diesel d-60
Član
Mozda sam i pobrko, ali mislim da nisam ako jesam izvini, ali evo i iz ovog sadasnjeg pisanja poneki zakljucuju da si nacionalno nastrojen… ja sam to zakljucio po onome kad se pisalo o oranju puta i svega gde si rekao da bunjevci oru sto nije za oranje… eto opet kazem mozda nisi ti ili mozda nisam dobro razumeo.. ali ako jesam, hteo sam da pitam kako onda da te izglasamo… ja nikada nisam ni zamisljao da nekog ko radi nesto neposteno opisem po naciji, nego po njegovom delu ili nedelu.. evo neznam sta si ali po pisanji zakljucujem da si pripadnik vecinskog naroda koji je isto tako vestacki naguran tu iz straha da se ne ostane bez teritorije kao da mi koji smo ovde vise od 3 veka ne volimo prostor gde zivimo pa cemo ga nekom pustiti… jes da ga ovaj patriotizam od strane vecine toliko voli da ga uopste ne cuva i ponasa se svako kao da je samo tu par godina i posle bas ga briga sta ce biti, tu mislim na neodrzavanje nicega… Jer ako je Vojvodina srpska onda bi bar vi srbi koji tu zivite trebali da se zauzmete da ovi prostori ne budu samo krava muzara, jer mi nemozemo posto nas je malo… I opet kazem izvinjavam se ako nesto nisam dobro zakljucio ili sam pomesao sa nekim drugim.