Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije do magneta, vec do lošeg kvaliteta čipova, jednom rečju pregoreli im čipovi.

Verovatno su ubacili čipove iz ove naše novootvorene fabrike koja se nalazi tik uz fabriku letećih automobila a u konzorcijumu Srpski Mercedes.

Čipovi još nisu stigli na red.Samo polako_Ovo se tek teren ispipava,koliko i na koji način će masa biti poslušna.I sami smo svedoci,šta uradi strah.Na stranu i virusi i sve ali spremaju nas vrlo uspešno za nešto što se ni vakserima neće svideti.Ali biće prekasno za promene.Na prvom mestu su uspeli da nas zavade i sada će doći do diskriminacije ne vakcinisanih bez obzira na razlog ne primanja vakcine.
Slično su uradili i sa poljoprivredom i sad svi ćute i na subvencije od 4000.Igraju se sa nama kao mačke s miševima.A kada sam ja o tome pisao,mnogi su me ismejavali.Ali niko se neće probuditi dok mečka ne počne da se valja.
Samo da dodam da kod nas nenormalno niču bandere telekoma.Narod niko ne pita ništa.Samo da nam uđu s kamerama u kuće i to će biti vrhunac.
Izvođač reče da tu nema nikakvog zračenja.

Poslednja izmena:
Da ,da postoji jedna zanimljivost u vezi nje, ako ti je prvi tretman kod nje, sve je gratis, svaki naredni tretman se placa, istina samo dvaj's marki, a sto je mnogo jevtino, obicno kasnije platis mnogo vise. :)

Koliko sam ja analizirao, ali to je jedna vrsta zove..
Nisam uspeo naći ekonomsku opravdanost o kojoj neki trube..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ako se računa drvna masa onda sam suguran da je bagrem jači po svakom kriterijumu.
Ali sa druge strane, holanđani imaju nacionalni praznik koji slavi dan kada je u toj zemlji iskrčen poslednji bagrem.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Kanadska topola u Mačvi,nema bolje.Za 20g.trebalo bi da ima 2 kubika u stablu.Sadim ove godine malo manje od 2ha u nebranjenom delu do Save.Trebalo bi da se zasadi oko 1000 komada.Sadnica od 2 g sa njihovom sadnjom je 2,2 evra po kom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh