Добар је Зоки, ал' ја понекад имам проблем да му пренесем поенту свог коментара, али и да схватим шта је поента његовог.A jel zna neko drugi da prevede sta me je zoran pitao ili zasto ?
...И знам да обострано разјашњавање неће да буде лак пос'о.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Добар је Зоки, ал' ја понекад имам проблем да му пренесем поенту свог коментара, али и да схватим шта је поента његовог.A jel zna neko drugi da prevede sta me je zoran pitao ili zasto ?
Momo,nisi glup čovek da ne znaš šta sam te pitao.Pitanje je vrlo jasno.Evo,Zorge je sigurno shvatio.Imaju posebne svoje crkve , a spadaju valjda u pravoslavce. Pa postoji vise pravoslavnih crkava kao sto se vidi ,..
Au Zoki pa zašto Rumuni kod nas imaju svoje pravoslavne crkve a pravoslavci su kao i mi.Momo,nisi glup čovek da ne znaš šta sam te pitao.Pitanje je vrlo jasno.Evo,Zorge je sigurno shvatio.
Sam si napisao da je valjda pravoslavna.A šta ako je katolička.
Hteo sam da kažem da ako su pravoslavci-što bi gradili posebne crkve ako ima pravoslavnih crkava koje su tu od davnina.T
Ima i naših u Rumuniju.To je druga priča.Au Zoki pa zašto Rumuni kod nas imaju svoje pravoslavne crkve a pravoslavci su kao i mi.
Rumuni su pretežno pravoslavci ali im je crkva autokefalna.Preko 70% su pravoslavci.Rumuni su unijati, a bice da su Ukrajinci takodje.
Poznajem nekolilo Ukrajinaca iz sela Devetine i okolnih sela, ovde ih zovu Galcijani, pravoslavci su i imaju svoju crkvuHvala na linku . Ovde pise da su ovi nasi Ukrajinci Grkokatolici . Onda je tako . Pojma nisam imao , a sutra cu se malo raspitati , moj stari zna o njima vise , ima vise drugova i idu po sahranama i sta god. Bio sam u njihovoj crkvi i lici vise na pravoslavnu . Bozic 7.1. ... Stoji se u crkvi ...Zanimljivo