Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na žalost,sada smo na tom putu a da bi se to promenilo,mora se razmišljati samo logično.Narod je u strahu jer se igra vrlo mudro.Mislim da mnogi i što su se vakcinisali ni sami ne znaju zašto su to uradili.Neko im govori da će imati blaži oblik.Ko to može da garantuje.Iznad Boga su.

Ocigledno je da virus ide u talasima .

Pitanje od milijardu dolara je STA IZAZIVA TE TALASE ?

Sta sad , zasto i u Indiji opada broj , da nisu mozda uspeli da podele milijardu vakcina ?

Naravno da ne smemo odbacivati medicinu i farmakološki industriju ali pre toga nauka mora naci odgovor na gore postavljeno pitanje .

Padaju druže maske,samo sporo.A naši i dalje tvrde da je razlog pada imunizacija.
Kolakušić na kraju intervjua spominje Japan,koji ima malu stopu imunizacije ali izuzetno disciplinovana nacija.Taj Japan nije spomenut od strane naših stručnjaka,nego Indija,gde ljudi vise po vozovima...
Promijenio si misljenje zorane , prije nisi bio za pridrzavanje propisanih mjera protiv sirenja epidemije ,distance,maske , ne okupljanja ,...

Otkud ti to da sam promenuo mišljenje.Potpuno se slažem sa Kolakušićem.O prevari,pišem sve vreme i o davanju velikog publiciteta.Lepo je Momo čovek sve objasnio.Nemoj da više zalazimo u duboke rasprave.Sve izlazi na vidalo.Kako je moguće da i vi i mi imate pad zaraženih a mi imamo daleko više vakcinisanih.Zar to nije jedna od laži da je imunizacija zaustavila pandemiju.Ne bih ni pisao ali smo sad telili kravu.Nemam više snage da pišem o gomili nelogičnosti koje ne vidite ili nećete da vidite.

Padaju druže maske,samo sporo.A naši i dalje tvrde da je razlog pada imunizacija.
Kolakušić na kraju intervjua spominje Japan,koji ima malu stopu imunizacije ali izuzetno disciplinovana nacija.Taj Japan nije spomenut od strane naših stručnjaka,nego Indija,gde ljudi vise po vozovima...
Evo ovde si napisao . U pravu jesi , podrzavas Japan koji se dobro izborio sa pandemijom , ne sa vakcinacijom , ali sa svim drugim mjerama , ali nisi ranije bio za to.

Evo ovde si napisao . U pravu jesi , podrzavas Japan koji se dobro izborio sa pandemijom , ne sa vakcinacijom , ali sa svim drugim mjerama , ali nisi ranije bio za to.
Šta podržavam,mere,vakcinaciju.Šta pričaš ti čoveče.Bruje mediji kako je svemu zaslužna vakcinacija.Pa vi ste prvi primer da to nije tačno.Pa vi ste zajebali i Japance.Koje ste to mere preduzeli a da mi ne znamo.
Kakve su to mere specijalne sprovodili Japanci i zašto je samo 2% vakcinisano.Neko je onda prost-ili mi ili oni.Baš bi me zanimalo ponašanje medija u Japanu pa da i mi tako postupamo.Ali naravno Japanci sigurno nisu u eksperimentalnoj fazi kao mi.Mi smo gori od miševa.
Nemojte mi samo pisati šta sadrži vakcina koja je sklepana za kratko vreme.Kako mi o vakcinama nemamo pojma.I ne treba tu velika pamet.Lepo je čovek sve objasnio.Ali Momo ako naiđe taj indijski onda ne važi vakcina koju si primio ali su te stručnjaci ubedili da te štiti od svih mutacija.Ali će tvoja psiha biti mirna i nećeš se mnogo jediti.To je jedina pozitivna stvar kod vakcinisanih.To je generalno.Ali moraćete opet da se vakcinišete.Čak mi dođe da pomislim da su to vakcine protiv sezonskog gripa.

Antivakseri opet vilene po forumu. :D

Meni jedan drug reko da tuzim astrazeku i da im nardim da mi povade antitela. :haha:

Ja cu prvo kod babe Draginje da mi salije stravu.
Ponesem samo par kg olova da otopi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kažu da neka Ruža iz Resnika vadi čipove uspešno.Možda se javi neko sa njenim kontakt telefonom. 🤔
Ako nadjes broj,salji mi ! Cale i starci imaju velike probleme. Kad prolaze jedni pored drugih odbijaju se po hodniku ko loptice skocice. Izgleda da su nesto zabrljali tokom vakcinacije,pa su im magneti istog pola i sad muke zive.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh