Radi. Mi smo imali svadbu pre dve nedelje. Skockano je i uredjeno sve.Zrenjaninci i ostali, da li možda znate da li kaštel Ečka radi?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi. Mi smo imali svadbu pre dve nedelje. Skockano je i uredjeno sve.Zrenjaninci i ostali, da li možda znate da li kaštel Ečka radi?
Mislim da ce 4g mreza da pobije komarce, 5g ce dokusuriti muve.ALARMANTNO! Dr Belojević UPOZORAVA Srbiju na novu opasnost: “Sada i oni prenose koronu?” - Objektiv
Iako se isprva mislilo da se kovid-19 prenosi isključivo vazduhom ili kapljičnim putem, šef Katedre za higijenu i medicinsku ekologiju na Medicinskom fakultetu u Beogradu prof. dr Goran Belojević tvrdi za Objektiv da koronavirus šire komarci i muve, kako među ljudima, tako i među životinjama. ‒...objektiv.rs
E pa stočari,kakav vam je sad komentar.
Bagrem je nista za tkz. kiselo drvo , to je posast , je**** tko ga je donio u europu , njega sigurno nisu imali u holandiji .Ako se računa drvna masa onda sam suguran da je bagrem jači po svakom kriterijumu.
Ali sa druge strane, holanđani imaju nacionalni praznik koji slavi dan kada je u toj zemlji iskrčen poslednji bagrem.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
To je doktor koji je sa vašim stavom (vakserskim) i jedan od onih koji je širio paniku i dolazio u studio i sa maskom i vizirom.Da bar nepise prva rijec , ALARMANTNO , mozda bi i procitao .
Ozbiljni info portali i novine ne pocinju naslove tako , a izjave strucnjaka su potkrijepljene njegovim ili necijim istrazivanjem kako vec to po pravilima ide a ovde sumnjam da ima kvalitetnog istrazivanja sudeci po naslovu.
A opet je kod nas poželjan u nebranjenim riječnim plavnim šumama, staračama i slično, jer je bolji za ogrev u svakom slučaju od vrbe i topoleBagrem je nista za tkz. kiselo drvo , to je posast , je**** tko ga je donio u europu , njega sigurno nisu imali u holandiji .
Žljezdasti pajasen – Wikipedija
hr.wikipedia.org
To drvo nije za nista , ni za ogrijev a otrovno je i smrdi, em kod nekih izaziva u dodiru sa listom alergijske reakcije. Siri se gore od ambrozije , sjemenom a i korijenom, a raste nenormalno brzo kakava paulovnija, kad sam prvi put vidio paulovnije po selu pomislio sam donijeli jos vece sranje od kiselog drveta ali nije , ne razmnozava se i nije ostalo ni 1% od onih sto su posadili , nije ni zasta , neko bacio reklamu i zaradio na sadnicama kao obicno.A opet je kod nas poželjan u nebranjenim riječnim plavnim šumama, staračama i slično, jer je bolji za ogrev u svakom slučaju od vrbe i topole
Kao što znate holanđani su se za svoju zemlju izborili tako što su veći deo oteli od mora.Za nas neupućene , šta fali bagremu pa su ga holanđani iskrčili?