Sapatnik
Član
Па ја ни не знам да играм. "Редован" дан на послу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem,šta imam ja sa tom pričom.I opet upotrebljavaš te stranske rečiOd juče mi se pojavila nova vrsta pratilaca na jutjubu. Obožavaoc-Hejter, izuzetno kontraverzna ličnost. Šteta što mu je jutjub obrisao komentar, hteo sam da pokažem klasičan primer Ad hominem argumenta članu #Zoran0230. Citiraću ga pošto ne mogu da ga linkujem: Klipovi su mu odlični ali je čovek isfrustriran i arogantan...
Hahaha, pa pokazujem ti na primeru šta su Ad hominem napadi, nije ti bilo jasno šta to znači...Uglavnom, kad se ljudi raspravljaju a nisu totalni idioti uvek se napada argumentom argument a ne ličnost...Razumeš sad?Ne razumem,šta imam ja sa tom pričom.I opet upotrebljavaš te stranske reči
Ме не зезај и ти. Зезам се са Рајком и пишем му да је за дискусију у којој се сучељавају аргументи, као проблем се јавља особа (овде присутни Зоки) чије речи везане по смислу и граматички (то је значење накићеног руског израз "словосочетание") да лете изнад кукавичијег гнезда, мислећи на место (ментал институшн) на коме се одиграва радња истоименог филма са Џеком Николсоном.Al ga nakiti sad i ti. Ovde ce trebati prevodilac ukljuciti.
Ne bi Isus verovatno jer Isus vise gotivi nekog okicenog cetinara, zvezda na vrhu (obavezno), sedog bradatog tipa kojeg je marketinski tim kompanije coca-cola napravio... Sta jos... Daa! Obozava i irvase. Na njih otkida...Ja neznam kakav je obicaj, ali cisto sumnjam da bi Isus bio sretan sa ovim lomacama i narodno oslobodilackim pesmam udaranjem lancem od stranicu prikolice dok se vozi badnjak, najranije ujutru pucanje iz vatrenog oruzija i slicne ispade…