Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Neki put se zapitam dal'je danasnja mladez skroz otisla sa mozgom,ali ima svetlih slucajeva koji me razuvere i unesu malo sunca i osmeha u tmuran dan.

Kud ide ovaj svet... Svaki dan čujem nešto loše... Juče valjda neko dete palo sa zgrade, i sl, ne čitam detalje, samo preskočim , nemam srca da čitam o takvim stvarima..

Neki put se zapitam dal'je danasnja mladez skroz otisla sa mozgom,ali ima svetlih slucajeva koji me razuvere i unesu malo sunca i osmeha u tmuran dan.
Gest za divljenje od dece iz Cacka ,ali ono sto mnogo zabrinjava je sto je taj gest izostao od dece i profesora iz Loznice ,Sapca ,Bogatica ,Krupnja ,Vladimiraca ..... koji su direktno ugrozeni.

Srednjoskolci su maloljetni i kao takvi opsteprihvaceno se smatra da nisu zreli za neka promisljanja i proteste pa se nebi ni trebali petljati u tako nesto jer mogu biti zavedeni i iskoristeni od starijih da provode njihove ideje . Ne mislim za konkretan slucaj nego inace , danas mogu nositi parole protiv rio tinto a sutra mogu protiv neceg drugog . Cim nemaju pravo glasa i druge stvari nebi se trebali petljati nego uzivati u mladosti .Ali no...

Putujem za Sarajevo,na google mapi pokazuje da mi je najblize preko Loznice,Zvornika i Han Pijeska. Da li neko zna kakav je taj put i da li ima neki drugi da preporuci

Тачно! Однос Руса и Укајинаца је сличнији односу Срба и Црногораца/Монтерегрина.
Мислим да грешиш јер Срби и Црногорци никада једни другима нису чинили злодела, док су на пример Украинци од Руске деце правили цветове везујући их бодљикавом жицом око ногу за бандере и онда их остављали тако да скончаваји. То више личи на Хрвате и Србе.

Драле, пази кад знам на коју тачно фотографију мислиш. Да, то је био један од доказа монструозости "бендероваца", али се испоставило да то није имало везе са њима, већ неким лудаком који је то урадио у Пољској, да л' је био Украјинац или не, то није битно за причу о односима Руса и Украјинаца. Било је, наравно, епизода из Галиције и Волиња, али не оваквих као са том децом са фотографије. Било је екипе око Шухевича и Бандере и СС "Галичина", ал' такву патологију попут тог случаја са децом нису показивали.

Мислим да грешиш јер Срби и Црногорци никада једни другима нису чинили злодела, док су на пример Украинци од Руске деце правили цветове везујући их бодљикавом жицом око ногу за бандере и онда их остављали тако да скончаваји. То више личи на Хрвате и Србе.
Gdje si to procitao , rusi i ukrainci nisu do sada ratovali, bili su u jednoj drzavi nekoliko stotina godina barem jedan veci dio, , ratovali su ukrainci(zapadni) i poljaci , momentalno zbog drugih problema to su gurnuli pod tepih. Nesto dobro nisi procitao , ukrainci a i poljaci u ratu su ubijali cak i novorodjencad u kolevkama , u 2 sv ratu.

Pretpostavljam da je mislio na ove sa linka , po njima je snimljen kultni ruski film o dogadjajima u belarusiji , neko je napisao zlocini koje su bili tema za sindlerovu listu su diznilend u odnosu kakve zlocine su ovi radili u stvarnosti.

A mislim na ovaj ruski film

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh