Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ukrajinu su razgrabile zapadne grabljivice i postala je banana drzava kao i mi iz bivse sfrj... a narod vlast zamlacuje strahom od rusije kao ovde srbija-hrvatska da se smetnu teme o kradji i propasti iste drzaveJa mislim 0% .
Pravi scenario propagandni i izokreće činjenice. Krajnji slučaj i ono što je poenta , Ukrajina , iz nebitno kog razloga , a recimo iz straha , želi da pristupi natou . Putin to izokreće i pokušava da zabrani . Ljudi to žele u svojoj državi . Kao kad bi npr Srbija rekla , nemože Hrvatska da pristupi natou , ne svidja nam se , ako odluče napašćemo ih ? To je to ako objektivno gledamo , a subjektivno ako gledamo ...
Grijesis.Za stratesko oruzje oni su vec blizu jedni drugima i nema potreba niti straha od priblizavanja .
Da ili su Ameri samo tražili razlog da blokiraju brzo napredujuću ekonomiju koja nije u šakama MMF-a?!Kolko znam odnosi su bili u napretku i bilo je prica prilasku Rusije partnerstvu , ali je prekid dosao ruskom aneksijom krima .,
Dukej ovo sto kazes jeste logicno poredjenje . Ipak tu se radilo o dopremanju balistickih nuklearnih raketa ruskih na Kubu , a u slucaju Ukrajine , istinski , tu se radi da Rusima smeta postavljanje Patriot i slicnog oruzja , a znamo sta je to .
У Украјини живи 40% Руса. Сада су им одузели право на језик у државним структурама. И огроман је притисак на те људе. Они памте како су ономад њихови земљаци спаљени у Одеси. Да Украјинци позивају на мир а бомбардују Донбас. Да се наоружавају са офанзивним наоружањем. Да су западни плаћеници на фронту и да су западни инструктори у Украјинској војсци. Да је закључак Минског споразума да Украјина промени устав и призна Донбас као засебну територију у оквиру своје земље. И да их не напада. Али Украјина не испуњава те одредбе које су сама потписала. То је њен крај. Што пре се заврши ти људи ће моћи срећније да живе. Наравно као робови као и сви ми али срећније. Овако ће се мрцварити годинама.Ja mislim 0% .
Pravi scenario propagandni i izokreće činjenice. Krajnji slučaj i ono što je poenta , Ukrajina , iz nebitno kog razloga , a recimo iz straha , želi da pristupi natou . Putin to izokreće i pokušava da zabrani . Ljudi to žele u svojoj državi . Kao kad bi npr Srbija rekla , nemože Hrvatska da pristupi natou , ne svidja nam se , ako odluče napašćemo ih ? To je to ako objektivno gledamo , a subjektivno ako gledamo ...
Ajde ne lupaj kad neznas , imas tamo okolina Banjaluke i Prnjavora citave enklave ukrainaca , pitaj nekog u koju crkvu idu, unijati su (pravoslavna crkva koja je priznala papu, razlog ratovi sa poljacima pa da skinu sa vrata jos i papu , postali unijati a nastavili ratovati samo samo sa poljacima) , sto ne znace da su isto sto i katolici.Imam druga koji se oduvek izjašnjavao da je Ukrajinac, i katolik je. ( još dok je Tito bio živ... )
Straha od čega?Kako se ostale bivše sovjetske republike ne plaše?Možda zato što postoji Taškkentski pakt.Ja mislim 0% .
....где је решење уследило '63., три године пошто је као одговор на размештање америчких балистичких ракета средњег домета "Јупитер" и "Тор" у Турској, близу Измира 1959. године.Ipak tu se radilo o dopremanju balistickih nuklearnih raketa ruskih na Kubu ,