Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje dve vrste bagrema.Beli i žuti.Žuti bagrem je vekovima bio na našem podneblju i razmnožavao se isključivo sađenjem sadnica.Ni je imao seme i imao je tvrdo kvalitetno drvo,kako za ogrev,tako i za građu.Komunisti su doneli takozvani beli bagrem koji se razmnožava i putem semena i on je upropastio naše šume i polja.Drvo od belog bagrema brzo raste ali ni je kvalitetno za ogrev a posebno ni je za građu.Sve jedno na neki način korisne su obe vrste jer cvetaju i čine odličnu ispašu za pčele,a bagremov med je najcenjeniji na tržištu.
Kod nas ima samo ovaj beli.Terali nas u skoli (1-4 razred) da skupljamo seme da bi ga razmnozavali.To govno od drveta unistava hrastove sume ovde.

Da li neko moze da napise onaj recept od golubijeg djubriva, za prskanje kukuruza kojeg je ostetio grad?Ili bar da mi kaze gde da gledam?

Znam da je pisano negde na forumu, trazio sam svuda i ne mogu da nadjem

Evo ovde:

E pa stočari,kakav vam je sad komentar.
Šta sve neće izmisliti

Da nije neopterećenih ne bi ni bilo diskusije o koroni.A Miki je i korektan i ne upušta se sa Vama u diskusiju.
Nema sta Miki da bude opterecen ili ne KORONA JE ZVANICNO NESTALA PREKO NOCI KAO DA JE NEKO PRITISNUO CRVENO DUGME A AKO SE ODJEDNOM BUDE POJAVILA BICE JER JE NEKO OPET UPALIO SVETLO I TO JE TO
Ali najalarmantnije u celoj ovoj predstavi je da svi koji su primili vakcine kada stave mali MAGNET NA MESTO VAKCINISANJA ON STOJI ZALEPLJEN ILI NAMAGNETISAN SA UNUTRASNJE STRANE PROVERENO VISE PUTA U PODUNAVSKOM REGIONU.........tako da smatram da je kolega Miki samo zeleo da upozori na nezeljene efekte a osim namagnetisanosti sta sam danas cuo za jednog mog dobrog drugara i kako je on nadrljao od vakcine ali je mozda bolje da ne pricam ni koju je primio ni koja su nezeljena dejstva bila cisto da ne bi sirio paniku a stvar je veoma ozbiljna a sto rece nas kolega SUDARSKI ........A JEZA ME PODILAZI KADA SE SETIM NJEGOVIH RECI a citiracu JEDNOM KADA UDJE TA TAJ SERUM U COVEKA NIKAD VISE NE IZLAZI VAN. Zvuci surovo ali je nazalost istinito .Neka nam je bog u pomoci🆘

Jel ima neko kontakt od kolege Zorge-ta, ili kako da ga nadjem na fb?
Vidim da neko vreme ovde nije aktivan.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Не могу да нађем тему, да ли има неко проблема са тапатоком? 30-так секунди ради и заблокира.

Jel ima neko kontakt od kolege Zorge-ta, ili kako da ga nadjem na fb?
Vidim da neko vreme ovde nije aktivan.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ako je primio vakcinu verovatno više nije aktivan ni na fejs-u :haha:

Ako se setim , kasnije ću da proverim ovo sa magnetom ( Sputnjik V )

Nego ni p.p ( poznavalas prilika ) nije aktivan od kako je pocela masovna imunizacija

da se i on nije bockao :sta:

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc,granicni prelaz donji moholjac jel radi? Posto na google maps mi pokazuje da neradi a nemogi nigde da nadjem nesto vise o tome

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ако иде пун гас око 1.5 литара. Пре коришћења ако није дуго радила очистити карбуратор иначе ће зезати и неће радити на пуном гасу.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh