Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нисам те разумео. Поверовао у чији одговор?Зорге, и јеси ли поверовао у одговор?
Odgovoruću ti ovaj put strpljivo.Kazi mi ali bez okolisanja jesi li za KRALJA I MONARHIJU i kakvo je tvoje misljenje o ovakvom obliku vladavine. Drugo imas li sta da zameris iz drugog svetskog rata vladi u izgnanstvu dali su opravdali tvoja ocekivanja ili je ostao gorak ukus ili neko razocarenje. Ja sam pokusao da skrenem paznju da nije bilo mnogo solucija i neke alternative tada ali mozemo da izvlacimo iz istorije milion stvari koje nisu opravdala ocekivanja ali na pitanje A KAKO JE TADA TREBALO I STA JE TADA BILO NAJBOLJE ZA NAS NIKO NE ZNA ADEKVATAN ODGOVOR
Како рекоше оно? "Вермахт је имао веће губитке у покушају да заузме дом Павлова у Стаљинграду, него током заузимања Париза."Nije ti poznato kako se Francuska sa 80mil stanovnika branila, i kolike je imala gubitke stanovništva tokom ww2?
Sve sisteme smo prosli i nigde se nismo snasli a ako je za utehu izgleda da su se samo Slovenci snasli bolje od ostalih a sve ovo ostalo na Balkanu su bunardzije a sada smo kolonije i vise se i ne pitamo nista sada je novi parlamentarni robovlasnicki sistem jos nam je taj ostao da ga probamo pa da ugasimo svetlo ko ostane zadnjiOdgovoruću ti ovaj put strpljivo.
Kralj čim je pobegao i ostavio svoj narod na cedilu, naravno da više nema nikakav legitimitet da vodi Srbiju.. Izneo onolike tone zlata i pobegao, vidi čuda kod dobrih engleza. Neki običan građanin je mogao dezertirati, ali kralj.. Za mene je to potpuno završena priča.
Za komunjare sam ti rekao sve što mislim o njima, to je jedna pogana sekta koja je nanela neverovatna zla gde god da se pojavila.
Nažalost, oni kod nas i dalje funkcionišu skoro punim kapacitetom, i gle čuda, tu priču vodi baš ovaj koga najviše napadaš.
Zaista ne kapiram da ne uspevaš da vidiš tako očiglednu stvar.
Hvališ komuniste kao da si još pionir titovoj osnovnoj školi, bez da si ikada analizirao krvave rezultate njihove vladavine, a sa druge strane napadaš njihovog aktuelnog predstavnika na vlasti. Neznam šta te sprečava da razmisliš.
Što se mene tiče, ja sam za poštenu parlamentarnu demokratiju. Smatram da nije nemoguća kod ovako malobrojnog naroda kakav smo mi postali..
Dakle, nisam ni za kralja pobegulju/izdajnika svog naroda, a za komunjare ima li potrebe da nešto kažem?
Ti si celo vreme ograničen samo na te dve opcije, i ne primećuješ ništa van toga..
Pokušao sam da te ispoštujem..
Та играа се у нашим крајевима зове "прстена"тј крије се прстен испод 5 капа и после се тражи и крије.Нама је то увјек била добра игра да се попије и поједе уз њу.Svaka igra je dobra. Čovjek je sretan dok se igra a kad prestane igra počinju muke. Onaj ko uspije posao pretvoriti u igru je najsretniji čovjek na svijetu.
"Здраствујте. Ја рускиј акупант. У мења прафесија такаја. Так слажилас исторически...."Pitam spik inglis , kazu no no , tolka Ruski . Ti govoris po Ruski , pitaju me , ..ocen ploho , kazem .