je ceo zivot gulio socijalu i bolo ga tuki da radi, sad mu jos i to treba dati.
Kad vec daju onda neka daju regularnim penzionerima na penziju jos 100e pa da budu jednaki
Pogresno si pretpostavio. Imam valjda i drugog posla.Мени није јасно шта теби није јасно у једној одвали од агенцијске вести. Агенције могу бити свачије и најчешће су у поседу оних којима не одговара никакав глас разума, па желе закувати још више.
ПС
Претпоставио сам да си се замислио и покушаваш да схватиш суштину моје примедбе. Суштина је у томе да портал Независних уређује неко ко не зна како треба или неко ко је потплаћен да ствара забуне.
Погледаш време објаве и у обе објаве нађеш решење „загонетке“ (постоји и видео у којем Милановић говори)...Гадно је када писмени зину...