Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od juče mi se pojavila nova vrsta pratilaca na jutjubu. Obožavaoc-Hejter, izuzetno kontraverzna ličnost. Šteta što mu je jutjub obrisao komentar, hteo sam da pokažem klasičan primer Ad hominem argumenta članu #Zoran0230. Citiraću ga pošto ne mogu da ga linkujem: Klipovi su mu odlični ali je čovek isfrustriran i arogantan... :haha: :haha: :haha:

Od juče mi se pojavila nova vrsta pratilaca na jutjubu. Obožavaoc-Hejter, izuzetno kontraverzna ličnost. Šteta što mu je jutjub obrisao komentar, hteo sam da pokažem klasičan primer Ad hominem argumenta članu #Zoran0230. Citiraću ga pošto ne mogu da ga linkujem: Klipovi su mu odlični ali je čovek isfrustriran i arogantan... :haha: :haha: :haha:
Ne razumem,šta imam ja sa tom pričom.I opet upotrebljavaš te stranske reči :unsure:

Ne razumem,šta imam ja sa tom pričom.I opet upotrebljavaš te stranske reči :unsure:
Hahaha, pa pokazujem ti na primeru šta su Ad hominem napadi, nije ti bilo jasno šta to znači...Uglavnom, kad se ljudi raspravljaju a nisu totalni idioti uvek se napada argumentom argument a ne ličnost...Razumeš sad?

Znači da su ovi svi što su se sprdali i zorge Ad hominemi,
I bre brate,treba mi 2 minuta da napišem :haha:

Па кад је се као проблем за икакву дискусију ад аргументум, проблем представља... хоминем чији словосочетанија лете изнад кукуавичијег гнезда. ;)

Al ga nakiti sad i ti. Ovde ce trebati prevodilac ukljuciti.
Ме не зезај и ти. Зезам се са Рајком и пишем му да је за дискусију у којој се сучељавају аргументи, као проблем се јавља особа (овде присутни Зоки) чије речи везане по смислу и граматички (то је значење накићеног руског израз "словосочетание") да лете изнад кукавичијег гнезда, мислећи на место (ментал институшн) на коме се одиграва радња истоименог филма са Џеком Николсоном.

Сад само чекам да се Зоки смртно увреди... ;)

Брате мили, које кратко код мене!?

Видиш да једва могу да склопим пост краћи од три пасуса. :)

Људи, видите пар банера на врху сваке странице форума? И онај десно, KWS-ов?

Знам ја да на врху и дну сваке стране стоје ти банери, да се перидично мењају, па и не регуструјем њихов садржај док листам форум.

И шта ми је било, погледам тај KWS-ов банер и видим да се на његовој десној страни окреће нека анимација, а на левој стоји фотка преломљеног клипа кукуруза и ту ми мозак уштоповао: какве везе имају KWS-ови хибриди са овим нашим форумским Момом (ко не схвата одмах, ето пар постова изнад Момин аватар)? Седим пола минута-минут уштопованог мозга, збуњен као прасе испред семафора, и у озбиљном ребусу како-зашто, док ми није синуло да једно са другим нема везе. :ROFLMAO:

To sam jedne dobre godine imao dkc neki grupa 600 tako dobar da sam naso par klipova sa 24 reda pa da uslikam , pa kad je dobro nek bude avatar . Slika je moja nije internet . Ako kad nadjem maunu soje sa 5 zrna promijenicu

Ja neznam kakav je obicaj, ali cisto sumnjam da bi Isus bio sretan sa ovim lomacama i narodno oslobodilackim pesmam udaranjem lancem od stranicu prikolice dok se vozi badnjak, najranije ujutru pucanje iz vatrenog oruzija i slicne ispade…
Ne bi Isus verovatno jer Isus vise gotivi nekog okicenog cetinara, zvezda na vrhu (obavezno), sedog bradatog tipa kojeg je marketinski tim kompanije coca-cola napravio... Sta jos... Daa! Obozava i irvase. Na njih otkida...
Ili eto mozda voli tirolske krampuse sa jarecim maskama. Uziva dok tuku decu granjem i korovom. Veli "valja se"

Razdvojte ljudi vec jednom narodne obicaje i religiju. Pa crkve su sve prihvatile od obicaja narodnih samo da se priblize narodu. Sve su to prelepi obicaji i zanimljivi na svoj nacin a tu su da nas podsete da svakako kad se dan zavrsi, svako od nas je covek i raduje se prazniku i druzenju. Nije bitno koliko novca ili materije ima na raspolaganju. Dok je obicaja zivih, bice i naroda i postovanja i ljubavi medju ljudima

Koliko vidim crkva radi protiv Boga - da bi se umilila narodu.
Sta sutra kad se poveca broj lgbt seronja uvest ce i neki njev svetac...
Uopste ne vidim razlog zasto ona nije tu kao neko ko ce ustrajat u konzervativnosti - smisao vere i jeste da se drzis pravila a ne da ih menjas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh