Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ps . Jos da pojasnim zasto mislim da prekinemo dio diskusije oko potrebe vakcinisanja . Zato sto necemo promijeniti misljenje ni ti ni ja , pa nema smisla kuckati dzaba . Jel se slazes ?
Slazem se potpuno ali zar nisi insistirao pre sat vremena da se upravo prica o vakcinama ali Momo ako nisi potpuno siguran u svoju odluku nemoj da zuris sa vakcinacijom ti barem zivis u zfravoj sredini i u mestu gde nema mnogo ljudi. Dali verujes doktoru Konu ❓

Znaci revakcinacija a ako ubace 6 do 8 vakcina to bi bilo kao da ga saltas iz prve u drugu pa iz druge u prvu i tako vise puta

Slazem se potpuno ali zar nisi insistirao pre sat vremena da se upravo prica o vakcinama ali Momo ako nisi potpuno siguran u svoju odluku nemoj da zuris sa vakcinacijom ti barem zivis u zfravoj sredini i u mestu gde nema mnogo ljudi. Dali verujes doktoru Konu ❓
On je samo bacio kost sa očiglednom namerom.
Momo,nemoj mi se obraćati jer mi ništa novo nećeš reći.Spremaj mašinu za setvu:nafta ide polako u nebesa.Migranti kod nas u blizini se gomilaju ( ljudi ne smeju da izlaze iz kuča u pograničnim selima).Mnogima nije isplaćena pomoć od istog tog kovida kojeg toliko forsiraš.Premija za mleko,podsticaji za krave-predato u julu prošle godine.To je ono što sam se na brzinu setio...To se nalazi iza Covida i još mnogo toga.

Evo da i ja kao i vlast skrene pricu na drugu stranu, opuzise Leku za nemoral i silovanje....
Sta je bilo i sta se desilo to njih dvoje najbolje znaju ali vidim da ga vec unapred osudise
U toj temi jedna poucna prica...
Optuži jedna devojka jedno momče da ju je na silu uzeo. Dovedu ih oboje pred Kneza Miloša. Momče se kune da je ona dobrovoljno pristala, al devojka ne popušta da ju je ovaj prisilio. Vidi Miloš da tu nisu čista posla, istera ih napolje, pa onda naredi da mu opet uvedu samo devojku: "Noćas ima noć zajedno da provedete. Evo ti ovaj dukat, ne budeš li ga sačuvala da ti ga ne otme, nećeš se glave nanositi". Devojka izađe, a uvedoše momče: "Ovoj sam dao dukat. Ne budeš li ga oteo od nje, nećeš se nanositi glave ! Ajd sad!". Ujutru, dovode ih pred MIloša. Momče svo izgrebano, krvavo i pokunjeno, devojka raščupana, ali, sva ponosna, stiska dukat u ruci: "Sačuvala sam ga, svetli Knjaže !" - "Činiš voliko, pa što onu svoju nisi tako čuvala i branila ! Nego, ajd sad pa da se privenčate !"

Evo da i ja kao i vlast skrene pricu na drugu stranu, opuzise Leku za nemoral i silovanje....
Sta je bilo i sta se desilo to njih dvoje najbolje znaju ali vidim da ga vec unapred osudise
U toj temi jedna poucna prica...
Optuži jedna devojka jedno momče da ju je na silu uzeo. Dovedu ih oboje pred Kneza Miloša. Momče se kune da je ona dobrovoljno pristala, al devojka ne popušta da ju je ovaj prisilio. Vidi Miloš da tu nisu čista posla, istera ih napolje, pa onda naredi da mu opet uvedu samo devojku: "Noćas ima noć zajedno da provedete. Evo ti ovaj dukat, ne budeš li ga sačuvala da ti ga ne otme, nećeš se glave nanositi". Devojka izađe, a uvedoše momče: "Ovoj sam dao dukat. Ne budeš li ga oteo od nje, nećeš se nanositi glave ! Ajd sad!". Ujutru, dovode ih pred MIloša. Momče svo izgrebano, krvavo i pokunjeno, devojka raščupana, ali, sva ponosna, stiska dukat u ruci: "Sačuvala sam ga, svetli Knjaže !" - "Činiš voliko, pa što onu svoju nisi tako čuvala i branila ! Nego, ajd sad pa da se privenčate !"
Lečić je prošao poligraf.Koliko je on merodavan.
Da skrenemo temu da je nafta skočila

Skočilo je sve što ne treba da skače.
Juče bio kod jednog prijatelja kome rade kuću poslije potresa. Kaže! Sav građevinski materijal poskupio 40%.
Ne znam dali je to samo u mom kraju ili je u pitanju epidemija.

Ako smo mi vakcinofobi,kako ovo objašnjavate Vi koji niste.Nije cilj da tebe odvrati od vakcinacije.Po meni ko želi neka se vakciniše i obrnuto Da li nema dovoljnog odziva u Srbiji ili im ističe rok trajanja ili zbog naplate PCR testa za sve ove.Ako je ovo 3-e onda mi je jasno.
Zar se takvo vakcinisanje sa stvaranjem gužvi ne protivi i merama i svim apelima struke kojima nas već danima zasipaju.Sve se radi kontra od onoga što pričaju.A nisu dali običnim frizerima da rade gde je najmanja frekvencija.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh