Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auu.Bićete i vi penzioneri pa će i vas strpati u podrum i u invalidska kolica.....Samo,šta ćete sa onima koji su se natrćili da bi dobili posao ili prošli po neki konkurs.Pa neki da ne izgube posao.....Ti gospodo draga odlučuju.Dosta penzionera ni ne izlaze na glasanje.
Prošli put su došli da me obaveste kako su moja deca bili da glasaju a ja još nisam a lažu-niko iz kuće nije bio da glasa.Napušio sam ga a i on je jedan od natrćenih koji je to radio za par crvenih.To je gospodo vaša ciljna grupa.Tu vi pokažite muda a ne na penzionerima.

Ja sam ga gledao na nekoj drugoj tv, kaze sad je na zeleno 28, a prosle godine bilo 15, a moj stric sto ima 5 jutara zita je lane zeznio se i pola prodao po 19 u zeleno.. reko ovaj nezna ni kako je bilo, a kamoli kako ce da bude.

Uvodi se socijalna penzija u visini oko 100E za ljude koji nemaju staza ili nemaju dovoljno za penziju. Sta sve nece smisliti?

Kako reko ja skoro ovde mediji su čudo , al čuuudo , pogotovo ovde gdje je plodno tlo , inače informacije i dezinformacije pa to su moderni ratovi .
Gledaj sad iste novine , isti dan , isti čovjek , pročitajte ova dva članka pa da padneš sa stolice . A narod zino i sluša .:haha:

Ovde je vjerovatno negdje došlo do gluvih telefona u naredbi urednicima

Kako reko ja skoro ovde mediji su čudo , al čuuudo , pogotovo ovde gdje je plodno tlo , inače informacije i dezinformacije pa to su moderni ratovi .
Gledaj sad iste novine , isti dan , isti čovjek , pročitajte ova dva članka pa da padneš sa stolice . A narod zino i sluša .:haha:

[/URL]

[/URL]

Ovde je vjerovatno negdje došlo do gluvih telefona u naredbi urednicima
Мени није јасно шта теби није јасно у једној одвали од агенцијске вести. Агенције могу бити свачије и најчешће су у поседу оних којима не одговара никакав глас разума, па желе закувати још више.

ПС

Претпоставио сам да си се замислио и покушаваш да схватиш суштину моје примедбе. Суштина је у томе да портал Независних уређује неко ко не зна како треба или неко ко је потплаћен да ствара забуне.

Погледаш време објаве и у обе објаве нађеш решење „загонетке“ (постоји и видео у којем Милановић говори)...Гадно је када писмени зину...

Pa taj sto nema staza je ceo zivot gulio socijalu i bolo ga tuki da radi, sad mu jos i to treba dati.
Kad vec daju onda neka daju regularnim penzionerima na penziju jos 100e pa da budu jednaki
Мислио сам да „лајкујем“ па сам одустао јер имаш и предлог који се може свакако тумачити. А свакако значи и да би тих 100 „јеврова“ могло да се додели и онима који већ имају добру пеМзију, па то није лепо.

Наравно да си у праву јер би тако плаћали џабалебароше или нпр. џепароше (мислим да ни једни ни други не уплаћују ПИО :haha: ).

Најбоље је да држава нађе начин да побољша (или омогући) онима који су радили а одвале им никакву пензију...од пољопривредника до радника који су цркавали у неким предузећима која су уништена или чак нису уплаћивала људима доприносе...

Мени није јасно шта теби није јасно у једној одвали од агенцијске вести. Агенције могу бити свачије и најчешће су у поседу оних којима не одговара никакав глас разума, па желе закувати још више.

ПС

Претпоставио сам да си се замислио и покушаваш да схватиш суштину моје примедбе. Суштина је у томе да портал Независних уређује неко ко не зна како треба или неко ко је потплаћен да ствара забуне.

Погледаш време објаве и у обе објаве нађеш решење „загонетке“ (постоји и видео у којем Милановић говори)...Гадно је када писмени зину...
Pogresno si pretpostavio. Imam valjda i drugog posla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh