Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosta dugo pratim šta radi Mask, i to svakako nije jedna srećna slučajnost.
Čovek je napravio ono što ni Nasa ni Rusi nisu uspeli: višekratnu svemirsku letelicu.
Napravio je prava električna kola, paypall, internet patenti, veštačka inteligencija, intralink, i ko bi više naveo sve njegove mozgarije..
Nemojmo biti srbi uvek i po svaku cenu. Navikli smo omalovažavati, prešlo nam u vekovnu naviku..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ajd da se ja uključim,dakle znate ono,uhapse recimo dilera kako prodaje maloletnicima ne ku drogu ,e i dođe se do suda i on se oslobodi kao prekršena neka procedura bla,bla.
To je demokratija,serem se ja na nju.
E dok je toga nema nama spasa.
Doće ovi đilas i ostali na vlast,i ja sad očekujem pretrtese poreske inspekcije recimo u knez agrar,i normalno sve se lepo dokaže odakle i kako,oduzimanje i robija za njega i one koji su mu pomagali u švercu.
Ili prekršen ustav kod otimanja penzija,ko je potpisao robija ,prekršen ustav.
Aha ,baš će se to desiti,kako ne.
Glasajte za mene lopovima odseći ruke,dilere poubijati.
A bome i poštene ruke ratarske koje su se omastile kad je počela državna zemlja da se izdaje,da se lepo vidi ko nije plaćao i ko je radio protivpravno.
za bolju Srbiju glasajte za mene.
Ajd i da si u pravu, ali evo ja na primer samo iz tvojih pisanja na forumu sam zakljucio da kod tebe samo bunjevci nisu dobri… i jos sa par pisanja sam zakljucio da obicno u tvom vidjenju neko ko je manjina nije posten…

Doće ovi đilas i ostali na vlast,i ja sad očekujem pretrtese poreske inspekcije recimo u knez agrar,i normalno sve se lepo dokaže odakle i kako,oduzimanje i robija za njega i one koji su mu pomagali u švercu.
Саво, јеси ли се родио тако наиван или ти је то последица нека кранијалне трауме у детињству?

Ће 'урац тако нешто да се догоди, баш као што се догодило кад су "Ђилас и остали" пали са власти, па су којекакве мутиводе извођене на суд. Значи - не!

Ja ne mogu vjerovati da vi u Srbiji uopste razmisljate da li treba mjenjati vlast i sta ce biti ako se promjeni, dok je tako nikad se nece promjeniti...
A sto je najgore jos niko nije pokusao izdvojiti ime nekog opozicionara i rekao ovog covjeka treba podrzati, izgleda da je veliki broj ziherasa medju vama

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Kao što su Ilon Mask, Bil Gejts i Bezos stekli kapital vrednim radom?
Sistem u kome par porodica može da poseduje kao polovina čovečanstva (3.5 milijarde ljudi) nikako nije pravedan niti održiv.
Ono što niko od komentatora ne pominje je da je to poredak koji uništava život na zemlji a to je zabrinjavajuće.
Obično tu priču o par porodica i ostatku pričaju ljudi, koji su uhlebljeni na nekom toplom mestu pored fikusa, vuku nekoliko prosećnih plata i deru se o nepravdi.

Nisam tu da pričam o pravdi ili nepravdi.
Želim samo da kažem kako je to sve u ljudskoj prirodi.
Da sad, u osam ujutro svu imovinu sveta podelimo ravnopravno celome čovečanstvu, ja sam uveren, da bude do osam uveče dobar deo tih novih 'privatnika' svoju novo stećenu imovinu preprodao u birtiji, komšijama, na pijaci, kladionici...
Isto ko možemo bit sgurni kako će se odmah pojaviti neki, koji će da idu okolo i uverevaju narod kako je to sve bezvredno i kupovat to za sitniš.

A sto je najgore jos niko nije pokusao izdvojiti ime nekog opozicionara i rekao ovog covjeka treba podrzati
Сви до једног су некоћ били влас' и на тој позицији се нису прославили нити покушавали да остваре, нама, бирачима, декларисане циљеве.

А да се батргам да враћам на влас' неког бившег главоњу.... па то ми је угођај к'о да за ручак подгревам јуче печени кромпир.

Taj sto bi uveravao da ne vredi i kupovao, to bi bio neko svesteno lice.. oni samo velicaju vanzemaljsku vrednost, samo na novac misle…
Ja bi rekao da treba uvesti takav sistem da u svakom trenutku svako ko ne radi kako treba moze da odgovara, i to narod ohorcen da ga skida… i onda bi svaka bagra iz straha od toga radila kako treba, pre svega zato su zakoni i kazne izmisljeni.

pa normalno da niko nije procesuiran kad su gotovo sve bitange 2012 ili 2013god presle iz bivse vlasti u naprednjake ili ostale stranke koje su sada na vlasti,gde ce da procesuiraju sada svoje...sto se tice Djilasa gradjani Beograda najbolje znaju kako je vladao tamo cim su ga ponovo izabrali 2012 godine kada je u Srbiji zajahao presvuceni radikal,takodje i Pajtica u Vojvodini

Ajd i da si u pravu, ali evo ja na primer samo iz tvojih pisanja na forumu sam zakljucio da kod tebe samo bunjevci nisu dobri… i jos sa par pisanja sam zakljucio da obicno u tvom vidjenju neko ko je manjina nije posten…
Ajd leba ti,kako si ovo zaključio,i gde sam rekao da bunjevci nisu dobri?
Pobrkao si nešto,ajd da si napisao da gembeše prozivam,oni ovde su većina,a ako ćemo o bunjevcima i među njima ima onih ,,poštenih'' pa kako im više odgovara čas su bunjevci čas hrvati.I napisao sam da sam na rtv video odn .prvi put čuo za termin bunjevački hrvati,šta ja ne mogu da svatim jer žive u vojvodini 300 godina, a uzeli hr državljanstvo.
I lepo je nort army napisao,a ja bi to lepo svima ko ima dvojno državljanstvo a rođen u Srbiji lepo oduzeo državljanstvo ako neće da se odrekne onog drugog,pošteno isplatio imovinu i ispratio do graničnog prelaza,bez obzira koje si nacije,i Srbe koji su uzeli mađarsko državljnstvo ,bosansko,cg,hr sem prognana lica koji su bežali zbog noža ustaškog.

sav besmisao ove vlasti,mnogi nisu svesni koliko smo opet nazadovali u ovih 10godina,sve nam se raspada

inace poceli smo da uvozimo struju jer nam je kolaps u Epsu,povukli su sav mazut iz rodnih rezervi da bi ponovo pokrenuli TENT(inace tent stao samo dva puta do sada-bombardovanje i poplave) U ovom trenutku uvozimo 1250MW po ceni od 322 €/MWh.
a zima jos nije ni pocela

Саво, прогнана лица су прва дочекала путовнице и отишла из села. Причали како су незадовољни и зато су отишли. А све су овде добили као да су рођени овде. Сећам се кад су дошли овде у село свако ко је могао је носио шта је имао. Кад су се ствари стабилизовале први су рекли да овде живимо као сиротиња.

Ja znam da svaki stariji bi se vratio u liku baniju kordun.
Problem je u tome sada što su glasačko telo i sad već drugo dete po redu,ako ne i treće,rođeno u Srbiji se vodi kao izbeglica.i dobija pomoć za glas.(ne po redu već po kolenu)
Samo da se naglasi izbeglica ne može da ima radni odnos,ko radi gubi status izbeglice.

Ajd leba ti,kako si ovo zaključio,i gde sam rekao da bunjevci nisu dobri?
Pobrkao si nešto,ajd da si napisao da gembeše prozivam,oni ovde su većina,a ako ćemo o bunjevcima i među njima ima onih ,,poštenih'' pa kako im više odgovara čas su bunjevci čas hrvati.I napisao sam da sam na rtv video odn .prvi put čuo za termin bunjevački hrvati,šta ja ne mogu da svatim jer žive u vojvodini 300 godina, a uzeli hr državljanstvo.
I lepo je nort army napisao,a ja bi to lepo svima ko ima dvojno državljanstvo a rođen u Srbiji lepo oduzeo državljanstvo ako neće da se odrekne onog drugog,pošteno isplatio imovinu i ispratio do graničnog prelaza,bez obzira koje si nacije,i Srbe koji su uzeli mađarsko državljnstvo ,bosansko,cg,hr sem prognana lica koji su bežali zbog noža ustaškog.
E vidis Savo ja sam gembes i ponosam na to,nemam dvojno drzavljanstvo i nikad necu uzeti,zivim u mesovitom braku i super mi je, dete mi ima dvojno drzavljanstvo i nije pobeglo iz ove tvoje drzave jer izgleda ono ne pripada gembesima.Sreca nasa da ni ti ni ja necemo biti vlast ti bi gembese ispratio a ja bi sve Srbe vratio u ovu drzavu jer sto da se tamo muce u tudjini.Molim te prestani vise sa tim gembesi napusti ih i dodji tu, kod mene ste vecina i zivi se super prosto med i mleko.Ne uzimaj nista za zlo samo imamo razlicita gledista.Pozdrav

Чекај, озбиљно питам: "у мојој књизи", Калман је мађарско име, а "гембеш" ми је термин за инертног човека, онога кога тешко покренеш. Је л' то испада да се у некаквом сленгу, онако уопштено, Мађарима наденули надимак "гембеши"!? Откуд то!? :unsure:

Jeste madjarsko ime a gembes sam kao mali zapamtio za nas madjare.Prezime mi je Rac sta je nekad bilo namenjeno srbima u kraljevini.Tako da sam u prednosti u odnosu na neke jer zastupam oba naroda

Prezime mi je Rac sta je nekad bilo namenjeno srbima u kraljevini
То нешто к'о фора са другаром са војне вежбе. Седимо ми докони резервисти и ћаскамо и ја га питам:
- "Је ли Војо, какво ти је то презиме? Знаш да су у мом крају стари људи некада тако називали кравату?"
- "Мађарско. Ја сам Мађар."
Пар секунди ћутања...
-"'Ај не свирај! Мађар си, а зовеш се Војислав!"
-"Не, не... Озбиљно. Ћале ми се зове Ференц, а мајка... (заборавио сам име, ал' непогрешиво мађарско)"
-"Како... откуд... а што су ти онда дали име Војислав!?
-"Па свидело им се име!"

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh